O nama - ANTENALL – SIGURNOSNA OPREMA


Kompanija Antenall osnovana je 2003. godine i jedan je od lidera u oblasti sigurnosnih sistema ne samo u Srbiji, nego i u zemljama regiona. Naše poslovanje zasniva se na konstantnom praćenju novih globalnih trendova, a vođeni principima poslovne etike stekli smo poverenje klijenata, ali i konkurentskih firmi sa kojima, takođe, imamo uspešnu saradnju.

Sa željom da doprinesemo povećanju dobrobiti i bezbednosti celokupnog društva, kompanija Antenall Beograd pruža kompletna rešenja i implementaciju savremenih tehnologija u oblasti sigurnosnih sistema. U našoj ponudi nalazi se sigurnosna oprema vrhunskog kvaliteta koja predstavlja najbolji izbor kada se radi o sigurnosti Vaše imovine, jer zadovoljava najviše kriterijume po pitanju svog učinka.


Antenall doo nudi Vam kompletna rešenja iz sledećih oblasti:

 • - Sigurnosna oprema
 • - Video nadzor
 • - Alarmni sistemi
 • - Kontrola pristupa
 • - Komunikacioni kablovi
 • - Interfonski sistemi
 • - Mrežna oprema
 • - Ruteri
 • - Motori za krilne i klizne kapije
 • - TV antene

Ukoliko želite da zaštitite Vašu imovinu na adekvatan i profesionalan način, sigurnosna oprema Antenall je pravo rešenje za Vas. Zahvaljujući najvećem izboru opreme za video nadzor, kao što su: analogni sistemi, IP sistemi, Turbo HD TVI sistemi, mobilne kamere, HDD i druga dodatna oprema, možemo da Vam obezbedimo vrhunsku sigurnost prostora poput stanova, kuća, lokala, stambenih zgrada, vikendica...


Najkvalitetniji alarmni sistemi iz naše ponude na sebi svojstven način podići će sigurnost Vašeg objekta na viši nivo i pružiće Vam spokojan san. Takođe, u našoj ponudi nalaze se interfonski sistemi vodećih proizvođača koji je najsigurniji vid kontrole pristupa i zaštite od neželjenih posetilaca.


Za sve kompanije koje žele da ulazak i zadržavanje u svojim prostorijama obezbedi samo ovlašćenim licima, najbolje rešenje je kontrola pristupa. Preduzeće Antenall nudi Vam najkvalitetnije uređaje i sisteme za kontrolu prolaza i evidenciju radnog vremena.


Najsavremenija oprema, profesionalnost našeg tima stručnih majstora, pružanje kvalitetne usluge i implementacija savremenih tehnologija kroz edukaciju i obogaćivanje korisničkog iskustva, osnova su za dugoročnu i uspešnu saradnju sa našim klijentima. Posebno smo ponosni na činjenicu da je naša oprema obezbedila sigurnost Vama bitnog objekta.


Antenall Beograd – najbolji izbor kada se radi o zaštiti Vaše imovine

Kompletna rešenja i implementacija savremenih tehnologija u oblasti sigurnosnih sistema


Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08-16h

Subota od 08-14h


Antenall – sigurnosna oprema, Liljane Krstić 24, Zemun.

Iskustva i preporuke posetilaca

31.08.2016 07:35
Zarko Manic

Ukoliko zelite da zastitite vasu imovinu na adekvatan i profesionalan nacin, sigurnosna oprema Antenall je pravo resenje za vas.Zahvaljujuci najvecem izboru opreme za video nadzor,kao sto su analogni sistemi,ip sistemi.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Video nadzor
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Antenall - sigurnosna oprema
 • Antenall - sigurnosna oprema