Magazin TehnikaFotoaparati Lego kocke ili funkcionalni fotoaparat?

Lego kocke ili funkcionalni fotoaparat?

by Administrator

Lego kocke podstiču kreativnost i od njih se štošta da napraviti. Do skoro su bile rezervisane za decu, a sada su lego kocke omiljene igračke odraslih, naročito onih sa bujnom maštom. I dok neki od njih prave beskorisne minijaturne avione, kamione, kule i gradove, drugi dizajniraju korisne stvarčice koje posle dobro unovče.

Naime, lego kocke poslužile su kao inspiracija za novi Pentax Nano Block fotoaparat ! Sa njime ćete se zabaviti kao nikada do sada birajući dizajn koji vam se najviše dopada. Pustite mašti na volju i sami dizajnirajte aparat shodno vašem ukusu. A kada takvom izgledu istekne rok trajanja, vi se bacite na smišljanje i realizaciju novog.

Nano Block 1000 dostupan je u dve varijante. Jedna je Safari, koja podrazumeva zelenu podlogu i kockice u braon, crnoj, zelenoj i žutoj boji, a druga opcija je Black and White, sa belom podlogom i kockicama u crnoj, beloj, crvenoj i žutoj boji.

Iako ćete se više zabavljati kreirajući njegov izgled, u zabludi ste ako ste mislili da je koristan koliko i dečja igračka. Ovaj izum ima čak 14 hiljada piksela, pa će vas trenuci njime zabeleženi večno sećati na lepe uspomene.

Lego kockeLego kockice

 

 

 

 

 

 

FotoaparatiFotoaparat

0 komentar

Slične teme

Ostavite komentar