Alkatraz sigurnosna vrata

 • 1
4.00 | 5 ocena

O nama - ALKATRAZ SIGURNOSNA VRATA

Firma Alkatraz osnovana je 2003. godine i bavi se proizvodnjom, ugradnjom i servisiranjem vrhunskih sigurnosnih vrata domaće proizvodnje. Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu, naši majstori kreirali su sigurnosna vrata koja se izdvajaju po kvalitetnu i nivou sigurnosti, a broj mogućnosti i modela koji stoje na raspolaganju klijentu je gotovo neograničen.

Sa željom da Vašem domu ili poslovnom prostoru obezbedimo vrhunsku bezbednost kreirali smo tri modela visoko sigurnosnih vrata: LUX, STANDARD i EKONOMIK, koji se izrađuju isključivo po meri. U naša sigurnosna vrata ugrađujemo opremu vodećih italijanskih proizvođača koja ispunjava poslednje standarde kvaliteta i sigurnosti: brave marke CISA, kvake: Arieni, Martinelli, Ghidini, Hoppe, špijunke: Pedret, Sekurema.

Kako bi izašli u susret svim klijentima koji zahtevaju kvalitet i visoku sigurnost, u toku izrade svaki postupak se nekoliko puta testira i kontroliše. Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo završnoj obradi, kako bi naš proizvod zadovoljio sve standarde kvaliteta. Kao rezultat dobijamo vrhunski proizvod koji karakteriše visok stepen bezbednosti, a zahvaljujući uprošćenom sistemu ugradnje sve se završava za kratko vreme.

Zahvaljujući upotrebi specijalnih materijala u izradi, Alkatraz sigurnosna vrata obezbeđuju visok stepen zvučne izolacije i u potpunosti eliminišu zvuke koji dolaze spolja. U našoj ponudi nalazi se veliki broj jednokrilnih i dvokrilnih modela, a velika paleta boja i drevnih obloga omogućavaju da se naša vrata savršeno uklope u svaki enterijer. Takođe, svi metalni delovi se plastificiraju i tako ostaju trajno zaštićeni.

Ukoliko je potrebno da vrata budu postavljena tako da stalno bivaju izložena atmosferskim uticajima (kiša, sneg, sunce) u ponudi imamo specijalne obloge koje odolevaju svim tim faktorima.

Po završetku ugradnje vrata i završnih zidarskih radova, firma Alkatraz po želji pruža uslugu opšivanja metalnih delova štoka i špalete zida plivajućim pervajz lajsnama.

Po zahtevu klijenta može se ugraditi i dodatna brava sa visoko sigurnosnim cilindričnim ulošcima otpornim na bušenje i lomljenje, koji su zaštićeni od kopiranja specijalnim kodnim mehanizmom. Uz ovu bravu, takođe, se dobijaju posebni ključevi.

Osim izrade i ugradnje sigurosnih vrata, firma Alkatraz nudi Vam i usluge:

 • građevinske bravarije
 • izrade i ugradnje garažnih vrata
 • izrade i ugradnje protivpožarnih i protivdimnih vrata
 • izrade i ugradnje zaštitnih žaluzina i rešetki
 • ugradnje H brave
 • ugradnje letva brave
 • ugradnje svih vrsta prikrivajućih i ukopavajućih brava
 • promene i popravke cilindara, brava, katanaca, okova
 • narezivanje svih vrsta ključeva (običan ključ, specijalan ključ, dvoperni ključ, auto ključ, kod ključ)

Sigurnosna vrata Alkatraz, Vaš najbolji izbor. Jer, mi smo majstori za sigurnosna vrata.

Usluge servisa dostupne 24h.


Alkatraz sigurnosna vrata možete naći na dve lokacije u gradu:

Iskustva i preporuke posetilaca

03.07.2018 04:32
Marko Bulatovic

Firma Alkatraz bavi se proizvodnjom,ugradnjom,ali i servisiranjem sigurnosnih vrata. Postoji vec duzi niz godina i izdvaja se kvalitetom,zato toliko dugo i traje. Sve pohvale za ovu firmu.

18.06.2018 10:41
Nikola Petronijevic

Sigurnosna vrata firme Alkatraz iz Beograda su najbolji i najpouzdaniji izbor za vas.Zahvaljujuci upotrebi specijalnih materijala u izradi,Alkatraz sigurnosna vrata obezbedjuju visok stepen zvucne izolacije i u potpunosti eliminisu zvuke koji dolaze spolja. Sve pohvale i preporuke.

08.06.2018 03:54
Aleksandar Mihajlovic

Nedavno smo u firmi Alkatraz kupili sigurnosna vrata za kucu i za njih imam samo reci hvale. Veliki izbor sigurnosnih vrata razlicitih dimenzija i kvaliteta zadovoljice svacihi ukus. Sve pohvale za firmu koja ima jedna od najkvalitetnijih sigurnosnih vrata u beogradu.

05.06.2018 12:43
Ljiljana Mihajlovic

Zahvaljujuci upotrebi specijalnih materijala u izradi,ARKATRAZ sigurnosna vrata obezbedjuju visok stepen zvucne izolacije u potpunosti eleminise zvukove koji dolaze spolja.Pored postavke vasih zeljenih vrata koje ste izabrali(boju,i dvene obloge)ALKATRAZ vam nudi i nove sigurnosne brave sa visoko sigurnosnim cilindricnim uloscima koji su otporni na busenje.Sve preporuke!

07.07.2016 09:02
Milos Bozovic

Sigurnosna vrata ove firme su najbolji i najpouzdaniji izbor za vas.Zahvaljujuci upotrebi specijalnih materijala u izradi,Alkatraz sigurnosna vrata obezbedjuju visok stepen zvucne izolacije i u potpunosti eliminisu zvuke koji dolaze spolja.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Sigurnosna vrata
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Alkatraz sigurnosna vrata
 • Alkatraz,
 • Alkatraz sigurnosna vrata,
 • Bravarska radnja Alkatraz,
 • Alkatraz bravarska radnja,
 • Sigurnosna vrata,
 • Spoljasnja sigurnosna vrata,
 • Sigurnosna vrata za kuce,
 • Sigurnosna vrata za stanove