Dodaj firmu

Haljine za devojcice - Kul Princess

Unikatne haljine za devojčice za rođendane i krštenja. Prirodni materijali, lepi dezeni, besplatna dostava na teritoriji Srbije.
Pročitaj više

Alekse Nenadovica 12
Vračar, Beograd

Šivenje kaputa Krojačka radnja Tena

Sve vrste prepravki muške i ženske odeće, šivenje po meri, šivenje zavesa i posteljina
Pročitaj više

Mačvanska 1 (gradić Pejton)
Vračar, Beograd

Šivenje kaputa Joca

Krojačka radnja "Joca" smeštena je na Vračaru u Njegoševoj ulici broj 7, na teritoriji Beograda. Sa svojim radom započeli smo 2008. godine, kao samostalna krojačka radnja koja pruža usluge prepravki i popravke odeće.
Pročitaj više

Njegoševa 7
Vračar, Beograd

Šivenje kaputa po meri sve je popularnije. Kaputi su oduvek bili simboli zime, ali i prefinjene elegancije. Ponekad, iako obiđemo čitav grad, ne možemo da pronađemo model koji smo zamislili. Tada je prava odluka da se obratite odabranom krojačkom salonu koji će vam sašiti kaput po želji i meri.

Vrste šivenja kaputa

Kada zima dolazi, onda razmišljamo o modernim kaputima za ovu sezonu. Tada nam je svima prioritet da nosimo udobnu odeću, koja je topla i koja će nas štititi od niskih temperatura, vetra, snega i od svega što zimski period donosi.

Ponekad nije lako spojiti sve što smo naveli u samo jednom komadu odeće – vašem novom idealnom kaputu. Dakle, potrebno je da bude u skladu sa poslednjim modnim trendovima, da je udoban, topao... Najvažnije od svega jeste da vam lepo pristaje i da prati liniju vašeg tela.

Ukoliko imate adekvatnu odeću, neće vam smetati dolazak svežih zimskih dana, niskih temperatura, već ćete radosni ući u hladni period godine.

Postoji više vrsta šivenja kaputa, a o njima je najbolje da se posavetujete sa osobljem odabranog krojačkog salona.

Iskustva u šivenju kaputa

Kada je o zimskoj odeći reč, kaput možemo da nazovemo apsolutnim gospodarom, i to je komad koji će najviše toga reći o vašem stilu. Poneti lepo skrojen kaput, znači biti elegantan, sofisticiran, u skladu sa trenutno popularnim svetskim modnim trendovima.

Materijal za šivenje kaputa

Kada je reč o udobnosti i toploti koju očekujemo od kaputa, tu presudnu ulogu ima materijal od koga će kaput biti sašiven. Najbolje je da svoje želje prenesete krojačima, a oni će vam ponuditi nekoliko vrsta materijala, od kojih ćete vi izabrati onaj koji smatrate da se najviše poklapa sa vašim ukusom, stilom, načinom oblačenja...

Šivenje kaputa po meri

Kada se kaput šije po meri, ne postoji mogućnost da on bude uzak ili preširok u ramenima ili struku. Krojači će uzeti vaše mere i po njima će raditi, tako da na kraju dobijate odevni predmet koji će vam stajati kao saliven i kao da ste se rodili sa njim. Na vašem izuzetnom izgledu, verovatno će vam pozavideti svi, a tajna je u tome da ste kaput prilagodili svojoj liniji, i uspeli da istaknete prednosti, ali i da sakrijete mane svog tela.

Postoje vuneni kaputi, i njih su u prvo vreme nosili mornari, nakon čega su se modni kreatori dosetili da naprave savršen modni komad. Takav kaput je veoma elegantan, unisex je, izuzetno je topao i ima duplo kopčanje.

Interesantno je da je kamel kaput nešto što se uvek iznova vraća u modu, pa ako sašijete takav kaput, zasigurno ste napravili dobru modnu investiciju.

Nikada ne zaboravite da odećom izražavate svoj stav i ličnost, tako da ne bi trebalo štedeti na must have komadima, kao što su kaputi.

Šivenje kaputa cena

Cena šivenja kaputa zavisi od toga kakav model je u pitanju, od kog materijala se radi, koje dodatne modne detalje želite i slično. Stoga je najbolje da se posavetujete sa osobljem krojačkog salona koje će vam pružiti ovu uslugu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane