Dodaj firmu

Sigurno ste vec vidjali sator za svadbe. Želimo da napravimo opštenarodno veselje? To ćemo najbolje postići ako svoju svadbu organizujemo u šatoru! Vrhunski provod  i ludovanje tri dana i tri noći, biće zagarantovani!

Šatori za svadbe o kojima govorimo u našem tekstu nisu ono što su nekada bili. Sve je u savremenom svetu napredovalo, pa tako i šatori. Oni su danas veoma ekskluzivnog izgleda, pa vašim gostima neće biti jasno da li se nalaze pod šatrom ili u hotelu De Lux kategorije.

Kako izgledaju šatori za svadbe?

Najpre, istaći ćemo od čega su ovakvi šatori napravljeni. Dakle, sačinjeni su od aluminijumske konstrukcije, i pokriveni su nezapaljivom PVC pokrivkom. Aluminijum kao materijal je veoma lagan, što omogućava mobilnost šatoru, odnosno njegovo lako postavljanje, montažu i demontažu.

Kako se postavljaju šatori za svadbe?

Nije važno koje ste mesto izabrali za vaše veselje, odnosno kakva podloga je u pitanju na koju će šator biti postavljen. Sve je prilagođeno, u smislu, da se šator može postaviti na svaku podlogu, a da se ista pri tome ne ošteti, jer se koristi sistem postavljanja sa tegovima. 

Veličina šatora za svadbu

Naravno, sve zavisi koliko gostiju imate. To može biti broj manji od pedeset ljudi, ali može biti i petsto zvanica. Interesantan je podatak da firme koje se bave rentiranjem šatora poseduju hiljade i hiljade kvadratnih metara šatorske površine, koji se po želji i potrebi, mogu kombinovati.

Dakle, ne postoji veličina šatora koja ne može biti adekvatno prilagođena vašim zahtevima.

Prevoz šatora za svadbe

Prevoz može biti organizovan od strane firme koja vam šator iznajmljuje, a takođe isti možete prevesti i sami. To podrazumeva da dođete po šator, odvezete ga na mesto na kome će biti montiran i posle ugovorenog roka ga vratite na mesto sa koga ste ga preuzeli.

Iznajmljivanje šatora – dodatna oprema

Sam šator kao šator, nije dovoljan, jer to je samo prostor. Naravno, ne bilo kakav prostor. Danas  su šatori tako napravljeni da mogu posedovati grejna tela kao i rashladne uređaje, pa možete igrati kolo na vašoj svadbi do mile volje i na minus 20 i na plus 50 stepeni!

Mogu se iznajmiti stolovi i stolice, pribor za jelo koji je visokog kvaliteta, potom profesionalni šankovi, barski stolovi i stolice...

Veoma bitna stavka jeste rasveta, jer ona direktno utiče na atmosferu koja će se unutra stvoriti. Što lepše i dekorativnije osvetljenje – to bolji provod i veselje!

Iznajmljivanje šatora za svadbu – iskustva

Šatori za svadbu se obično iznajmljuju na tri dana, jer se pretpostavlja da tri dana i noći, biće sasvim dovoljno da se lumpuje i veseli. Naravno, vi to možete i produžiti, ako želite, ali u tom slučaju, svaki sledeći dan će se dodatno naplatiti.

Prilikom rezervacije, platićete 20% od ukupne cene, a na dan kada vam se montira šator za svadbu, platićete preostalih 80%.

Sve je spremno, svadba pod šatorom može da počne, opštenarodno veselje od tri dana!

Cena šatora za svadbe:

Cena zavisi od broja osoba, odnosno mesta, pa tako do 50 osoba, platićete 110 evra, do za 100 gostiju potrebno je izdvojiti 180 evra, a za 200 mesta – 270 evra. 

Kao što smo naveli, sve dimenzije šatora za svadbe su moguće, na vama je da odredite broj gostiju, i to saopštite izabranoj firmi za rentiranje, pa će vam biti saopštena tačna cena.

*Cene su informativnog karaktera, za sve dodatne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za rentiranje ispod teksta.

Idi na vrh strane