Blindirana sigurnosna vrata Serital Porte

5.0 | 1 ocena
Ulica: Knez Mihajlova 21a, lok 33
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Blindirana sigurnosna vrata Serital Porte
Telefon: 011/
Mobilni: 064/

O nama

BLINDIRANA SIGURNOSNA VRATA SERITAL PORTE

Preduzeće SERITAL PORTE bavi se uvozom, prodajom i montažom sigurnosnih vrata sa visokim tehničkim karakteristikama koje garantuju vrhunsku bezbednost vašeg stambenog ili poslovnog prostora. U našoj ponudi nalazi se široka paleta blindiranih, sobnih, protivpožarnih, hotelskih i bolničkih vrata prestižnih italijanskih fabrika, kao i prateća oprema za sve vrste vrata (ekskluzivne rešetke, žaluzine i roletne).

Sa željom da svim našim klijentima ponudimo proizvode vrhunskog kvaliteta, svi modeli sigurnosnih vrata iz naše ponude u potpunosti su napravljeni u Italiji, tako da su po kvalitetu identični onima koji se nude na tržištu zapadne Evrope. SERITAL PORTE sigurnosna vrata poseduju sve ateste Evropskih instituta, kao i ateste IMS-a na zvučnu i protivpožarnu izolovanost (REI 30, REI 60 i REI 90) po evropskoj normi EN 1634 - 1, što ih stavlja za korak ispred drugih i čini ih izuzetno sigurnim i postojanim.

Ponuda preduzeća SERITAL PORTE obuhvata veliki izbor vrata prestižnih italijanskih fabrika:

 •  Sigurnosna vrata i blindirana vrata
 •  Protivpožarna vrata
 •  Sobna vrata
 •  Bolnička vrata
 •  Hotelska vrata

Kako bi se osećali sigurni u svom domu ili poslovnom prostoru, SERITAL PORTE blindirana vrata su vaša najbolja investicija koja će na pravi način zaštititi vašu porodicu ili zaposlene. Jednom rečju sigurnosna vrata su dugotrajna investicija, koja će osigurati vaš prostor od provale, ali i obezbediti visoku akustičnost i termičku izolovanost. Takođe, možemo se pohvaliti da se kvalitetom koji nudimo, nalazimo u rangu cena domaćih proizvođača.

SERITAL PORTE je generalni zastupnik renomiranih italijanskih proizvođača ALIAS Porte Blindate i DI.BI. Porte Blindate, koji se nalaze u vrhu kvaliteta proizvodnje i sigurnosti blindiranih vrata, kako u Italiji, tako i u Evropi. Projektovana tako da obezbede vrhunske performanse, SERITAL PORTE sigurnosna vrata sastoje se od čeličnog slepog štoka debljine 2mm koji obezbeđuje evropsku klasu sigurnosti vrata 3 i 4 UNI-EN 1627.

U našoj ponudi nalazi se veliki izbor vrata, a bilo da se radi o dezenu ili kvalitetu-sigurnosti, ponuda je raznovrsna. SERITAL PORTE blindirana vrata poseduju 12 i više tačaka zaključavanja i mogu biti opremljena širokim dijapazonom raznih modela sigurnosnih kasa brava, sa kasa ključem ili specijalnim kodiranim ključem, u zavisnosti od zahteva klijenta. Takođe, obezbeđuju visok stepen zvučne izolacije i u potpunosti eliminišu zvuke koji dolaze spolja.

Kako bi odredili koja vrata najbolje odgovaraju potrebama vašeg stambenog ili poslovnog prostora, a i vašim zahtevima, nudimo vam besplatne konsultacije. Naš stručni tim koji poseduje dugogodišnje iskustvo pružiće vam svu neophodnu pomoć pri odabiru dezena, kvaliteta i cene vrata koje zadovoljavaju sve vaše potrebe.

Zamislite italijanski kvalitet i sigurnost u vašem domu. Poručite SERITAL PORTE sigurnosna vrata i budite uvek sigurni.

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08-16h

Blindirana sigurnosna vrata SERITAL PORTE, Knez Mihajlova 21a/33, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Stanarevic
  11.07.2018 10:05

  U firmi sigurnosna vrata Lav NO 1 pronaći ćete veliki broj pristupačnih modela sigurnosnih vrata koji svojim svojstvima zadovoljavaju osnovne kriterijume kupaca, u smislu bezbednosti i funkcionalnosti vrata.Pored toga i kvalitet je veoma dobar.

  Milica Markovic
  11.07.2018 10:02

  Po meni firma Alkatraz ima najbolju ponudu visoko kvalitetnih sigurnosnih vrata a da su pri tome i cene pristupacne. Imaju siroku paletu boja i materijala od kojih su vrata napravljena pa lako mozete pronaci pravi proizvod za kucu ili poslovni prostor.

  Jovana Lukic
  11.07.2018 09:59

  Kako bi se osećali sigurni u svom domu ili poslovnom prostoru preporucujem firmu SERITAL PORTE blindirana vrata jer su zaista najbolja investicija koja će na pravi način zaštititi vašu porodicu ili zaposlene.

  Stefan Dragojlovic
  03.07.2018 04:39

  Ukoliko su vam potrebna blindirana sigurnosna vrat necete pogresiti ako se odlucite za firmu Serital porte. U svom poslu su najbolji. Bezbednost sa njihovim vratima je i vise nego zagarantovana,bilo da su vam potrebna za poslovni prostor ili pak za stambeni,nece vas izneveriti.

  Nikola Petronijevic
  18.06.2018 10:44

  Ukoliko zelite potpunu sigurnost u svom domu ili poslovnom prostoru,Serital Porte blindirana vrata su vasa najbolja investicija koja ce na pravi nacin zastititi vasu porodicu ili zaposlene.Jednom recju sigurnosna vrata su dugotrajna investicija i zato je firma Serital porte pravi izbor za Vas.

  Dragana Kanacki
  05.06.2018 12:48

  Zelite da svoj stambeni ili poslovni prostor obezbedite na siguran i dugotrajan nacin,a da ne razmisljate i da vas ne boli glava onda SERITAL FORTE ima resenje za vas. Meni su mnogo pomogli jer su mi par puta obijalai lokal,sad od kad sam preko Sertial Forte ugradio sigurnosna vrata obijanje i stres su proslost. Sve pohvale!IHvala vam!

  Lazar Ristic
  07.07.2016 09:00

  Kako bi se osecali sigurni u svom domu ili poslovnom prostoru,Serital Porte blindirana vrata su vasa najbolja investicija koja ce na pravi nacin zastititi vasu porodicu ili zaposlene.Jednom recju sigurnosna vrata su dugotrajna investicija.

  Firme u blizini

  Sigurnosna vrata Nikon, Paunova 19v, Voždovac, Beograd
  Sigurnosna vrata Porta de lux, Dimitrija Tucovica 23, Beograd, Zvezdara, Beograd
  Enter sigurnosna i sobna vrata, Rableova 17, TC Balkan, Mirijevo, Zvezdara, Beograd
  Gates doo, Tršćanska 21, Zemun, Beograd
  Real plus prozori i vrata pvc i alu stolarija, Hadži Đerina 27, Vračar, Beograd
  Alu profil-sigurnosna vrata, aluminijumske lajsne i gelenderi, Dunavski Kej 15 - Dorćol, Stari grad, Beograd
  Sigurnosna vrata Sigurnost sztr, Prvomajska 56b, Zemun, Beograd
  Alkatraz sigurnosna vrata, Slanački put 26, Višnjička 106, Palilula, Beograd
  Beo Vrata Plus sigurnosna i sobna vrata, Vojvode Stepe 343, lok 1 (150m od IDEA-e), Voždovac, Beograd