Dodaj firmu

DND event - iznajmljivanje event opreme

Nudimo Vam iznajmljivanje celokupne event opreme. Naše Napolen i Tiffany stolice, stolovi, banket i konferencijske stolice, barski stolovi i pagode, garancija su da će svaka vaša proslava uz našu pomoć biti nezaboravna!
Pročitaj više


Beograd

DIFFERENT EVENT rentiranje i prodaja šatora

Firma DIFFERENT EVENT je Vaš siguran partner prilikom organizacije svih vrsta događaja i proslava. Naša osnovna delatnost je prodaja i rentiranje šatora, pagoda i ostale event opreme koju ćemo savršeno uklopiti u ambijent po Vašoj želji.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Rakovica, Beograd

Kreativni gradski centar

Prespanska 10, Beograd
Zvezdara, Beograd

Iznajmljivanje barskih stolova pre ili kasnije mnogima zatreba. Na posebnim svečanostima, ljudi veoma žele da vide barske stolove i stolice. Ti delovi enterijera, značajno upotpunjavaju kompletan utisak i stvaraju prikladnu atmosferu. 

Poseban događaj može biti venčanje, krštenje, rođendan, proslava punoletstva, maturske i diplomske večeri; potom, korporativni događaji i poslovni sastanci, team building, razne gala proslave, kao što je jubilej firme, pa sve do raznih izložbi i modnih revija...

U svim tim situacijama, barske stolice i stolovi će biti dobro došli, i postići ćete efekat kakav ste želeli, te dobiti društveni događaj o kome će se dugo pričati u najpozitivnijem svetlu.

Iznajmljivanje barskih stolova – iskustva

Za svečanu priliku, barske stolove nije potrebno kupovati. Veoma ekskluzivne i lepo ukrašene stolove, jednostavno možete iznajmiti. Postoje firme čija je delatnost upravo rentiranje ugostiteljske opreme.

Mogu se iznajmiti više vrsta barskih stolova koji su različitih dimenzija. Najčešće možete pronaći u ponudi barske stolove koji su visine oko 110 cm, a prečnika od 60 do 80 centimetara. 

Ukoliko želite, barski sto može biti dekorisan, po vašoj želji. Takođe se iznajmljuju i bez dekoracije. 

Dekoracija barskih stolova

Ukrašavanje je uvek poželjno, pa će vam biti ponuđeno da se barski sto ukrasi specijalnim stolnjacima i mašnama koje su u vašim omiljenim bojama. Odabrane firme za iznajmljivanje barskih stolova, poseduju višegodišnje iskustvo, pa će njihova preporuka možda biti i presudna u odnosu na to kakav ćete utisak ostaviti. 

Barski stolovi su prekriveni stolnjacima i navlakama koje su vrlo moderne i sofisticirane, čime ćete oduševiti vaše goste. To mogu biti klasični beli stolnjaci ili bele navlake, pa sve do elegantnih crnih navlaka koje se koriste za poslovne događaje, uz opciono dodavanje mašne u boji po vašem izboru.

Na taj način, vaš događaj će odisati luksuzom i prefinjenošću, a to je upravo ono što ste želeli da postignete.

Isporuka barskih stolova

Pošto svi mi znamo unapred kada će se održati neki nama specijalan događaj, veoma je dobro izvršiti rezervaciju na vreme. Na web prezentacijama odabranih firmi, možete pogledati širok izbor barskih stolova za rentiranje, kao i načine njihove dekoracije i ukrašavanja. 

Uvek možete potražiti savet, na koji će vam rado biti odgovoreno najboljom idejom, jer je vaš događaj kreativni izazov za profesionalce ove vrste posla.

Isporuka barskih stolova se vrši u bilo kom gradu u Srbiji, na vašu adresu biće dovezeni i postavljeni. 

Impresionirajte vaše goste, pružite povod da se o vašem događaju dugo govori, a o vama kao o sofisticiranim domaćinima sa ukusom i stilom.

Iznajmljivanje barskih stolova – cena:

Prosečna cena za iznajmljivanje jednog barskog stola je 5 evra, po jednom danu.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za rentiranje ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane