-33% Privatni casovi matematike za osnovnu skolu
Nedostupno

Privatni casovi matematike za osnovnu skolu

Cena: 1800 din. 1200 din.
-33% Privatni casovi matematike za srednje skole
Nedostupno

Privatni casovi matematike za srednje skole

Cena: 1800 din. 1200 din.
Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Časovi matematike
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dnevni boravak za školsku decu mesec dana (pon - pet, od 7h do 18h)

Akcija -10% 180 Din.
Dnevni boravak za školsku decu mesec dana (pon - pet, od 7h do 18h) - 180 evra! Dnevni boravak za školsku decu Moj borav...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Časovi matematike

Matematika je oduvek bila bauk, čak i za đake koji iz svih ostalih predmeta imaju odlične ocene. Za znanje i veštinu baratanja sa brojevima, decimalama, razlomcima, jednačinama, geometrijom i trigonometrijom, ipak je potreban određeni talenat, ali kao i uvek, presudan je rad.

časovi matematike

 

Rad podrazumeva koncentrisano praćenje nastave tokom časova u školi, kao i učenje kod kuće, odnosno rešavanje domaćih zadataka i vežbanje. Ipak, dešava se često, iz određenih razloga, da sve ovo nije dovoljno da se dođe do željene ocene, pa roditelji odluče da svom detetu obezbede privatne časove matematike.

Privatni časovi matematike

Neka deca mnogo bolje uče samostalno, nego u grupi. Razna istraživanja pokazuju da je uspeh veći pri individualnoj nastavi, gde profesor radi samo sa jednim detetom. Tada se obično uzimaju dvočasi, odnosno nastava traje dva puta po četrdeset pet minuta.

Na ovaj način, roditelji su sigurni da je dete dobilo željeno znanje, da je bilo u situaciji da pita sve što mu nije bilo jasno i da je profesor spreman da ponovi gradivo koliko puta je potrebno.

Spremanje iz matematike

Svi znamo da učenici na kraju osmog razreda polažu završni ispit koji određuje da li može da se upiše željena srednja škola. Polažu se tri ispita – matematika, srpski jezik i kombinovani test.

časovi iz matematike cena

 

Da bi se dete pripremilo za pitanja koja su uvek nepoznata, najbolje je angažovati profesora koji će preneti svoje znanje, na najbolji mogući način. Tada treme ni straha od ispita iz matematike neće biti, ako se dete dobro naoruža poznavanjem formula, jednačina, razlomaka...

Spremanje za matematiku za srednju školu

Poznato je da su deca najuspešnija i postižu najbolje rezultate i ocene, kada uče ono što vole. Ipak, da bi se upisala srednja škola koju učenik preferira, neophodno je da pokaže znanje na prijemnom ispitu, gde se polaže i matematika.

Zbog toga je veoma važno organizovati spremanje učenika za matematiku, jer se uvek može dogoditi da vas neki zadatak neprijatno iznenadi, a možda baš on bude presudan, jer je u oštroj konkurenciji bitan svaki bod.

Časovi matematike za osnovnu školu

Savremeni klinci često provode vreme na društvenim mrežama, tj. Fejsbuku, četuju, igraju igrice, šeruju pesmice sa You Tube i slično. Na taj način, mobilni telefon, kompujeter i tablet odvlače značajno vreme koje može da se provede u učenju.

Iz tog razloga, roditelji često angažuju profesore za časove matematike, jer su tako sasvim sigurni da je dete vreme provelo kvalitetno i učeći.

Priprema matematike za fakultet

Na mnogim fakultetima se polaže matematika. Ako ste i vi izabrali takav smer, onda je neophodna priprema za polaganje prijemnog ispita. Samo tako ćete biti sasvim sigurni u svoje znanje, što će eliminisati tremu i vama se drastično povećavaju šanse da upišete željeni fakultet.

Kroz privatne časove ćete se kvalitetno pripremiti, pa možete da očekujete uspešno plaganje iz prvog puta!

Časovi matematike – cena:

Za časove matematike, tj. za individualni dvočas (trajanje 90 minuta), potrebno je platiti od 10 do 20 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018
Milana Aleksic

Centar hocu da znam pruza veoma povoljno cosove matematike za sve uzraste!

09.05.2017
Biljana Brankovic

Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to casovi matematike. Bez njih se u svakom slucaju kako god da okrenete ne moze.

09.05.2017
Dusan Markovic

U svakom slucaju ovi casovi moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.