Dodaj firmu

DND event - iznajmljivanje event opreme

Nudimo Vam iznajmljivanje celokupne event opreme. Naše Napolen i Tiffany stolice, stolovi, banket i konferencijske stolice, barski stolovi i pagode, garancija su da će svaka vaša proslava uz našu pomoć biti nezaboravna!
Pročitaj više


Beograd

Iznajmljivanje stolova neophodno je prilikom organizacije vecih proslava. U životu, često se dešavaju povodi za razna slavlja, obeležavanje posebnih datuma, organizovanje svečanih prigoda... Da bi sve proteklo u najboljem redu i da bi se zvanice osećale prijatno, moramo da obezbedimo ugodan enterijer, koji podrazumeva, između ostalog, i svečane stolove i stolice.

Jedan od načina da rešite ovu situaciju, jeste da iznajmite stolove koje želite, da oni budu svečani, a da ih nakon završetka tog određenog događaja jednostavno vratite.

Iznajmljivanje stolova za svadbe

Svadbe su događaji kada želimo da se predstavimo u najboljem svetlu, pa tako pažljivo biramo svaku sitnicu. Stolovi i stolice su i te kako značajni, pa bi im trebalo posvetiti naročitu pažnju. U ponudi firmi koje se bave iznajmljivanjem, nalazi se veliki broj stolova, tako da će i najzahtevniji klijenti biti zadovoljni.

Praktično, to znači da se stolovi uklapaju u svaki ambijent, gde god da se proslava odigrava.

Stolovi za svadbe

Na primer, samo barski stolovi postoje u nekoliko veličina, i moguće je birati modele koji imaju manji prečnik, ako će se služiti samo piće, ali isto tako i stolove koji su sa većim prečnikom za svadbe i druge proslave, na kojima se služi i hrana.

Iznajmljivanje stolova za venčanje

Ono što ljudi često čine, to je da iznajmljiju obe pomenute varijante, tj. dve veličine i to sve ukombinuju sa drugim modelima stolova, na primer sa švedskim stolom. Švedski stolovi imaju odgovarajuće stolnjake.

Iznajmljivanje stolova za slavu

Moguće je birati različite veličine stolova, koji će se savršeno uklopiti u prostor kojim raspolažete i biti dovoljni za broj gostiju koji očekujete. Svi modeli stolova se lako montiraju i uklapaju se u skladu sa vašim željama.

Iznajmljivanje stolova za rođendane

Kada iznajmljujete stolove, a sa njima i stolice, vrlo lako možete da napravite raspored sedenja gostiju kako ste zamislili. Za rođendane možete da se odlučite za stolove sa velikim prečnikom, pošto je svakako u planu ketering, ali uz to planirajte i manje stolove na kojima će se posluživati samo piće.

Iznajmljivanje stolova – iskustva

Stolove koji služe iznajmljivanju možete da pogledate putem lepo osmišljenih web prezentacija firmi koje se tim poslom bave. Oni su prikazani kroz fotografije, jer je to i najvažnije – videti kako sto vizuelno izgleda, a korisno je znati i informacije koje govore o veličini stola, tj. njegovom prečniku, visini i slično. Klijenti vole da znaju da li stolove prati određena dekoracija, kao što je na primer, slučaj sa švedskim stolom koji dolazi sa dekorativnim stolnjakom.

Iznajmljivanje stolova cena

Cena iznajmljivanja stolova je različita, i zavisi uglavnom od modela – da li su u pitanju barski stolovi, banket stolovi, švedski sto i slično. Takođe, važno je i koliko stolova iznajmljujete, na koji vremenski period, tj. na koliko dana... Obavezno se raspitajte kod odabrane firme da li su dostava i montaža uračunate u cenu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane