Izaberite neku od krojačkih radnji koje nude uslugu ŠIVENJA HALJINA

Nale tašnerska radnja

Vidikovacki venac 92c, Vidikovac

Nale tašnerska radnja nalazi se na Vidikovcu. Bavi se popravkom tašni ali i prepravkom garderobe.
Pročitaj više

Lilu Mar Modni Studio

Niška 17

Lilu Mar modni studio kroji i šije sve odevne kombinacija po meri. Mozete izabrati modele (haljine za sve prilike, venčanice, kapute kombinezone, suknje, sakoe ) iz kolekcije na osnovu kojih šijemo po vašim merama ili mozemo sašiti personalizovan model po želji klijenata.
Pročitaj više

Šivenje haljina Maestro Krojačko - Šnajderski Saloni

Jurija Gagarina 153/a priz. lok 17, Jurija Gagarina 151/a I sp. lok 57

Brze, pouzdane i kvalitetne krojačke usluge, prepravke na licu mesta i šivenje mo meri. Čekamo Vas u TC "Piramida", a zovemo se Maestro.
Pročitaj više

Šivenje haljina JD Krojačka radnja

Višnjička 25

Kreiramo unikatne ženske modele za sve dame koje žele da izgledaju drugačije i imaju svoj stil
Pročitaj više

Boutique SANDRA

Makedonska 15

Boutique SANDRA je mesto u centru grada gde ćete naći savršenu odevnu kombinaciju za Vas. Imamo više od 30 godina iskustva u svetu mode i najnovije trendove približavamo Vama. Posetite nas i Vašu odevnu kombinaciju upotpunite sa našim ručno rađenim nakitom.

Šivenje haljina Stil plus krojacki salon

Vojvode Stepe 251

Stil plus krojački salon nalazi se u Beogradu i bavi izradom unikatnih modela odeće, kao i prepravkom, bojenjem i šivenjem predmeta od kože i krzna. Takođe vršimo sve vrste prepravke odeće, po dogovoru, kao i ostale usluge šivenja za Vaš dom ili ljubimce.

Krojački salon Mila

Požeška 80, Banovo brdo

Krojački salon Mila nalazi se u Požeškoj br 80, Banovo brdo, opština Čukarica. Šivenje po meri, popravke, prepravke

Krojačka radnja Tena

Mačvanska 1 (gradić Pejton)

Sve vrste prepravki muške i ženske odeće, šivenje po meri, šivenje zavesa i posteljina

Šivenje haljina Krojacka radnja Svila

Gandijeva 148a, Beograd

Krojačka radnja Joca

Njegoševa 7

U životu svakoga od nas dešavaju se neki posebni događaji, kao što su razne proslave, svečanosti, svadbe, venčanja, veridbe, rođendani, i slično. Šivenje haljina idealno je za te prilike, kada je neophodno da budemo adekvatno obučeni i da izgledamo najbolje što možemo.

Iz svih tih razloga, odluka o nabavci haljine često pada na krojača, koji će nam sašiti savršenu toaletu po meri.

Šivenje haljine

Takođe, postoje dame koje nisu građene kao manekenke, i kojima je potrebna haljina koja će istaći njihove obline, a pri tome, sakriti određene mane na telu. Kada kupujemo gotovu haljinu, i ako izaberemo broj koji nam odgovara, to opet nije garancija da će nam odevni predmet lepo pristajati, da ćemo se osećati komotno i udobno, a pre svega, atraktivno i zavodljivo.

Krojači nude rešenje za sve te probleme i nedoumice, i samo zahvaljujući njima možete da dobijete haljinu iz svojih snova, koja će biti sašivena prema vašim zamislima. U daljem tekstu ćemo se upoznati sa tim šta sve podrazumeva odlazak kod krojača i kako izgleda put do idealne toalete.

Dakle, krojač će najpre uzeti vaše mere i to: obim struka, obim bokova, obim grudi i odrediće se dužina haljine kakvu želite. Dužina haljine se meri od šava na ramenima, zatim preko grudi pa sve do željene dužine.

Ta dužina može da bude različita, jer neke dame žele da haljina pada do kolena, neke hoće da ona bude iznad kolena ili do sredine butina... Na primer, ako poželite haljinu koja je duža nego što je na izabranom modelu, to se neće naplaćivati. Za sve ostale haljine je važno da se izmeri dužina do poda i da se uzme u obzir visina štikli.

Šivenje haljina – iskustva

Neke dame žele da im se haljina vuče po podu, što deluje izuzetno elegantno i sofisticirano. Dakle, ako bi haljina trebalo da ima šlep, to morate obavezno da naglasite krojaču. Vi možete haljinu da odaberete na osnovu slike, i da na njoj ne postoji šlep, i to se dodaje u dužinu haljine u njenom zadnjem delu.

Takođe, u praksi se događa da dame požele neku drugu boju u odnosu na katalog, pa se to mora i reći krojaču, a korisno je da znate da postoje i reklamacije, jer se može dogoditi da nešto treba prepraviti. Naime, reklamacije se primaju samo ako je potrebna korekcija u smislu da je haljina nešto duža ili ako bi je trebalo suziti.

Ostale dodatne korekcije se naplaćuju, međutim, kada haljinu kupite, nije moguće da je vraćate niti da je zamenjujete nekim drugim modelom.

Šivenje haljina – cena:

Koliko ćete novca da izdvojite za uslugu šivenja haljine zavisi od više faktora, kao što je na primer, model haljine koju ste odabrale. Ipak, može se kazati da se cene kreću u proseku oko 3000 dinara pa naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontakrirate oglašivače na ovoj stranici.

Idi na vrh strane