Dodaj firmu

DIFFERENT EVENT rentiranje i prodaja šatora

Firma DIFFERENT EVENT je Vaš siguran partner prilikom organizacije svih vrsta događaja i proslava. Naša osnovna delatnost je prodaja i rentiranje šatora, pagoda i ostale event opreme koju ćemo savršeno uklopiti u ambijent po Vašoj želji.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Rakovica, Beograd

Kreativni gradski centar

Prespanska 10, Beograd
Zvezdara, Beograd

Pravite žurku, imate prostor, pozvali ste društvo, fali samo mala “sitnica“, a to je – rasveta. Zato je tu iznajmljivanje rasvete! Osvetljenje je od presudnog značaja kada se stvara vizuelno efektan događaj. Svi smo bili na raznim koncertima, pa znamo kako rasveta utiče na opštu atmosferu. 

Postoje različita rasvetna tela, koja kada se vešto upotrebe, mogu napraviti dar-mar što se tiče raspoloženja prisutnih i izgleda prostora. 

Kako se koristi rasveta?

Interesantno je naglasiti, da se uz pomoć pravog svetla može staviti akcenat na određene momente, moguće je kontrolisati pažnju prisutnih ljudi, kompletan ambijent, atmosfera i celokupan izgled prostora menja se korišćenjem rasvete.

Podelićemo rasvetu na unutrašnju, ili „indoor“, i na arhitektonsko osvetljenje za spoljašnje „farbanje“ objekata.

No, vratimo se temi našeg teksta, a to je iznajmljivanje rasvete. Zašto biste kupovali skupocenu rasvetu, kojom biste postigli željene efekte, kada je veoma lako i brzo možete iznajmiti, a doživljaj koji budete priredili svom društvu ili gostima biće neponovljiv i vredan svakog dinara koji ste potrošili.

Iznajmljivanje rasvete – iskustva

Dakle, rasveta se može iznajmiti za sve vrste proslava. Koliko god je ozvučenje važno, toliko je i osvetljenje. 

Spomenimo lasere, koji mogu biti zeleni, kolor laseri (red, green, yellow, blue), zatim, laseri u tačkicama. 

Da bi se upotpunio utisak, tu su svetlosni efekti. Čuvena disko kugla, disko efekti, movingheadovi, skeneri, stroboskopi, dim mašine, haze mašine, sneg mašine, korali, balončići, pena party, gobo floveri, video beam... – mogućnosti su neograničene, pustite mašti na volju i uživajte sa svojom ekipom!

Kao što smo naveli, rasveta je važna za svaku vašu svečanost: da li je to 18. rođendan, proslava mature ili diplomska žurka, ali isto tako i svadbe, venčanja, godišnjice braka, te dečiji rođendani...

Najmlađe će posebno oduševiti laserski zraci, na primer, mada sve vrste rasvetnih tela i svetlosnih efekata, njima će biti magični, te će zaista imati utisak da su za svoj rođendan dobili bajku na poklon.

Imajte na umu, da firme koje se bave rentiranjem rasvete takođe mogu organizovati vašu žurku, u smislu da je moguće iznajmiti mini pokretne šankove, barske stolice, stolove, frižidere, separee...

Dakle, u vašem prostoru organizujte pravu diskoteku i veče za pamćenje; dobro društvo, odlično ozvučenje, fenomenalna rasveta i zabava može da počne!

Iznajmljivanje rasvete – cena:

Cena se u proseku kreće oko 5 evra po jednom rasvetnom telu.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za rentiranje ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane