Dodaj firmu

Kreativni gradski centar

Prespanska 10, Beograd
Zvezdara, Beograd

DIFFERENT EVENT rentiranje i prodaja šatora

Firma DIFFERENT EVENT je Vaš siguran partner prilikom organizacije svih vrsta događaja i proslava. Naša osnovna delatnost je prodaja i rentiranje šatora, pagoda i ostale event opreme koju ćemo savršeno uklopiti u ambijent po Vašoj želji.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Rakovica, Beograd

Zašto kupovati, kada vam je dostupno iznajmljivanje klima? Svi su razlozi na strani iznajmljivanja, jer: ovo je ekonomično rešenje, a pre svega veoma praktično, ako vam je potrebno da rashladite prostor na dan-dva, a pri tome ne želite trajnu ugradnju klima uređaja.

Logična je pretpostavka da će ovu vrstu usluge zatražiti najpre pravna lica. Ljudi u svoje stanove ugrađuju klime koje su im potrebne svakodnevno. 

Sa druge strane, ukoliko firma ima u planu održavanje konferencije, seminara, stručnog usavršavanja, promocije ili kongresa, iznajmljivanje klima uređaja će biti veoma povoljno rešenje.

Iznajmljivanje klima uređaja

Komercijalni klima uređaj za iznajmljivanje obezbediće vam privremeno hlađenje najrazličitijih vrsta objekata, kao što su magacini, poslovni prostori, hale...

Na kom principu rade industrijski klima uređaji? Ovakvi rashladni sistemi su tipa ROOF TOP, što bi značilo da hlade ili greju vazduh u unutrašnjosti prostorije putem recirkulacije uz mogućnost dodavanja i do 30 posto spoljnog vazduha.

Iznajmljivanje klima – prednosti

Klima rent se javlja kao prva pomoć kod kvara klima uređaja u server sobi, pa je potrebno brzo odreagovati zbog osetljivosti opreme na visoke temperature. Uz pomoć iznajmljivanja klima omogućićete privremeno hlađenje do popravke postojeće klime.

Verovatno mnogi od vas nisu čuli da postoje tako zvane, stubne unutrašnje jedinice klima uređaja. Navikli smo da unutrašnji deo klime u našim stanovima stoji pri vrhu zida, međutim, u ovom slučaju sistem „floor standing“, su veoma zgodne iz nekoliko razloga. Najpre, idealne su za postavljanje jer nije potrebno bušenje zidova prilikom montaže, a pri tome su komptaktne i lako prenosive.

Ukoliko je vaš prostor koji je potrebno ohladiti male kvadrature, a neophodna vam je klima, neće biti problema, jer firme koje se bave rentiranjem klima uređaja poseduju slabije klime koje se veoma brzo i lako montiraju.

Iznajmljivanje klima za otvorene prostore

Možda to niste znali, ali postoje klime koje rade i na otvorenim prostorima. To su tako zvani ventilatori koji u kombinaciji sa hladnom vodenom parom osvežavaju i hlade vazduh na otvorenom prostoru. 

Kada će vam biti potrebna ovakva klima? Na primer, ako organizujete sajmove, idealna je za svadbe, prijeme, ili svaku vrstu zabave na otvorenom.

Šta podrazumeva iznajmljivanje klima?

Ako se odlučite za ovu uslugu, potrebno je znati da je u istu uključena isporuka, istovar, i naravno montaža klima uređaja i pratećih elemenata. 

Na kraju da zaključimo, ako vam klima nije neophodna konstantno, već se za njom pojavljuje potreba samo periodično, ekonomski mnogo isplativije rešenje jeste da iznajmite klima uređaj.  

Sa druge strane, ne možete dozvoliti ni da se određeni skup, događaj ili zabava odvijajaju na plus četrdeset stepeni, dok ljude obliva znoj. Takvo okupljanje iz tog razloga svakako bi se smatralo neuspešnim, tako da je iznajmljivanje klima uređaja neminovnost i neophodnost.

Iznajmljivanje klima – cena:

Cena za iznajmljivanje klima uređaja zavisi od toga kakva klima vam je potrebna, pošto je u tekstu navedeno više vrsta. Za pokretne klime potrebno je izdvojiti u proseku 25 evra dnevno; ukoliko je za klima uređaj potrebna montaža, mora se doplatiti još 50-60 evra, plus 25 evra na dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za rentiranje ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane