Dodaj firmu

Montažni šatori su vrlo simpatični objekti koji mogu poslužiti u mnogo različitih namena. Iz tog razloga, vrlo je popularno njihovo rentiranje, iz mnogobrojnih razloga, kao što su određene manifestacije, svečanosti, svadbe, pa sve do, na primer, skladištenja robe, čemu služe magacinski šatori.

Ovo je tek početak priče o šatorima.

Podela šatora

Neka osnovna podela, koju ćemo sada izvršiti, da biste bolje razumeli čemu sve šatori mogu služiti, jeste na:

- bele šatore, koji su ekskluzivni, i koji najčešće služe pomenutim specijalnim događajima, kao što su proslave i svačanosti;

- magacinske šatore;

- skladišne šatore;

- sajamske šatore.

Veličine šatora

Firme koje se bave ovom vrstom posla, raspolažu sa hiljadama kvadratnih metara šatorske površine, pa ne postoji oblik ili veličina koji se ne mogu prilagoditi vašim potrebama. Prilikom iznajmljivanja šatora, u cenu je uračunat prevoz do lokacije na kojoj će isti biti montiran, zatim sama montaža, i kasnije demontaža i odvoz.

Prednosti montažnih šatora

Svi montažni objekti poseduju niz prednosti u odnosu na klasično građene objekte. Navedimo neke od njih:

- mogućnost kratkoročnog ili dugoročnog iznajmljivanja ili kupovine;

- spomenuta brzo montiranje i demontiranje;

- montažni objekti su kompletni u tehničkom smislu.

Pojasnimo poslednju navedenu stavku. Kada kažemo da je objekat kompletan u tehničkom smislu, mislimo na strukturu, odnosno konstrukciju, zatim  izolaciju šatora; potom, njegovo održavanje, montažu i demontažu, te ekonomski smisao cele priče, jer su montažni šatori vrlo isplativa investicija u finansijskom smislu.

Što se tiče grejanja, hlađenja, odnosno klimatizacije montažog šatora, ni tu ne morate brinuti, jer su svi kriterijumi zadovoljeni. 

Na primer, magacinski šatori su pogodni za skladištenje svih vrsta robe. U ponudi firmi koje se bave ovom vrstom delatnosti, pronaći ćete magacinske šatore standardnih i specijalnih konstrukcija. Obično su pokriveni ceradom, koja je nezapaljiva. Širina može biti od 15 do 31 metar, bočne visine od 3 ili 4 metra, dok sama konstrukcija može biti aluminijumska eloksirana. 

Montažni šatori – iskustva

Radi efikasnijeg, bržeg i boljeg obavljanja posla rentiranja montažnih šatora, firme koje se bave ovom delatnošću poseduju sopstvena prevozna sredstva kao i obučenu, profesionalnu ekipu za montažu i demontažu.

Svi montažni šatori poseduju garanciju na kvalitet u skladu sa najvišim standardima. 

Montažni šatori – cena:

Cena rentiranja zavisi od veličine šatora, pa tako može biti od 110 do 270 evra za tri dana; za svaki duži rok predlažemo da pozovete firme iz padajućeg menija.

Kada kupujete montažni šator, potrebno je izdvojiti od 11800 do 29700 evra plus PDV, ponovo u zavisnosti od veličine, te da li je montažni šator nov ili polovan.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Idi na vrh strane