Koje su prednosti neonske reklame? „Ponekad samo, kad bljesne svetlo, velike neonske reklame, ugledam tvoje mačije oči, kako me miluju iz tame...“ – ovako je, nekada davno, pevao Bajaga dok se ljubio sa devojkom na zadnjem spratu solitera, iznad mnoštva svetlećih reklama jednog velikog grada. Zapravo, nijedna metropola ne može da se zamisli bez šljaštećih objekata, a verovatno u tome prednjači Las Vegas, grad kocke. Ipak, ovo je priča o tome, kako da vi, ukoliko imate svoju firmu, na najbolji način iskoristite prednosti neonskih reklama i da, zahvaljujući njima, pospešite svoj biznis.

Izrada neonskih reklama

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete raditi NEONSKE REKLAME

Beograd

Reclamare
Reclamare
Gospodar Jovanova 44, Beograd
Stari grad Pozovi

...
Pročitaj više

Reklame Zabac
Reklame Zabac
Pozovi

Prateći trendove u načinima izrade reklamnih proizvoda, nudimo vam izradu svih vidova reklama za spoljasnje i unutrasnje obelezavanje. ...
Pročitaj više

Sky Light - izrada i popravka svetlećih reklama
Sky Light - izrada i popravka svetlećih reklama
Petra Bajalovića 5
Zvezdara Pozovi

Firma Svetleće reklame Sky Light nalazi se na opštini Zvezdara u Beogradu i bavi se izradom, montažom, servisom i popravkom svetlećih reklama...
Pročitaj više

Svetleće reklame Taff Line
Svetleće reklame Taff Line
Vojvode Stepe 347c
Voždovac Pozovi

TAFF Line za Vas projektuje i izrađuje svetleće reklame vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog dizajna. Sve vrste reklama izrađujemo uz pomoć najsavremenije tehnologije, a u našem timu nalaze se i alpinisti specijalizovani za montažu reklama na...
Pročitaj više

Koje su prednosti neonske reklame? „Ponekad samo, kad bljesne svetlo, velike neonske reklame, ugledam tvoje mačije oči, kako me miluju iz tame...“ – ovako je, nekada davno, pevao Bajaga dok se ljubio sa devojkom na zadnjem spratu solitera, iznad mnoštva svetlećih reklama jednog velikog grada. Zapravo, nijedna metropola ne može da se zamisli bez šljaštećih objekata, a verovatno u tome prednjači Las Vegas, grad kocke. Ipak, ovo je priča o tome, kako da vi, ukoliko imate svoju firmu, na najbolji način iskoristite prednosti neonskih reklama i da, zahvaljujući njima, pospešite svoj biznis.

Izrada neonskih reklama

Neonske reklame su se ustalile, odavno već, u svim porama biznisa. Tako da, uopšte nije važno da li imate apoteku, menjačnicu, kiosk sa brzom hranom, trafiku, kladionicu, benzinsku pumpu ili butik – svetleća reklama vam je neophodna, jer ako je ne budete imali, svi oko vas će svetleti, a vi ćete čučati u mraku.Danas su se pojavile razne vrste svetlećih reklama, ali se neonske mogu pohvaliti da su jedan od najstarijih tipova ovog načina reklamiranja. Svoj uspeh duguju nizu veoma dobrih osobina kao što su laka uočljivost, sloboda kreativnosti, trajnost, mogućnost dinamičkog režima rada...

Od čega su izrađene neonske reklame?

U pitanju su visokonaponske neonske cevi, savijene u formi slova ili u nekom drugom željenom obliku. Rade pri visokom naponu, najčešće od šest do osam KV.Od čega zavisi boja neonskih reklama?Verovatno ste se mnogo puta divili sjajnim koloritima koje pružaju svetleće reklame, ali se nikada niste zapitali, kako nastaje takva boja? Naime, boja neonskih reklama zavisi od vrste fluorescentnog praha, kao i od vrste gasa u njima. To može biti argon, živa, neon. Na takav način, spektar boja koji se postiže je ogroman.

Da li je potrebno održavanje neonskih reklama?

Možda vas je naš tekst zainteresovao, i želite da priuštite sebi jedan od najefektnijih načina reklamiranja firme. Ali, zanima vas i odgovor na pitanje, da li je potrebno dodatno ulagati u neonsku reklamu, nakon što se ona jednom postavi?Potrebno je istaći da su neonske reklame veoma trajne, i nema potrošnog materijala, odnosno ne zahtevaju nikakvo dodatno održavanje.Dobro je da znate da se neonske reklame veoma lako mogu ugraditi i na manje pristupačna mesta, kao što su fasade, krovovi i slično.

Neonske reklame – iskustva

Kada odlučujete kako će izgledati vaša nova neonska reklama, možete da stavite samo natpis ili logotip firme, međutim, ova vrsta reklame često služi i samo kao okvir. Na taj način, neonske cevi poboljšavaju uočljivost reklame.Smisao upotrebe neonske reklame je da privuče pažnju vaših potencijalnih kupaca, te da ih motiviše da uđu baš kod vas i tu ostave novac, kupujući neki proizvod ili koristeći određenu uslugu. Kao što smo već naveli, neonske reklame nisu nov način reklamiranja, međutim, ostale su i dalje jednako popularne, što samo govori u prilog njihovoj efikasnosti. Razmislite – koliko novih poslova će vam doneti neonska reklama? Drugi to sasvim sigurno već znaju, jer su neonske reklame i dalje veoma aktuelan vid reklamiranja i predstavljanja firme. Okrenite se oko sebe – neonske reklame su svuda oko nas! Zašto onda ne bi zasijale i na vašem objektu, čineći ga primamljivim za nove kupce?

Neonske reklame – cena:

Na cenu neonskih reklama utiče dosta faktora, i veoma je teško reći koliko bi novca bilo potrebno izdvojiti za izradu i montažu. Radi vaše približne orijentacije, reći ćemo da se prosečna cena kreće od 150 do 250 evra po metru kvadratnom, pa naviše. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Matija Lukic
  05.11.2018 10:38

  Ukoliko se bavite odredjnim poslom, vazno je da poprilicno sredstava - novac, ulozite u kvalitetan reklamni pano. To je u svakom slucaju najbolje resenje za vas i jedan od puteva do uspeha.

  Ivana Petrovic
  25.04.2017 07:22

  Kako god da okrenete, neonske reklame nisu ni malo jeftine.

  Petar Jankulovski
  12.04.2017 07:55

  Koliko mi se samo cini, neonske reklame su nesot sto je pre ili kasnije uvek bilo nesto sto mora da se plati. Sve drugo je onda samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Marina Zivkovic
  12.04.2017 01:57

  Ono sto je cinjenica je to da sve neonske reklame moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

  Jovana Milinkovic
  29.03.2017 08:54

  Ako je nesto dobro toliko kdo nas onda su to svakako jedne prave neonske reklame.

  Stojance Ristovski
  28.03.2017 07:58

  Po meni je sto se ovih reklama tice, sigurno kvalitet nesto sto je i vise nego vazno. Sve drugo samim tim nije bas toliko bitno.

  Lea Stankovic
  14.03.2017 08:18

  Kod neonskih reklama je samo veoma vazno da dovoljno sljaste.

  Milen Jovanovic
  13.03.2017 10:44

  Pre ili kasnije, svi cete da shvatite da su ovo bas dobre reklame.

  Simona Vucinic
  22.02.2017 12:48

  Licno mislim da su po meni ove reklame i vis enego dobro i idealno resenje.

  Filip Milutinovic
  21.02.2017 11:53

  Po meni njih slobodno mozete da bacite. Sve to je po meni cisot gubljenje vremena.

  Marta Dencevic
  06.02.2017 12:35

  Koliko mi je samo poznato, sto se tice ovih reklama, samo treba da se odlucite za kvaltiet. Sve drugo je daleko manje vazno.

  Mihajlo Nastasovic
  03.02.2017 09:59

  Mogu samo slobodno da kazem da kadea vec pricamo o ovim reklama, da samo treba da se odlucite za nesto sto je kvalitetno.

  Ljubinka Sreckovic
  25.01.2017 09:56

  Ukoliko mene pitate, ove reklame su inace davno bas davno izasle iz mode.

  Todor Markovic
  24.01.2017 09:52

  Sto se mene tice, kod ovih reklaam je veoma vazno da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je sto se mene tice manje vazno.

  Nikolina Pantelic
  09.01.2017 10:20

  Samo je vazno da ove reklame bas budu onako kvalitetne. Dalje zaista nemate problema da se brinete.

  Janko Zivanovic
  05.01.2017 09:31

  One su po meni nesto sto je ipak u danasnje vreme poprilinco ispalo iz mode.

  Jana Stankovic
  16.12.2016 10:24

  Ipak su neoneske reklame nesto sto svakom potencijalnom kupcu moze da privuce paznju.

  Petar Jankovic
  30.11.2016 12:16

  Ljudi ocekuju da u danasnje vreme sve sija i sljasti. Bas iz tog razloga treba da posetite mesto koje se bavi profesionalno sa neonskim reklamama.

  Biljana Brankovic
  15.11.2016 10:56

  Kada pricamo o kvalitetnim neonskim reklama, najbolje resenje za vas je da posetite Simply Grafix I vidite sta tamo imaju da vam ponude.

  Ivan Stojanovic
  24.10.2016 06:17

  Ako mene pitate uopste se ne slazem sa tim da su neonske reklame ispale iz mode. jednostavno, concept neonskih reklama je takav da nikada ne moze da izbledi

  Marko Petrovic
  29.08.2016 09:10

  Sto se tice neonskih reklama mozda je najbolje da se posavetujete sa nekim ko ima vec iskustvo u ovoj oblasti. Probajte da posetite svetlce reklame Taff Line i sigurno se necete pokajati.

  Dusan Markovic
  24.08.2016 09:27

  neonske reklame po meni imaju tacnu svrhu i upotrebu. Primera radi, ukoliko imate neku radnju koja je nesto uvucenija ili generalno nije pod jakim osvetljenjem, onda mozete da uradite neonsku reklamu i da uvek budete sigurni da ce sve biti kako treba.