O nama - SIGURNOSNA VRATA NIKON


Firma "Nikon" nalazi se u Paunovoj ulici broj 19v, na Vožvodcu u Beogradu. Domen naših usluga bazira se na prodaji sigurnosnih vrata najviših performansi. Takođe pored prodaje bavimo se ugradnjom i servisom sigurnosnih sobnih vrata. Veoma odgovorno i profesionalno pristupamo svom radu i trudimo se da ostvarimo korektan odnos sa svojim kupcima.

Cene naših proizvoda prvenstveno zavise od materijala od kog su izrađeni odnosno debljine lima, krila, tipa brave i njihovog broja. Nudimo Vam brave sa kodiranim ključevima i kasa ključevima za Vaša sigurnosna vrata.

U svom asortimanu proizvoda imamo nekoliko vrsta sigurnosnih vrata:

  • - sigurnosna vrata od medijapana
  • - sigurnosna vrata od plastificiranog metala

Dimenzije naših sigurnosnih vrate iznose 90cm x 203cm i 100cm x 205 cm, sa 12 do 18 tačaka zaključavanja. Sigurnosna vrata "Nikon" imaju visok stepen toplotne i zvučne izolacije. Optimalan boravak u Vašem stanu, kući ili poslovnom prostoru čeka Vas iza naših zatvorenih sigurnosnih vrata. Mir i tišina na najvišem nivou i maksimalno smanjena mogućnost nepoželjnih ulazaka u prostor u kom živite ili radite.

Firma "Nikon" nudi Vam takođe i veliki izbor sobnih vrata. Napravljena od medijapana, sobna vrata iz naše ponude svojim zavidnim performansama obezbediće Vam adekvatnu privatnost.

Naša paleta proizvoda sobnih vrata obuhvata:

  • - uvozna sobna vrata čije su dimenzije 70, 80, 90 sirina i visina koja se može korigovati
  • - vrata sa naših prostora koja možete pronaći u više od 3000 boja

Savršeno se svojim dizajnom i paletom boja uklapaju u ambijent Vašeg doma. Uvozna sobna vrata poznatih svetskih proizvođača oplemeniće Vaš dom i učiniti ga jedinstvenim.

Izrađena u skladu sa svetskim standardima vrata iz domaće proizvodnje čijom se prodajom bavimo, po veoma povoljnim cenama mogu biti Vaša.

Naš tim profesionalnih majstora veoma brzo i lako izvršiće poslove ugradnje i servisa Vaših sigurnosnih i sobnih vrata.

Obezbedite Vaš dom na vreme! Do sad nije evidentiran ni jedan slučaj provale u kući koja ima sigurnosna vrata. Vaša najbolja garancija za imovinsku vrednost koju imate u svom posedu su sigurnosna vrata "Nikon".

Sigurnosna i sobna vrata. Firma "Nikon" Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

18.06.2018 10:39
Slavica Jovic

Svima preporucuje firmu Nikon kada je izbor sigurnosnih vrata u pitanju.Cene njihovih vrata prvenstveno zavise od materijala od kog su izradjena odnosno debljine lima, krila,tipa brave i njihovog broja. Imaju veliki izbor brava sa kodiranim kljucevima i kasa kljucevima za vasa sigurnosna vrata. Sve pohvale za Nikon.

08.06.2018 09:11
Nikola Petronijevic

Prilikom odabira i kupovine sigurnosnih vrat za stan najbitnije mi je bilo da firma od koje kupim vrata pored prodaje vrsi ugradnju i servis istih. Firma Nikon pruza sve te usluge i zaro sam ih i izabrao i ukazao im poverenje. Veoma sam prezadovoljan pruzenom uslugom i svima ih preporucujem. Sve pohvale za najbolja garazna vrata u Beogradu.

05.06.2018 12:19
Jevrem Stefanovic

VRATA NIKON se bavi prodajom sigurnosnih vrata najvisih preformansi.Pored same prodaje bave se i servisiranjem i ugradnjom sobnih vrata.Cene variraju u zavisnosti od samog materijala od kog zelite da budu izradjena vas vrata.Obezbedite vas dom na vreme.Idu godisnji odmori.Do sad nije evidentiran ni jedan slucaj provale u kuci koja ima sigurnosna vrata.Vasa najbolja garancija za imovinsku vrednost koju imate u svom posedu su sigurnosna vrata NIKON!

22.05.2016 04:51
Iva Markovic

Nikon je najboja firma kada je izbor sigurnosnih vrata u pitanju.Cene njihovih proizvoda prvenstveno zavise od materijala od kog su izradjeni odnosno debljine lima, krila,tipa brave i njihovog broja.Nude vam brave sa kodiranim kljucevima i kasa kljucevima za vasa sigurnosna vrata.

07.08.2015 12:46
Andrea Kovačević

Najkvalitetnija sigurnosna vrata koja se mogu naći u Beogradu!

28.03.2015 12:41
Milos Jovanovic

Skoro sam postavio sigurnosna vrata Nikon i veoma sam zadovoljan. Uskoro cemo da zamenimo i sobna vrata pa se vidimo ponovo. Odlicna usluga.

28.11.2014 12:09
dragana todosijević

poštovani, promenila bih ulazna vrata na stanu. postojeća vrata su metalna kineska,sa sigurnosnom bravom ... da ne opisujem dalje. da li postoji šansa da se promeni samo krilo vrata ,a da štokovi ostanu, zbog toga što, pretšpostavljam vadjnje štoka zahteva dosta posla i nereda, prljavštine, vrata su široko oko 90 cm. kakva vi vrata imate u ponudi i da li je izvodljivo ovo o čemu sam vam već pisala. pozdrav, hvala pozdrav,

19.07.2013 12:30
andrej

pre par godina sam ugradio sigurnosna vrata Nikon i jako sam zadovoljan.

15.05.2013 06:31
aca

Nikon koliko sarki imaju ulazna sigurnosna vrata od medijapana

03.04.2013 05:39
andrija

Sigurnosna vrata Nikon, mozete li mi reci cenovnik za sigurnosna vrata od medijapana

20.03.2013 05:14
goran

Sigurnosna vrata Nikon su sjajan izbor, mozda i najbolja u Beogradu.

27.02.2013 04:10
Nenad

Sigurnosna vrata Nikon su najbolja u Beogradu, zaista za svaku pohvalu.

03.12.2012 09:47
marija

Ovo se zovu sigurnosna vrata i neka sluze za primer ostalima!Svaka cast firmi Nikon!

30.12.2009 11:43
BEBA

KUPILA SAM VRATA KOD VAS I HVLAA BOGU,ODLICNO SLUZE,BRAVO:()

06.11.2009 14:37
Ivan Boskovic

Dva puta sam kupio vrata u ovoj radnji i mogu vam reci da sam prezadovoljan kvalitetom a pogotovo bih istakao brzinu i efikasnost ugradnje

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Sigurnosna vrata
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sigurnosna vrata Nikon
  • sigurnosna vrata nikon,
  • sigurnosna vrata nikon kontakt telefon,
  • nikon sigurnosna vrata,
  • nikon,
  • sigurnosna vrata nikon radno vreme