O zimi bi trebalo misliti na vreme, dok još nije pristigla, a osnovna stvar na koju moramo misliti svakako su drva za ogrev. Naime, svako od nas želi da ima topli dom, za sebe i svoju porodicu, tako da se već u toku jeseni, ili čak i leta, pripremamo za nabavku drva za ogrev. U našem tekstu saznajte više korisnih i zanimljivih informacija o ovoj temi, kao što su gde možete da nabavite drva za ogrev, koja im je cena i slično.

drva za ogrev

 

Prodaja drva

Drva za ogrev ćete pronaći na stovarištima. Ona su dobro snabdevena svim vrstama čvrstog ogreva. Mnoga domaćinstva se greju na ovu vrstu ogreva, tako da pored drveta nabavljaju i ugalj. Drva mogu da budu isečena i iscepana, što znatno olakšava posao oko grejanja domaćinstva, i prodaju se po metru kubnom.

Ogrevno drvo

Vrste drveta od kojih se dobija ogrev su cer, grab, bukva, hrast, bagrem... Vrlo je korisno da znate da je prevoz drva do vašeg doma obezbeđen, kao i istovar. Moguće je da se drva prevezu u sve delove grada, a kada je cena u pitanju, nju ćete saznati iz direktnog razgovora sa zaposlenima na stovarištima.

Prodaja drva za ogrev

Iz dosadašnjeg teksta, jasno možemo da zaključimo da je viša cena drveta koje je iscepano i isečeno, prevezeno na adresu, istovareno... Takođe, bitno je i koja vrsta drveta je u pitanju, iz razloga što su neke vrste kvalitetnije od drugih, tj. sporije sagorevaju i oslobađaju veću toplotu.

Ogrevno drvo prodaja

Moguće je naručiti drva za ogrev ne samo na teritoriji Beograda, već i u celoj Srbiji. I u tom slučaju prevoz može da bude obezbeđen, a cena je takođe stvar dogovora. Na cenu često utiče i količina kupljenog drveta.

drva za ogrev prodaja

 

Drvo za ogrev

Na stranici koju upravo čitate, nalaze se oglašene firme koje se bave prodajom drveta za ogrev. Drvo za ogrev je visokog kvaliteta, sa povoljnom cenom, a o dodatnim mogućnostima i pogodnostima kada je plaćanje u pitanju, najbolje je da se raspitate u telefonskom razgovoru ili odlaskom na stovarište.

Prodaja ogrevnog drveta

U Srbiji postoje preduzeća koja gaje dugu tradiciju prodaje ogrevnog materijala, kao što je drvo, pelet, ugalj... Te firme se bave prometom, maloprodajom i veleprodajom. Pored drveta, u ponudi se nalaze i razne vrste uglja, kao što je lignitni, mrko-lignitni i mrki ugalj. Takođe, prodaju se i razne vrste visokokvalitetnog peleta, za koji se smatra da je ogrev budućnosti.

Prodaja drveta za ogrev

Uvek je dobro da se obezbedite na vreme drvetom za ogrev, tako da mnoge porodice o tome misle u jeku leta. Tada je i cena povoljnija.

Drva za ogrev cena

Cena drva za ogrev je veoma različita, i u nekom proseku se kreće oko 6000 - 7000 dinara po metru kubnom. Naravno, zavisi i koja vrsta drveta je u pitanju, koja količina, da li želite da drvo bude iscepano i isečeno, da li vam je potrebna usluga prevoza na adresu, istovar i utovar u vaš objekat i slično.

Sve što smo naveli, utiče na formiranje konačne cene koju bi trebalo da platite.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Drva za ogrev
Pitaj firme