Verovatno nijedno grejno telo ne ugreje vazduh u nekoj prostoriji toliko brzo, kao što to mogu kaloriferi. Oni su predviđeni za zagrejavanje stambenih i poslovnih prostora, poljoprivrednih, ugostiteljskih objekata, hala i mnogih drugih.

kaloriferi

U našem tekstu pročitajte korisne i zanimljive informacije o kaloriferima, po kojim cenama se mogu kupiti, od čega cene zavise i slično.

Kaloriferi prodaja

Nekada ste morali da obiđete čitav grad i zađete u više prodavnica, da biste pronašli adekvatan kalorifer, da ima karakteristike koje su vam potrebne i cenu koja odgovara. Danas je sve to moguće da se učini iz fotelje, tj. putem interneta.

Naime, trgovine tehničkom robom imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije na kojima su kaloriferi predstavljeni kroz slike i kratke tekstualne zapise. Slike je često moguće pogledati iz više uglova i pod uvećanjem, a opis služi da nas informiše o najvažnijim osobinama uređaja. Cena je uvek vidno istaknuta i moguće ju je uporediti sa cenama drugih srodnih artikala.

Poručivanje se obavlja veoma jednostavno, tako što dodate željeni artikal u korpu, a zatim potvrdite naručivanje ostavljanjem svojih podataka za isporuku. Nakon toga, obavljate plaćanje u najbližoj banci, pošti, ili putem e-bankinga. Kada vaša uplata bude evidentirana kod prodavca i ako se kalorifer koji ste poručili nalazi na lageru, isporuka je obično od jednog do tri radna dana i to putem brze pošte.

kaloriferi prodaja

 

Kaloriferi za grejanje

Ono što je osnovna karakteristika kalorifera, to je da su predviđeni da brzo zagreju prostor, dok temperaturu možete da kontrolišete putem elektronskog termoregulatora. To bi značilo, da tačno možete da odredite koliko želite da vam bude toplo, jer se temperatura precizno podešava.

Kada kupujete kalorifer, on će biti isporučen zajedno sa priključnim kablom, koji je predviđen za napon od 220 ili 380 V.

Korisno je još da znate da se kaloriferi proizvode u dve varijante a to su podni i zidni.

Kod podnih, u sastavu se već nalazi nosač, a kada nabavljate zidni, biće vam preporučen odgovarajući nosač.

Kada je reč o izradi, važno je napomenuti da su električni kaloriferi izrađeni od visokokvalitetnih materijala. Poseduju odlične komponente, kao i kvalitetne električne grejače. Na sajtovima koji se bave prodajom električne robe, moguće je pronaći i odgovarajuće  nosače za zidne modele. Ugradnju nosača je takođe potrebno odraditi na profesionalan način.

Na kraju, možemo zaključiti da su kaloriferi veoma praktično rešenje kada želite da se prostor brzo zagreje, a da se pri tome dostigne željena temperatura, koja može da se poveća ili da se smanji, u zavisnosti od potreba.

Kaloriferi cena:

Cene su zaista različite, i pre svega zavise od snage i ostalih karakteristika uređaja. U tom smislu, komercijalni kaloriferi (grejalice) su u rasponu od 2000 dinara, pa sve do 23000 dinara, a industrijski kaloriferi u rasponu od 30.000 dinara do 120.000 dinara

*Za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na ovoj stranici.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kaloriferi
Pitaj firme