Matematika je oduvek bila bauk, čak i za đake koji iz svih ostalih predmeta imaju odlične ocene. Časovi matematike su verovatno oduvek bili medju najtrazenijima. Za znanje i veštinu baratanja sa brojevima, decimalama, razlomcima, jednačinama, geometrijom i trigonometrijom, ipak je potreban određeni talenat, ali kao i uvek, presudan je rad.

Pročitaj više

Izaberite neku od škola gde mozete naći ponudu za ČASOVE MATEMATIKE

Beograd

Laru Edukativni centar
Laru Edukativni centar
Dositejeva 14
Zemun Pozovi

Laru edukativni centar nalazi se u Zemunu. Laru edukativni centar pruža puno opcija za decu školskog i predškolskog uzrasta kao podrška njihovom obrazovanju kroz online i klasični dečiji boravak, kreativne i obrazovne radionice....
Pročitaj više

Salamanca Edukativni centar
Salamanca Edukativni centar
Jovanke Radaković 27đ
Zvezdara Pozovi

Edukativni centar Salamanca nalazi se u Beogradu. Edukativni centar nudi veliki broj kurseva stranih jezika, kao i pripremu za prijemni za srednju školu i Filološki fakultet, kao i mogućnost organizovanja kursa u kompanijama....
Pročitaj više

Rajak Škola matematike
Rajak Škola matematike
Pozovi

Škola matematike Rajak, je online portal koji nudi kvalitetnu online edukaciju,online časove matematike za osnovce I srednjoškolce, školu programiranja, ali i webinare na temu edukacije i podrške nastavnim programima....
Pročitaj više

Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović
Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović
Pozovi

U prilogu saljem tekst Casovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Sasa Popovic, koji je odobren. U prilogu ti saljem fotografiju za koju klijent zeli da se nadje na prezentaciji, a za ostale kaze da mi izaberemo nesto sa interneta st...
Pročitaj više

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na ČASOVE MATEMATIKE

Centar za pripreme Hoću Da Znam
Centar za pripreme Hoću Da Znam
Gundulićev venac 6
Stari grad

Centar za pripreme Hoću Da Znam organizuje pripremnu nastavu za polaganje mature, upis u srednje škole, kao i fakultete prirodnog usmerenja. Naš tim čine najbolji profesori beogradskih gimnazija koji rade po programima koji godinama unazad ...

Matematika je oduvek bila bauk, čak i za đake koji iz svih ostalih predmeta imaju odlične ocene. Časovi matematike su verovatno oduvek bili medju najtrazenijima. Za znanje i veštinu baratanja sa brojevima, decimalama, razlomcima, jednačinama, geometrijom i trigonometrijom, ipak je potreban određeni talenat, ali kao i uvek, presudan je rad.

Rad podrazumeva koncentrisano praćenje nastave tokom časova u školi, kao i učenje kod kuće, odnosno rešavanje domaćih zadataka i vežbanje. Ipak, dešava se često, iz određenih razloga, da sve ovo nije dovoljno da se dođe do željene ocene, pa roditelji odluče da svom detetu obezbede privatne časove matematike.

Privatni časovi matematike

Neka deca mnogo bolje uče samostalno, nego u grupi. Razna istraživanja pokazuju da je uspeh veći pri individualnoj nastavi, gde profesor radi samo sa jednim detetom. Tada se obično uzimaju dvočasi, odnosno nastava traje dva puta po četrdeset pet minuta.

Na ovaj način, roditelji su sigurni da je dete dobilo željeno znanje, da je bilo u situaciji da pita sve što mu nije bilo jasno i da je profesor spreman da ponovi gradivo koliko puta je potrebno.

Spremanje iz matematike

Svi znamo da učenici na kraju osmog razreda polažu završni ispit koji određuje da li može da se upiše željena srednja škola. Polažu se tri ispita – matematika, srpski jezik i kombinovani test.

Da bi se dete pripremilo za pitanja koja su uvek nepoznata, najbolje je angažovati profesora koji će preneti svoje znanje, na najbolji mogući način. Tada treme ni straha od ispita iz matematike neće biti, ako se dete dobro naoruža poznavanjem formula, jednačina, razlomaka...

Spremanje za matematiku za srednju školu

Poznato je da su deca najuspešnija i postižu najbolje rezultate i ocene, kada uče ono što vole. Ipak, da bi se upisala srednja škola koju učenik preferira, neophodno je da pokaže znanje na prijemnom ispitu, gde se polaže i matematika.

Zbog toga je veoma važno organizovati spremanje učenika za matematiku, jer se uvek može dogoditi da vas neki zadatak neprijatno iznenadi, a možda baš on bude presudan, jer je u oštroj konkurenciji bitan svaki bod.

Časovi matematike za osnovnu školu

Savremeni klinci često provode vreme na društvenim mrežama, tj. Fejsbuku, četuju, igraju igrice, šeruju pesmice sa You Tube i slično. Na taj način, mobilni telefon, kompujeter i tablet odvlače značajno vreme koje može da se provede u učenju.

Iz tog razloga, roditelji često angažuju profesore za časove matematike, jer su tako sasvim sigurni da je dete vreme provelo kvalitetno i učeći.

Priprema matematike za fakultet

Na mnogim fakultetima se polaže matematika. Ako ste i vi izabrali takav smer, onda je neophodna priprema za polaganje prijemnog ispita. Samo tako ćete biti sasvim sigurni u svoje znanje, što će eliminisati tremu i vama se drastično povećavaju šanse da upišete željeni fakultet.

Kroz privatne časove ćete se kvalitetno pripremiti, pa možete da očekujete uspešno plaganje iz prvog puta!

Časovi matematike – cena:

Za časove matematike, tj. za individualni dvočas (trajanje 90 minuta), potrebno je platiti od 10 do 20 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milana Aleksic
  08.12.2018 10:06

  Centar hocu da znam pruza veoma povoljno cosove matematike za sve uzraste!

  Biljana Brankovic
  09.05.2017 12:01

  Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to casovi matematike. Bez njih se u svakom slucaju kako god da okrenete ne moze.

  Dusan Markovic
  09.05.2017 11:56

  U svakom slucaju ovi casovi moraju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.