Rentiranje nameštaja i šatora Beograd

Kontakt podaci za vašu firmu

Kreativni gradski centar

  • 5
3.7 | 3 ocena
Kreativni gradski centarŠatori tipa PagodePagode su dimenzija 5x5 metara sa stranicama koje mogu biti sa ili bez prozora.Kao dodatna oprema u ponudi su:- funkcionalna i dekorativna rasveta, - podesivi tvrdi pod sa...
Pročitaj više
Prespanska 10, Beograd
Zvezdara,Beograd

DIFFERENT EVENT rentiranje i prodaja šatora

  • 5
5.0 | 7 ocena
Firma DIFFERENT EVENT je Vaš siguran partner prilikom organizacije svih vrsta događaja i proslava. Naša osnovna delatnost je prodaja i rentiranje šatora, pagoda i ostale event opreme koju ćemo savršeno uklopiti u ambijent po Vašoj želji....
Pročitaj više
Kneza Višeslava 63
Rakovica,Beograd
Napravite magacin, halu, garažu ili prostor za skladištenje različite vrste robe za samo jedan dan, izaberite industrijske šatore Peprom. U našoj ponudi nalaze se dva osnovna modela montažnih skladišta (tip A i tip R), koji su dostupni u dve...
Pročitaj više
Novi Beograd
Novi Beograd,Beograd

DND event - iznajmljivanje event opreme

  • 1
0.0 | 0 ocena
Nudimo Vam iznajmljivanje celokupne event opreme. Naše Napolen i Tiffany stolice, stolovi, banket i konferencijske stolice, barski stolovi i pagode, garancija su da će svaka vaša proslava uz našu pomoć biti nezaboravna!...
Pročitaj više
/
Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

01.06.2017 02:28
Milos Bozovic
U njihovoj ponudi nalaze se satori za razlicite vrste dogadjaja,kao sto su sajmovi, manifestacije,vencanja.Takodje,pruzaju mogucnost trodimenzionalne vizuelizacije dogadjaja.
01.06.2017 02:24
Lazar Ristic
Ako vam je potreban sator ili baldahin da uvelicate vasu proslavu u kucnoj varijanti ili da odrzite neku prezentaciju,Kreativni gradski centar vam nudi potpuno nove satore velikih dimenzija.
27.03.2017 08:02
Milos Bozovic
Ako vam je potreban sator za neko vase slavlje,prezentaciju ili izlozbu na otvorenom oni vam nude najpovoljnije cene iznajmljivanja.Uz sam sator imaju i ok izbor pratece opreme,kao sto su ozvucenje i osvetljenje.
27.03.2017 08:00
Lazar Ristic
Industrijske satore sa aluminijumskom konstrukcijom karakterise jednostavna montaza, mobilnost,UV otpornost,snezna nosivost,kao i veoma dug vek upotrebe.Vase je samo da odaberete lokaciju.
02.12.2016 01:08
Milos Topalovic
Veliki izbor montaznih hala,satora za sve namene.Montaza za veoma kratko vreme vrlo profesionalno i odgovorno.Ako vam treba hala za vasu firmu ili sator za proslavu ili poslovnu prezentaciju oni su pravi izbor za vas,sve preporuke.
02.12.2016 01:03
Sanja Kekic
Najpovoljnije iznajmljivanje satora za sve vrste proslava i prezentacija.Satori su najmoderniji,vrhunskog dizajna i pogodni su za sve namene.Kao dodatna oprema u ponudi su funkcionalna i dekorativna rasveta,podesivi tvrdi pod sa ili bez itisona.
14.06.2016 01:24
Maja Matic
Svadbe,promocije,seminari,modne revije,izlozbe i druge manifestacije.Ovde mozete dobiti nekoliko ponuda od zavisnost vasih potreba prodaja i iznajmljivanje satora,prodaja i iznajmljivanje pagoda,prodaja i iznajmljivanje montaznih hala.
14.06.2016 01:21
Kristina Milosevic
Kod njih sam po najpovoljnijoj ceni iznajmila sator za svoj stand.Pored satora oni su mi ponudili i rasvetu koja je bila pun pogodak.Brzo i jednostavno su montirali sator tako da sam za najkrace vreme dobila vrhunsku uslugu.
21.08.2015 01:25
Ružica Manojlović
Koliko se kreće iznajmljivanje šatora za svečanosti?
09.05.2015 11:21
Natasa Petrusic
Zanima me cena za rentiranje satora u Beogradu?
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
USLUGE Rentiranje nameštaja i šatora