O nama - METRAŽA I POZAMANTERIJA VELUR


STR VELUR metraža i pozamanterija je prisutna na tržištu dugi niz godina u prodaji metraže, pozamanterije, vunice i pribora za ručni rad.

Veliki izbor materijala za šivenje
U našem bogatom asortimanu metraže prelepih boja i dezena, pronaći ćete odlične materijale za šivenje svečanih haljina, za šivenje košulja, bluza i elegantnih pantalona. U ponudi imamo svečane materijale za haljine kao što su svila, saten, čipka, viskoza, žersej, lamirane tkanine, til, šljokice, skuba, puplin,... Pored tanjih i laganih materijala, u ponudi imamo i puniju metražu za šivenje pantalona, suknji, sakoa i kaputa - škotski karo, pepito, štof, čoja, misoni, tvid, somot, bukle, pliš, velur; materijal za narodne nošnje i za vez (srpsko platno) i materijal koji se koristi isključivo za košulje na koje se veze (puplin). Ukoliko imate želju da sašijete draperije ili prekrivače za stolice, u ponudi imamo treviru (mat tkanina) i saten (sjajna tkanina).

Pozamanterija - sve što vam je potrebno
Pored metraže, našu ponudu čini i pozamanterija – rajsferšlusi (metalni, plastični, rajsferšlusi za jakne, skriveni rajsferšlus za haljine, suknje i pantalone), dugmad, zakrpe, gobleni , konac za šivenje ( providni, konac od 200 i 1000m), konac za heklanje (Tulipan jednobojni i šareni, Hakelgarn, Ljiljan beli i drap), konac za vez i goblen (Kaplan, Runolist - jednobojni, šareni, beli i drap, Ljubica – lamirana, šarena i jednobojna), lamirani konac (Iris, Simli Kordonet, Kaplan), modne trake i ukrasne detalje.

Vunica i celokupan pribor za ručni rad na jednom mestu
Vunica zauzima posebno mesto u našem asortimanu. Možete izabrati vunicu različitog sastava, debljine i boje za pletenje. Pored vunice, u ponudi imamo i celokupan pribor za ručni rad: heklice, plastične igle za vunicu, igle za pletenje i štrikanje (okrugle i ravne), igle za šivenje (ručne i mašinske), krojačke makaze, krojački santimetar, krede, naprstak, pribor za uvlačenje konca, spulna za mašinu, mašinsko ulje, čiode, zihernadle, paralice, lepak za materijal, lepljivu traku (viledon) i ram za vez.

Krojačke usluge
Kod nas, sem što ćete pronaći sve što vam je potrebno od metraže, pozamanterije, vunice i pribora za ručni rad, možete naći i krojačke usluge – uslužno šivenje navlaka za stolice i fotelje, šivenje zavesa i draperija, zamena rajsferšlusa, krojenje, porubljivanje i krpljenje garderobe.

Posetite nas u ulici Oslobodjenja br. 6 u Pančevu ili pogledajte našu celokupnu ponudu na www.metrazaipozamanterija.rs.

Naše dvadesetogodišnje iskustvo su vaša garancija za zadovoljstvo.

STR VELUR
Ulica Oslobodjenja br.6, Pančevo

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Pozamanterije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Metraža i pozamanterija Velur
  • Metraža i pozamanterija Velur,
  • Metraža Pančevo,
  • pozamanterija Pančevo,
  • Metraža i pozamanterija Beograd,
  • metraža Beograd,
  • Velur Beograd,
  • Velur radno vreme