Stenkom servisiranje i montaža sigurnosnih vrata

  • 8
4.54 | 13 ocena

O nama - STENKOM SERVISIRANJE I MONTAŽA SIGURNOSNIH VRATA

Firma "Stenkom" nalazi se u ulici Lole Ribara 80, u Železniku, Beogradu. Osnovna delatnost naše firme ogleda se u servisiranju i montaži sigurnosnih vrata. Takođe naš asortiman usluga čini i prodaja rezervnih delova za sigurnosna vrata. Dugogodišnjim iskustvom stvorili smo prepoznatljiv brend na našim prostorima.

Znanje koje posedujemo omogućilo nam je uspešnu saradnju sa mnogobrojnim klijentima a zadovoljstvo nam je da istaknemo da smo da sada ugradili više od 5000 sigurnosnih vrata na teritoriji Beograda. Budući da smo sigurni u kvalitet našeg rada, na naše usluge dajemo Vam godinu dana garancije.

Firma "Stenkom" nudi Vam:

  • montažu sigurnosnih vrata
  • servisiranje sigurnosnih vrata
  • prodaju rezervnih delova za kineska vrata (kvake, brave, cilindri)
  • otvaranje zaglavljenih sigurnosnih kineskih vrata
  • prevoz sigurnosnih vrata koja ste kupili kod nas, demontažu starih i montažu novih sa ankerima i purpenom

Sa željom da na jednom mestu pronađete neophodne rezervne delove za Vaša sigurnosna vrata, svoje smo poslovanje usmerili ka distribuciji brava, kvaka, cilindara i drugih delova za kineska vrata. Po veoma pristupačnim cenama, u našem širokom asortimanu rezervnih delova za kineska vrata, pronaći ćete sve što Vam zatreba.

Odnos cene i kvaliteta naših rezervnih delova u obrnutoj je srazmeri, što ukazuje na našu želju da Vam izađemo u susret.

Cilj nam je da našim starim i budućim klijentima budemo prva pomisao kada im zatrebaju kvake, brave i cilindri za sigurnosna ili kineska vrata.

Tim naših stručnih majstora veoma odgovorno pristupa poslovima servisiranja i montaže sigurnosnih vrata. Uz poštovanje Vašeg vremena i dogovorenog roka servisiranja, isporuke i montaže sigurnosnih ili kineskih vrata, poslove koje ste nam poverili obavljamo efikasno i korektno.

Ukoliko dođe do oštećenja na Vašim sigurnosnim ili kineskim vratima, sve što treba da uradite je da nas pozovete, a ostalo je naš posao. Dolazimo na Vašu kućnu adresu i u rekordnom roku izvršavamo servisiranje ili montažu sigurnosnih vrata.

Takođe ako se desi da se Vaša sigurnosna kineska vrata zaglave, firma "Stenkom" Vam nudi otvaranje sigurnosnih vrata brzo i jednostavno.

Naši partneri: Nikon Vrata, Super Vrata, Uradi Sam, Moped Extra, Radna Akcija, Winform Doo.

Opredelite se za profesionalce u svom poslu. Firma "Stenkom" servisiranje, montaža i otvaranje sigurnosnih i kineskih vrata, kao i prodaja rezervnih delova. Vama smo na usluzi.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.07.2018 08:49
Marina Dakic

Nedavno nam se zaglavio cilindar u sigurnosnim vratima pa sko pozvali firmu Stenkom kako bi nam pomogli i resili problem. Momci su zaista brzo stigli i za kratko vreme kvar je otklonjen. Sve pohvale i preporuke za stenkom.

15.06.2018 05:49
Jovana Vulovic

Znanje koje poseduju momci iz firme Stenkom omogucilo im je uspesnu saradnju sa mnogobrojnim klijentima a zadovoljstvo im je da istaknu da su da sada ugradili vise od pet hiljada sigurnosnih vrata na teritoriji Beograda.Buduci da su sigurni u kvalitet svog rada,na njihove usluge daju vam godinu dana garancije sto je po meni najbitnija stavka. Sve pohvale i preporuke.

05.06.2018 11:52
Bojan Okruglic

Lopovima je dosao kraj. STENKOM sigurosna vrata imaju odgovor na svaciji pokusaj obijanja. Savrseni ste!

01.06.2018 08:27
Nikola Petronijevic

Nedavno smo imali problem sa sigurnosnim vratima na stanu. Pozvali smo stenkom i momci su zaista brzo dosli i resili problem. Pored servisiranja sigurnosnih vrata oni imaju rezervne delove za sigurnosna vrata tako da svaki problem resavaju brzo i sa lakocom. Sve preporuke za Stenkom.

25.04.2018 06:46
Ilija Markovic Ilija Markovic

koja je cena najeftinih vrata sa montazom i demontazom

22.04.2017 10:41
Ilija Radovic

Znanje koje poseduju omogucilo im je uspesnu saradnju sa mnogobrojnim klijentima a zadovoljstvo im je da istaknu da su da sada ugradili vise od pet hiljada sigurnosnih vrata na teritoriji Beograda.Buduci da su sigurni u kvalitet svog rada,na njihove usluge daju vam godinu dana garancije.

03.04.2014 08:25
Optimus PRIME

STENA je najjaci majstor u gradu!!!!

19.07.2013 02:08
vladimir

koja sigurnsna vrata stenkom treutno izdvaja iz svoje ponude?

15.05.2013 06:59
vukasin

kada su upitanju servisiranje i montaza sigornosnih vrata, stenkom je dobar izbor.

03.04.2013 05:56
lazar

stenkom je stavrno skroz OK firma, odlcini su kada je u pitanju servisiranje kao i montaza sigurnosnih vrata.

20.03.2013 05:16
petar

Stenkom servisiranje i montaza sigurnosnih vrata koliko su vam cilindri za sigurnosna vrata i vrsite li zamenu licno?

27.02.2013 04:13
Grga

sve pohvale za firmu stenkom, kada je u pitanju servisiranje i montaza sigurnosnih vrata stvarno su najbolji.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Sigurnosna vrata
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stenkom servisiranje i montaža sigurnosnih vrata
  • stenkom servisiranje i montaza sigurnosnih vrata,
  • stenkom servisiranje sigurnosnih vrata,
  • stenkom montaza sigurnosnih vrata,
  • servisiranje i montaza sigurnosnih vrata stenkom