Dodaj firmu

DND event - iznajmljivanje event opreme

Nudimo Vam iznajmljivanje celokupne event opreme. Naše Napolen i Tiffany stolice, stolovi, banket i konferencijske stolice, barski stolovi i pagode, garancija su da će svaka vaša proslava uz našu pomoć biti nezaboravna!
Pročitaj više


Beograd

Ako u planu imate neki bitan događaj, kao što je venčanje, proslava, modna revija i dr, tada će vam biti neophodno više mesta za sedenje, odnosno iznajmljivanje stolica. Ne bi imalo posebnu svrhu da kupujete stolice za ovu prigodu, jer vam one kasnije neće biti potrebne. Zbog toga je pravo rešenje da iznajmite stolice, i to baš onakve kakve želite i to po pristupačnim cenama.

Iznajmljivanje stolica za svadbe

Svadba obično okuplja veliki broj zvanica, i ovo je događaj koji se dešava jednom u životu, te stoga želimo da sve protekne u najboljem redu. Stolice su veoma važne, zbog toga što one za svadbu nisu obične, već su ukrašene mašnama, navlakama i drugim detaljima.

Stolice za svadbe

Kao što smo već naveli, iznajmljivanje je sjajan način da obezbedite ono što vam je potrebno za jedan dan ili nekoliko dana, i da nakon toga te stvari vratite. Postoje firme koje se bave upravo tim poslom – iznajmljuju stolice i stolove za posebne događaje, tako da na njihovim sajtovima možete da pogledate kako ti artikli izgledaju.

Iznajmljivanje stolica za venčanje

Venčanje često podrazumeva najmanje pedesetak i više zvanica, često taj broj prelazi i dve stotine. Želimo da se svi gosti osećaju maksimalno prijatno i ugodno, kako bi sa našeg velikog dana poneli najlepše uspomene.

Stolice je moguće izabrati putem interneta, i isto tako i poručiti da se dostave na vašu adresu, tj. do mesta na kome će određeni događaj biti organizovan.

Iznajmljivanje stolica za slavu

Slave su veoma popularne kod srpskog naroda, i svaki taj svečani datum okuplja znatan broj gostiju. Naš zadatak, kao domaćina, jeste da učinimo da svima bude ugodno i udobno, i zbog toga su nam potrebne adekvatne stolice. Najlakši način da ih nabavimo jeste da ih iznajmimo, a onda vratimo, kada slava prođe.

Iznajmljivanje stolica za rođendane

Svi rođendani okupljaju veliki broj ljudi, bez obzira da li se radi o proslavi dečijih rođendana, ili je reč o punoletstvu, ili nekom jubileju – na primer, 30, 40, 50 godina... Stolica više će uvek zafaliti, i zbog toga se na vreme obezbedite poručivanjem kod firmi koje se bave njihovim iznajmljivanjem.

Za stolice postoje odgovarajuće navlake, i one mogu da budu u beloj ili crnoj boji, a takođe su tu i mašnice u raznim bojama, za što lepšu dekoraciju.

Iznajmljivanje stolica cena

Cenu za iznajmljivanje stolica najbolje je da saznate lično, pozivajući odabranu firmu, iz razloga što je cena drugačija u zavisnosti od dekoracije, broja stolica, broja dana za koje iznajmljujete stolice i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane