Metraža i pozamanterija Velur

5.0 | 4 ocena
Ulica: Ulica Oslobodjenja 6
Grad: Beograd
Metraža i pozamanterija Velur
Telefon: 013/
Mobilni: 062/
www.metrazaipozamanterija.rs

O nama

METRAŽA I POZAMANTERIJA VELUR

STR VELUR metraža i pozamanterija je prisutna na tržištu dugi niz godina u prodaji metraže, pozamanterije, vunice i pribora za ručni rad.

Veliki izbor materijala za šivenje
U našem bogatom asortimanu metraže prelepih boja i dezena, pronaći ćete odlične materijale za šivenje svečanih haljina, za šivenje košulja, bluza i elegantnih pantalona. U ponudi imamo svečane materijale za haljine kao što su svila, saten, čipka, viskoza, žersej, lamirane tkanine, til, šljokice, skuba, puplin, ... Pored tanjih i laganih materijala, u ponudi imamo i puniju metražu za šivenje pantalona, suknji, sakoa i kaputa - škotski karo, pepito, štof, čoja, misoni, tvid, somot, bukle, pliš, velur; materijal za narodne nošnje i za vez (srpsko platno) i materijal koji se koristi isključivo za košulje na koje se veze (puplin). Ukoliko imate želju da sašijete draperije ili prekrivače za stolice, u ponudi imamo treviru (mat tkanina) i saten (sjajna tkanina).

Pozamanterija - sve što vam je potrebno
Pored metraže, našu ponudu čini i pozamanterija – rajsferšlusi (metalni, plastični, rajsferšlusi za jakne, skriveni rajsferšlus za haljine, suknje i pantalone), dugmad, zakrpe, gobleni, konac za šivenje ( providni, konac od 200 i 1000m), konac za heklanje (Tulipan jednobojni i šareni, Hakelgarn, Ljiljan beli i drap), konac za vez i goblen (Kaplan, Runolist - jednobojni, šareni, beli i drap, Ljubica – lamirana, šarena i jednobojna), lamirani konac (Iris, Simli Kordonet, Kaplan), modne trake i ukrasne detalje.

Vunica i celokupan pribor za ručni rad na jednom mestu
Vunica zauzima posebno mesto u našem asortimanu. Možete izabrati vunicu različitog sastava, debljine i boje za pletenje. Pored vunice, u ponudi imamo i celokupan pribor za ručni rad: heklice, plastične igle za vunicu, igle za pletenje i štrikanje (okrugle i ravne), igle za šivenje (ručne i mašinske), krojačke makaze, krojački santimetar, krede, naprstak, pribor za uvlačenje konca, spulna za mašinu, mašinsko ulje, čiode, zihernadle, paralice, lepak za materijal, lepljivu traku (viledon) i ram za vez.

Krojačke usluge
Kod nas, sem što ćete pronaći sve što vam je potrebno od metraže, pozamanterije, vunice i pribora za ručni rad, možete naći i krojačke usluge – uslužno šivenje navlaka za stolice i fotelje, šivenje zavesa i draperija, zamena rajsferšlusa, krojenje, porubljivanje i krpljenje garderobe.

Posetite nas u ulici Oslobodjenja br. 6 u Pančevu ili pogledajte našu celokupnu ponudu na www.metrazaipozamanterija.rs.

Naše dvadesetogodišnje iskustvo su vaša garancija za zadovoljstvo.

STR VELUR
Ulica Oslobodjenja br.6, Pančevo

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Pozamanterija Princeza, Takovska 13, Stari grad, Beograd
    Bumbar plus pozamanterija, Gandijeva 148a, lok.14, Novi Beograd, Beograd