Dodaj firmu

DND event - iznajmljivanje event opreme

Nudimo Vam iznajmljivanje celokupne event opreme. Naše Napolen i Tiffany stolice, stolovi, banket i konferencijske stolice, barski stolovi i pagode, garancija su da će svaka vaša proslava uz našu pomoć biti nezaboravna!
Pročitaj više


Beograd

DIFFERENT EVENT rentiranje i prodaja šatora

Firma DIFFERENT EVENT je Vaš siguran partner prilikom organizacije svih vrsta događaja i proslava. Naša osnovna delatnost je prodaja i rentiranje šatora, pagoda i ostale event opreme koju ćemo savršeno uklopiti u ambijent po Vašoj želji.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Rakovica, Beograd

Kreativni gradski centar

Prespanska 10, Beograd
Zvezdara, Beograd

Iznajmljivanje barskih stolica je usluga koja svima pre ili kasnije zatreba. Složićemo se svi, da barske stolice imaju svoj specijalan šmek. Zaista nije svejedno, da li ispijamo piće i vodimo prijatan razgovor pri tome sedeći na najobičnijoj stolici, ili je u pitanju elegantna, moderno dizajnirana barska stolica.

Njih često možemo sresti i u kućnim ambijentima, gde su napravljeni mini-barovi, pa još ako je tu uključeno i prigodno osvetljenje, prijatna atmosfera i potpuni užitak su zagarantovani.

Barske stolice – iznajmljivanje

Ukoliko nemate barske stolice, a priređujete neki događaj, kao što je žurka, proslava, koktel ili jednostavno okupljanje prijatelja, ovakve stolice se lako mogu iznajmiti. 

Uvek je potrebno voditi računa o utisku koji ćete ostaviti na posetioce, klijente, goste vašeg okupljanja, pa su barske stolice garancija stila i dobrog ukusa. 

Firme koje su specijalizovane za ovu vrstu delatnosti, imaju tim obučenih ljudi koji će saslušati vaše želje i potrebe, pa u skladu sa tim vam preporučiti najbolji mogući izbor. Na web prezentacijama, jednostavnom pretragom možete videti kakve barske stolice su u ponudi, te se sami ili uz savete stručnih lica, odlučiti za najprikladnije modele. 

Isporuka je uvek organizovana u sklopu celokupne usluge, stolice će biti dostavljene i postavljene tamo gde vi želite.

Iznajmljivanje barskih stolica – iskustva

Sasvim je nevažno u kom delu Srbije se nalazite. Kada se dogovori saradnja, transportni tim je uvek dostupan i mobilan da isporuku izvrši u najkraćem mogućem roku. 

Ipak, poželjno je unapred rezervisati barske stolice, jer se tako lišavate nepotrebne tenzije, i ne morate raditi sve u „pet do dvanaest“. Međutim, iako ste u cajtnotu sa vremenom, uvek možete biti ispoštovani u dogovorenom roku, te će vaš događaj biti ono što ste od njega i očekivali. 

Specijalizovana preduzeća koja se bave iznajmljivanjem ugostiteljske opreme, često se bave i kompletnom organizacijom svih vaših svečanosti. Kokteli, konferencije, seminari, team building, momačko ili devojačko veče, prijemi, venčanja, žurke... uvek je moguće sve lepo osmisliti i iznajmiti potrebnu opremu, u našem slučaju barske stolice. 

Na taj način stvorićete događaj iz snova, o kome će vaši prijatelji i gosti dugo pričati. Svaka vaša želja može biti sprovedena u delo, a profesionalnom timu će biti zadovoljstvo da bude deo vaše prigode. 

Pored barskih stolica, moguće je iznajmiti i barske i druge stolove, čaše, tanjire i sav ostali pribor. 

Vaše želje su kreativan i uzbudljiv izazov za profesionalce, a barske stolice će samo dodati šmek na uspešno i zanimljivo osmišljen događaj o kome će se govoriti u najlepšem svetlu.

Iznajmljivanje barskih stolica – cena:

Prosečna cena za iznajmljivanje barske stolice je 5 evra, po jednom danu. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za rentiranje ispod teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane