Dodaj firmu

DIFFERENT EVENT rentiranje i prodaja šatora

Firma DIFFERENT EVENT je Vaš siguran partner prilikom organizacije svih vrsta događaja i proslava. Naša osnovna delatnost je prodaja i rentiranje šatora, pagoda i ostale event opreme koju ćemo savršeno uklopiti u ambijent po Vašoj želji.
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63
Rakovica, Beograd

Kreativni gradski centar

Prespanska 10, Beograd
Zvezdara, Beograd

U današnje savremeno doba, sve se može iznajmiti, pa je tako dostupno i iznajmljivanje nameštaja. Određene usluge, proizvodi, pa tako i nameštaj. Postoje firme koje su specijalizovane za rentiranje nameštaja, i ukoliko vam je ovakva usluga potrebna, dovoljno je da ih kontaktirate i da sve ostalo oko organizacije prepustite njima. Bićete, sasvim sigurno, zadovoljni.

Iznajmljivanje nameštaja za stanove

Ukoliko se često selite, to jest, vodite dinamičan život, ili ste kupili nameštaj koji čekate da vam pristigne, najbolje rešenje za vas je iznajmljivanje nameštaja. 

Uvek možete izabrati i hotel u koji ćete se privremeno smestiti sa svojom porodicom, ali koliko je to zapravo ekonomski isplativo? Ako ste kupili stan, i samo je potrebno da nameštaj stigne, mnogo je jednostavnije rentirati ga. 

Time ćete uštedeti značajnu svotu novca, a i ubrzaće se proces adaptacije celokupne porodice na novo okruženje i ambijent. 

Dakle, u ovom slučaju ne postoje hotelski troškovi, a i troškovi života značajno su manji: nećete obedovati u skupim restoranima, već kod svoje kuće, koristeći rentiran nameštaj.

Kao što se iz teksta vidi, mogu se uzeti u najam i kućni aparati, poput bele tehnike – šporeti, frižideri, televizori i sl. 

Tu su i prelepe ugaone garniture, stolovi, stolice, fotelje, dvosedi i trosedi. Dakle, sve što je potrebno za dom i život u njemu.

Iznajmljivanje nameštaja za poslovne prostore

Poslovni svet je veoma dinamičan i sve se menja iz minuta u minut. Tako isto i poslovno okruženje. Ukoliko želite da ispratite trendove, ili da osvežite svoj radni prostor, iznajmljivanje nameštaja je prava stvar za vas. 

Sve se može obaviti efikasno, jednostavno i brzo, pa se čak može i čitav enterijer isplanirati po vašim željama.

Kancelarijski nameštaj koristite dokle vam je potreban, a posle možete zatražiti da se ukloni. Firme koje se bave rentiranjem nameštaja, nude mogućnost i da se isti nameštaj otkupi po povoljnijoj ceni. Dakle, sve je stvar dogovora i vaših želja i potreba.

Iznajmljivanje baštenskog nameštaja

Bašta je divna, ali ako u njoj ne možete da se opustite u nekoj finoj ležaljci, ako niste u mogućnosti da ispijate limunadu ili koktele u nekoj udobnoj baštenskoj stolici ili ljuljašci – lepa bašta vam ne znači mnogo.

Možda planirate da sledećeg proleća kupite fenomenalan nameštaj za svoju baštu, a ove godine ste to odložili? Prelazno rešenje je iznajmljivanje baštenskog nameštaja, koji će celoj porodici omogućiti da uživa u komforu i čarima leta u rascvetaloj bašti.

Iznajmljivanje nameštaja – iskustva

Ovo je jedno lako i lepo prelazno rešenje, koje vam u suštini omogućava da uštedite novac. A ta ušteda značiće sutra, kada se odlučite na kupovinu nameštaja za svoj dom ili poslovni prostor. 

Želite nešto ekskluzivno, ali ne možete to priuštiti sebi odmah klasičnom kupovinom? Onda je pravo rešenje za vas iznajmiti sve što vam je potrebno, pa ostaviti željeni utisak na poslovne partnere ili pružiti svojoj porodici udoban dom.

Iznajmljivanje nameštaja – cena:

Cena zavisi od toga koja vrsta nameštaja ili aparata je u pitanju, kao i koliko dugo ćete isti koristiti.

Navešćemo primer, za iznajmljivanje stolova i stolica, za jednu proslavu, cena je od 5 do 10 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za rentiranje nameštaja ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane