Dodaj firmu

Sigurnosne brave su uvek pametna investicija. Na samom početku, hajde da se svi zajedno složimo sa činjenicom da sigurnost i bezbednost nemaju cenu. Jer, kako ćete mirno spavati, ako imate stara ulazna vrata sa zastarelom bravom, koju može da obije jedan lopov-amater?

Svakom čoveku je najbitnije da zaštiti svoju porodicu i imovinu, i u tom smislu je odabir sigurnosnih brava od presudnog značaja. Važno je pri tome da znate, da ne morate da menjate sve – i vrata i bravu, već je moguće kupiti samo dobru sigurnosnu bravu i ugraditi je na već postojeća vrata.

U našem tekstu moći ćete da pročitate niz zanimljivih i korisnih informacija o sigurnosnim bravama, koje su im karakteristike, gde možete da ih nabavite, po kojim cenama i tome slično.

Sigurnosne brave – prodaja

Sigurnosne brave nam dolaze od raznih svetski poznatih proizvođača, tako da u kvalitet nema potrebe sumnjati. Važno je samo da prepoznate svoje potrebe i zahteve, kao i da planirate određeni budžet za ovu investiciju. Nju možemo da okarakterišemo kao investiciju u budućnost, jer ako jednom kupite dobru sigurnosnu bravu, svakako je nećete menjati kroz dugi niz godina, a za sve to vreme, znaćete da su vaša porodica i imovina na sigurnom.

Postoje brave koje se ugrađuju u drvena vrata, ali i modeli koji se montiraju na kvalitetnija, sigurnosna vrata. Spomenućemo H i I brave, koje su svoje nazive dobile zahvaljujući oblicima. Ugradnja se vrši nakivanjem na drvena vrata. Za ovakva vrata možemo da kažemo da estetski nisu previše privlačna, ali da je dobra strana priče u tome da se spoljašnjost vrata ne menja.

Kod sigurnosnih vrata, sistem zaključavanja se ugrađuje u samo krilo vrata, a na taj način se podiže otpornost vrata na obijanje, i njihova bezbednosna funkcija je veća. Takođe, estetika se podiže na viši nivo. H brave odlikuje da se mogu zaključavati u tri ili pet šipova, i to u pravcu same brave, kao i zaključavanje u okvir vrata i dve vertikalne šipke. Postoje i tri fiksna zaključavanja u krilu vrata.

Sa nekim modelima sigurnosnih brava postiže se zaključavanje u čak jedanaest tačaka. Sigurnosna vrata koja se nalaze u ponudi, imaju brave sa kasa zaključavanjem, sa cilindar zaključavanjem ili se radi kombinacija ta dva sistema.

Sigurnosne brave možete da pogledate u prodavnicama te vrste proizvoda, ali i na njihovim online prezentacijama, takozvanim web šopovima. Artikli su predstavljeni kroz sliku i kratke tekstualne opise. Opisi su veoma važni jer nam govore o osnovnim karakteristikama i performansama sigurnosne brave, dok fotografija pruža estetski utisak.

Cene možete da uporedite i da ih putem filtera poređate od najniže ka najvišoj i obrnuto, a sve u zavisnosti koliki budžet ste odvojili za ovu investiciju.

Poručivanje se obavlja jednostavnim dodavanjem sigurnosne brave u korpu, nakon čega sledi ostavljanje podataka o adresi za isporuku, koja će biti za najviše dva radna dana ako se željena brava nalazi na lageru.

Sigurnosne brave – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za sigurnosne brave zavisi od njihovih karakteristika, pa se u tom smislu cene kreću oko nekoliko hiljada dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

Idi na vrh strane