Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Alubond reklame
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Alubond reklame

Na svom objektu, svako želi reklamu koja je primetna, i poseduje rasvetu sa specijalnim sjajem. Neosvetljeni lokali, sa staromodnim natpisima, davno su izašli iz mode. Kvalitetno odrađena reklama, koja je atraktivna i estetski dopadljiva, osim toga što navodi nove klijente i kupce u vaš objekat, ona drugima pruža utisak o vašoj poslovnosti i profesionalnosti.

 

Šta su to alubond reklame?

Ako zaista želite da budete primećeni, odaberite reklamu koja je izrađena od alubonda koji se sastoji od aluminijuma i plastike. Oni dolaze u različitim bojama, debljinama i strukturama. 

Mogu se koristiti za spoljnu i unutrašnju upotrebu i jednako efikasno će privlačiti pažnju. Zapravo, radi se o 3D aplikacijama od pleksiglasa od različitih debljina koje pružaju elegantan i poseban izgled vašem objektu. Svemu tome doprinosi izuzetno dekorativna rasveta.

Ostale karakteristike alubond reklama su mala debljina kućišta, dodavanje različitih aplikacija, kao i mogućnost prosecanja materijala. Zahvaljujući svemu tome, alubond reklame se veoma često koriste, kada je u pitanju reklamiranje raznih firmi, lokala i slično.

Prednosti alubond reklama

Iako postoje razne vrste svetlećih reklama, možemo reći da je upravo alubond najčešće u upotrebi. Napomenimo da se alubond kao materijal, koristi u građevinarstvu za izradu modernih fasada, ali, kao što vidimo, svoju primenu nalazi i kod svetlećih reklama. 

Šta je zapravo alubond? U pitanju je aluminijumski panel, koga sačinjavaju dva tanka lima, između kojih se nalazi polietilenska smesa, a može biti i od aluminijuma i plastike. Alubond se može koristiti u raznim debljinama, veličinama i bojama, što sve predstavlja njegovu značajnu prednost. 

 

 

Alubond se seče uz pomoć CNC rutera, pa se na takav način mogu postići razne forme. Pošto je u pitanju svetleća reklama, alubond se mora osvetleti, a to se vrši sa fluo cevima kroz pleksiglas u boji, što sve zavisi od vaših želja i zahteva.

Alubond reklame – iskustva

Ukoliko želite zaista atraktivan natpis, ili logotip u tri dimenzije, odaberite alubond, jer je on veoma pogodan za 3D slova. Zamislite ime vaše firme, kao trodimenzionalno, i pri tome atraktivno osvetljeno. Sve se to može postići zahvaljujući alubondu, jer on ima specifičnu debljinu, pruža mogućnost dodavanja raznih aplikacija i isecanje slova na različite načine (na primer, kao ispupčena ili udubljena).

Iz svih tih razloga, klijenti se najčešće odlučuju za alubond, uvereni da će takva svetleća reklama na najbolji način predstavljati njihovu firmu. Kada se alubond kombinuje sa PVC folijom, rezultat je dobijanje raznovrsnih efekata, što je još jedan razlog više na strani ovog materijala. 

Ukoliko želite da budete primećeni, i da za vas svi sa pravom misle da pratite svetske trendove, obratite se stručnim timovima koji će za veoma kratko vreme odraditi i postaviti alubond svetleću reklamu na vaš objekat.

Prilikom prvog razgovora sa vama, profesionalci će saslušati vaše ideje, želje i zahteve, a potom vam pružiti neku sugestiju ili savet, kako bi krajnjim rezultatom svi bili zadovoljni. A ponajviše, vaši budući kupci i klijenti, kojima je alubond reklama i namenjena – da ih fascinira svojim izgledom, tako da postanu redovni kupci proizvoda ili korisnici usluga.

Alubond reklama – cena:

Cene alubond reklama se kreću od 330 evra po metru kvadratnom za reklame sa usečenim, odnosno udubljenim slovima, sve do 400 evra za reklame sa ispuštenim, odnosno ispupčenim slovima. Cena montaže zavisi od više faktora, kao što je visina na kojoj se postavlja reklama, te od njene veličine i slično. Ipak, neki prosek za cenu montaže je oko 60 evra pa naviše. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Simona Vucinic
Alubond reklame su nesto mora i treba da se plati. Mada, veoma je vazno da unapred zznate zbog cega zelite da uradite reklamu.
Filip Milutinovic
Ove reklame su po meni odlicna stvar.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, sigurno je samo to da ovo nisu bas narocito skupe reklame.
Mihajlo Nastasovic
Sto se mene licno tice, ovo su i vise nego posebne reklame. Ukoliko se vec za njih odlcuite, sigurno je samo da se necete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovo su i vise nego posebne reklame. Ako se bas za njih odlucite, sigurno se na kraju necete pokajati.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, ovo je uvek bila i vise nego posebna vrsta reklama. Ukoliko se bas za njih opredelite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Nikolina Pantelic
Alubond reklame su zaista skupe ali se zato svaki dinar koji se ulozi u njih isplate.
Janko Zivanovic
Ovo su ipak posebne reklame i bas iz tog razloga moraju i posebno da se plate. Tako da sto se tice reklamnih materijala, zaista ne moze vise nista da me iznenadi.
Jana Stankovic
Ako mene licno pitate, po meni su alubond reklame cisto bacanje pare.
Petar Jankovic
Po pitanju alubond reklama, samo treba da posetite mesto koje se profesionalno bavi izradom reklamnih materijala. Sva sreca pa ih u danasnje vreme ima u Beogradu.
Biljana Brankovic
Kada pricamo o kvalitentim alubond reklamama, smatram da je ubedljvo najbolje resenje da posetite mesto koje je poznato po veoma kvalitetnim alubodn reklamama, to je mesto SAFI.
Ivan Stojanovic
Ukoliko trazite neke kvalitetne alubond reklame, slobodno treba da posetite svetlece reklame Taff Line I da se tamo I iskljucivo tamo licno uverite u kvalitet
Marko Petrovic
zabac, Sky Light i Taff Line. Sve sut to pouzdana mesta na kojima mozete da na jedan pouzdna i kvalitetan nacin uradite alubond reklamu.
Dusan Markovic
Ukoliko planirate vec da izdvojite znacajna finansijska sredstva i da uradite kvalitetnu alubord reklamu, onda je u svakom slucaju najbolje da posetite mesto koje se zove Zabac. Sigurno se necete pokajati.