Dodaj firmu

DND event - iznajmljivanje event opreme

Nudimo Vam iznajmljivanje celokupne event opreme. Naše Napolen i Tiffany stolice, stolovi, banket i konferencijske stolice, barski stolovi i pagode, garancija su da će svaka vaša proslava uz našu pomoć biti nezaboravna!
Pročitaj više


Beograd

Atrik boxi iznajmljivanje i prodaja mobilnih toaleta

Bilo da su Vam potrebni mobilni toaleti za gradilišta, sportske terene, parkove, Atrik-Boxi ima pravo rešenje za Vas. Naša firma je partner nemačkog sistema “Boxi” i posluje po načelima sistema koji se više od 25 godina uspešno primenjuje š...
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

DIFFERENT EVENT rentiranje i prodaja šatora

Firma DIFFERENT EVENT je Vaš siguran partner prilikom organizacije svih vrsta događaja i proslava. Naša osnovna delatnost je prodaja i rentiranje šatora, pagoda i ostale event opreme koju ćemo savršeno uklopiti u ambijent po Vašoj želji.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Rakovica, Beograd

Kreativni gradski centar

Prespanska 10, Beograd
Zvezdara, Beograd

Zasto je iznajmljivanje pagoda tako popularno? Mnogi od nas baš i nisu sigurni šta su to pagode, ali ipak smo ih u filmovima mnogo puta videli i ostali oduševljeni njima. Pagode su savršene za svečanosti, poput venčanja, krštenja, proslava rođendana, jubileja, koktela...

Pagode imaju svetsku popularnost, širom planete se koriste za razne manifestacije koje se odigravaju u spoljnom prostoru.

Kako izgledaju pagode?

Pagode imaju svoje standardne dimenzije, a to su pet puta pet metara. Stranice pagoda mogu biti sa prozorima ili bez njih. 

Na sajtovima firmi koje se bave iznajmljivanjem pagoda, možete pronaći najrazličitije modele, pa će jednostavna pretraga slika biti dovoljna da se odlučite za dizajn i stil koji vašem ukusu najviše odgovara.

Dodatna oprema kod rentiranja pagoda

Lepa, bela pagoda, biće još veličanstvenija kada padne veče i upali se odgovarajuća rasveta. To je funkcionalna i dekorativna rasveta, koja će vama i vašim gostima pružiti pun ugođaj. 

Kada govorimo o podu, on može biti podesiv tvrd pod, a vi birate da li će biti sa ili bez itisona.

Plafon je posebno zanimljiv kod pagoda. On je veoma dekorativan, i može biti u obliku baldahina. 

Ukoliko je u pitanju neka proslava vaše kompanije, možete dogovoriti da se izrade baneri sa štampom po želji.

Iznajmljivanje pagoda – postavljanje i dimenzije

Ono što najviše oduševljava kod pagoda, sem njihovog veoma elegantnog i prefinjenog, modernog izgleda jeste njihovo lako postavljanje. To omogućava aluminijumska konstrukcija, koja je lagana, pa se pagoda brzo montira. 

Dimenzije pagoda, kao što smo naveli su 5 x 5 metara, čini ih veoma zgodnim da se postave u vaše dvorište, ili u sklopu vašeg preduzeća.

Veoma lako i brzo možete napraviti veoma lep i ekskluzivan društveni događaj, o kome će se kasnije dugo pričati u najpozitivnijem smislu. 

Pagode pružaju sav mogući komfor i udobnost, pa će veče provedeno ispod njihovog dekorativnog plafona od baldahina, ostati svima u dugom sećanju.

Iznajmljivanje pagoda manjih dimenzija

Ukoliko želite manju pagodu od veličine 5 x 5 metara, možete se odlučiti za alumunijumske pagode poznatih proizvođača koje su dimenzija tri puta tri metara. 

Ovo su mini-pagode, veoma simpatične, ali i visokog kvaliteta. Možete ih pronaći u raznim bojama, na primer, u beloj, plavoj, narandžastoj i zelenoj boji.

Vrste pagoda

Pagode su, kao što smo videli, šatori sa šiljatim krovom i upadljivog izgleda. Na svakoj zabavi one će svima upasti u oči. Možete iznajmiti jednu pagodu, ili više njih i napraviti najrazličitije kombinacije.

Postoje pagode sa četiri strane, zatim sa šest, kao i osam strana. Na primer, kod pagode od osam strana, visina nadstrešnice je 3 metara, a raspon je 15 metara.

Iznajmljivanje pagoda – cena:

Sve zavisi od broja pagoda koji vam je potreban, te da li ćete birati pagodu sa podom ili bez; primera radi – 7 pagoda sa uzdignutim podom od 5 cm, veličine 5 x 5 metara, cena bi bila 180 evra po jednoj pagodi.

U cenu je uključen prevoz, montaža i demontaža.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za rentiranje ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane