Dodaj firmu

Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara

Izaberite samo najbolje kada je u pitanju hrana, kozmetika ili oprema za Vašeg ljubimca, posetite veterinarsku apoteku i pet shop Buvara. U našoj ponudi nalazi se preko 3.000 artikala za sve vrste ljubimaca, bilo da su psi, mačke, glodari, papagaji, zečevi, ribice ili kornjače.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 227, TC Enjub
Novi Beograd, Beograd

Veterinarska apoteka BEKA VET

Novopazarska 12 (ex Sime Milosevica), Beograd
Vračar, Beograd

Pet shop - Apoteka Anima plus

Veterinarska apoteka i pet shop „ Anima Plus“ nudi Vam kompletnu opremu, hranu i lekove za Vaseg kućnog ljubimca…
Pročitaj više

Husinskih rudara 5a, Beograd
Palilula, Beograd

Veterinarska apoteka Atos i Maša

Veterinarska apoteka ATOS I MAŠA se bavi prodajom veterinarskih lekova, suplemenata, ogrlica, tableta i ampula protiv buva i krpelja, sredstava protiv crevnih parazita, prebiotika Pružićemo Vam sve potrebne informacije i savete vezane za zdravlje i ishranu Vašeg ljubimca. U okviru naše veterinarske apoteke nalazi se i pet shop u kojem možete kupiti najkvalitetniju hranu i opremu za Vašeg ljubimca.
Pročitaj više

Studentski trg 4
Stari grad, Beograd

Pet Club online prodaja preparata za životinje

PetClub je online prodaja suplemenata za pse i mačke. Dostava na teritoriji Beograda ali i cele Srbije
Pročitaj više


Novi Beograd, Beograd

A-Z Vet veterinarska apoteka i pet shop

Veterinarska apoteka i pet shop na jednom mestu u našoj ordinaciji na Novom Beogradu. Svi potrebni vitamini, suplementi kao i korisni saveti u vezi sa ishranom
Pročitaj više

Jurija Gagarina 22 l, lokal 13, A blok
Novi Beograd, Beograd

Petoteka veterinarska ambulanta i pet shop

Veterinarska apoteka u Zemunu, gde možete kupiti sve neophodne medikamente, vitamine i dodatke ishrani za ljubimce, ali i dobiti stručni savet veterinara.
Pročitaj više

Aleksandra Dubčeka 5j
Zemun, Beograd

Veterinarska apoteka - Amatus vet

Prodaja neinjektivnih lekova i suplemenata u veterinarskoj apoteci u Beogradu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 319a
Zvezdara, Beograd

Skyvet Veterinarska Apoteka i Pet Shop

Veterinarska apoteka i pet shop u Zemunu. Veliki asortiman suplemenata, medicinske hrane i koz,etike, kao i opreme za kućne ljubimce.
Pročitaj više

Prvomajska 77
Zemun, Beograd

Veterinarska Apoteka Vetmax

U našoj veterinarskoj apoteci u Zemunu možete dobiti prave savete prepiane lekove od doktore veterinarskee medicine, ali i kupiti svu opremu, hranu i suplemente.
Pročitaj više

Gornjogradska 7m
Zemun, Beograd

TIMI PET Veterinarska apoteka i Pet shop

Posetite TIMI PET, Veterinarsku apoteku za sve potrebe vaših kućnih ljubimaca, od stručnih saveta i lekova do hrane i opreme, štedeći vreme i novac uz neprocenjive savete naših veterinara. Životinje znaju gde je najbolje - dobro došli!
Pročitaj više

Koste Manojlovića 37
Borča, Beograd

Šapa Vet veterinarska apoteka

Veterinarska apoteka Šapa Vet nalazi se u Beogradu. Besplatni profesionalni saveti doktora veterine uz adekvatnu terapiju i lekove i opremu na jednom mestu.
Pročitaj više

Cvijićeva 39
Palilula, Beograd

Komovet veterinarska apoteka

Komovet veterinarska apoteka nalazi se na Čukarici. U sklopu objekta je veterinarska apoteka I pet shop sa svim medicinskim preparatima za lečenje I negu kućnih ljubimaca, kao I kompletne opreme za njihovo gajenje
Pročitaj više

Jablanička 146, Ratka Mitrovića 179, Blagoja Parovića 104, Vodovodska 35, Ljubinska 5
Čukarica, Beograd

Komovet veterinarska apoteka

Komovet veterinarska apoteka nalazi se u Rakovici. Komovet veterinarska apoteka raspolaže bogatom ponudom lekova, suplemenata, dermatoloških proizvoda
Pročitaj više

Borska 7j
Rakovica, Beograd

BG PET Veterinarska apoteka i pet shop

Pronađite na jednom mestu sve što je potrebno od hrane, opreme i kozmetike za Vašeg ljubimca, posetite pet shop BG PET. Takođe, u okviru veterinarske apoteke očekuje Vas veliki izbor lekova i pomoćnih lekovitih sredstava za različite vrste životinja.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 173
Voždovac, Beograd

Pet shop Happy dog club veterinarska apoteka

Dostava hrane za kućne ljubimce. Minimalni iznos računa za dostavu je 2000din. Za račune u iznosu od 2000din do 4000din. doplata je 300din. ili 500din. u zavisnosti od mesta gde se nalazite. Dostave preko 4000din. su besplatne. Za sve dostave van Beograda, cena usluge je po cenovniku kurirske službe. Dostavu možete platiti gotovinom, e-bankingom i virmanom. Kontakt telefon 063/485663 i 063/525663. E-mail: happydog.club@sbb.rs
Pročitaj više

Kursulina 39 i Kalenićeva 6
Vračar, Beograd

Veterinarska apoteka Simonida

Veterinarska apoteka Simonida nalazi se na Novom Beogradu u ulici Vajara Živojina Lukića 58c. U našoj apoteci na usluzi imate ljubazno i stručno osoblje, pomoć i savete veterinara.
Pročitaj više

Vajara Živojina Lukića 58c
Novi Beograd, Beograd

Veterinarska apoteka Pet Plus Vet

Veterinarska apoteka Pet Plus Vet nalazimo se u Bulevaru kralja Aleksandra 383, na Zvezdari. U prijatnom ambijentu naše veterinarske apoteke pronaći ćete sve za Vaše ljubimce.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 383
Zvezdara, Beograd

Veterinarska apoteka Total Pet Care

Veterinarska apoteka Total Pet Care smeštena je na Zvezdari u ulici Rableova 19b. Za vaše kućne ljubimce nudimo sve vrste antiparazitika, medicinske hrane, antibiotika
Pročitaj više

Rableova 19b
Zvezdara, Beograd

Veterinarska apoteka Smart

Veterinarska apoteka Smart nalazi se u ulici Reljina 2, na teritoriji opštine Stari grad. U ponudi imamo veterinarske preparate i lekove poznatih svetskih proizvođača.
Pročitaj više

Reljina 2
Stari grad, Beograd

Veterinarska apoteka Pet Land

Veterinarska apoteka Pet Land nalazimo se na Zvezdari u ulici Dimitrija Tucovića 148. Nudimo Vam bogat asortiman koji uključuje lekove i veterinarske dijete za svakog pacijenta.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 148
Zvezdara, Beograd

Veterinarska apoteka Petville Vet

Veterinarska apoteka Petville Vet nalazi se u ulici Džordža Vašingtona 18, opština Stari grad. Asortiman naše apoteke obuhvata sve ono što je potrebno vašem ljubimcu.
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 18
Stari grad, Beograd

Veterinarska apoteka Pet 101

Veterinarska apoteka Pet 101 se nalazi na teritoriji opštine Savski venac u ulici Resavska 78b. Nudimo Vam na jednom mestu široku paletu proizvoda poznatih svtskih proizvođača.
Pročitaj više

Resavska 78b
Savski venac, Beograd

Veterinarska apoteka Pet centar

Veterinarska apoteka Pet centar nalazimo se na Novom Beogradu u ulici Milutina Milankovića 1v. Naša misija je da svojim klijentima ponudimo usluge vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Milutina Milankovića 1v
Novi Beograd, Beograd

Veterinarska ambulanta Pegaz

Veterinarska ambulanta Pegaz nalazimo se u ulici Vizantijska 2, opština Zvezdara. Nudimo veliki izbor veterinarskih lekova, stočne hrane i hrane i opreme za kućne ljubimce.
Pročitaj više

Vizantijska 2
Zvezdara, Beograd

Veterinarska apoteka Odavić

Veterinarska apoteka Odavić nalazimo se u Lazarevcu u ulici Kolubarski trg bb. Asortiman naših proizvoda čini veterinarska oprema, veterinarski lekovi, kozmetika
Pročitaj više

Kolubarski trg bb
Lazarevac, Beograd

Veterinarska apoteka Mikovet

Veterinarska apoteka Mikovet nalazimo se u Borskoj ulici 7j, na Rakovici. U našoj apoteci dobićete besplatne savete i preporuke veterinara o ishrani i lekovima.
Pročitaj više

Borska 7j
Rakovica, Beograd

Veterinarska apoteka Kum

Veterinarska apoteka Kum nalazi se u ulici Svetosavska 19, u opštini Barajevo. Zahvaljujući širokom asortimanu proizvoda,kao i pristupačnim cenama steli smo veliki broj klijenata.
Pročitaj više

Svetosavska 19
Barajevo, Beograd

Veterinarska apoteka Gric Gric

Veterinarska apoteka Gric Gric nalazimo se u ulici Jurija Gagarina 155a, na Novom Beogradu. Kod nas možete naći sve registrovane veterinarske lekove, hranu za kućne ljubimce
Pročitaj više

Jurija Gagarina 155a
Novi Beograd, Beograd

Veterinarska apoteka Kokovet

Veterinarska apoteka Kokovet nalzimo se u Batajnici u ulici Carice Jelene 75c. Naši ljubazni veterinari stoje vam na raspolaganju za sva pitanja u vezi pravilne ishrane i nege životinja.
Pročitaj više

Carice Jelene 75c
Zemun, Beograd
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
25.11.2023 11:57

Dobra ponuda lekova za vaše ljubimce uz ljubazno osoblje.

Neregistrovan korisnik
01.09.2020 14:10

Da, predivan pet shop, divni lljudi koji tu rade. Svaka pohvala zaa snabdevenost, ljubaznost i cene.

Neregistrovan korisnik
28.05.2020 11:07

Odlicna veterinarska apoteka u Vojvode Stepe

Neregistrovan korisnik
28.05.2020 09:22

Sjani ljudi, sjajna usluga, ljubazno osoblje, lepa reč i dobri saveti.

Raja

Milos Mandic
08.06.2019 03:46

BG PET Veterinarska apoteka i pet shop spada među najbolje u Beogradu, i to misle i mnogi moji prijatelji, ne samo ja. Dugo već pazarim kod njih, za sve što treba mojim macama. Osoblje je ljubazno, dočekuju vas sa osmehom i isto tako ispraćaju, i spremni su da vam odgovore na sva pitanja koja se tiču hrane, suplemenata, lekova, preparata za krpelje i buve, unutrašnjih parazita... Sve preporuke i pozdrav od Mande iz Beograda!

Dejan Vlaisavljevic
08.06.2019 03:44

Kada su veterinarske apoteke u pitanju, treba biti veoma pažljiv. Ja dugo godina imam psa, i pre toga sam imao još dva, tako da sam naučio šta treba da očekujem od veterinara. Na primer, nije dovoljno samo da kupim neki lek, već želim da čujem više o njegovom delovanju, da li je sa nečim kontraindikovan... Zbog toga sam odabrao BG PET Veterinarska apoteka i pet shop, jer su zaista po mom mišljenju, najbolji u gradu. Sve preporuke za njih!

Pavle Dundjerovic
08.06.2019 03:42

BG PET Veterinarska apoteka i pet shop je odavno moj izbor. Tu se snabdevam hranom, suplementima, raznim preparatima... Uvek sam slobodan da pitam za neki savet, jer ja ne znam tačno šta je najbolje recimo, kod zaštite protiv srčanog crva... Mogu da pretražim internet, ali više volim da razgovaram sa veterinarima koji rade u apoteci... Zbog toga sam odabrao BG PET Veterinarsku apoteku i pet shop i ostaću i dalje verna mušterija, tj. moj pas! Pozdrav od Pavla iz Beograda!

Julija Miscevic
08.06.2019 03:41

I kada bih živela na drugom kraju grada, opet bih dolazila u Pet shop Happy dog club veterinarsku apoteku. Kod njih kupujem hranu za svog psa, ali isto tako i suplemente koje koristi pri ishrani... takođe, ovo je mesto gde pazarim preparate protiv buva i krpelja, a isto tako i lekove, kada za tim postoji potreba... Osoblje je ljubazno, uvek vas dočekaju sa osmehom, što svaka mušterija voli. Cene su vrlo pristupačne i povoljne.

Miroslava Anastasijevic
08.06.2019 03:39

Lepo je kada na jednom mestu dobijate sve - hranu, lekove, suplemente, preparate... Sve sam to našla u Pet shop Happy dog club veterinarska apoteka, i jako sam zadovoljna. Svima bih ih preporučila, jer su pre svega jako ljubazni, strpljivo vas saslušaju ako imate neko pitanje ili nedoumicu, i trude se da vam daju prave savete koji će zaista pomoći vašem najboljem četvoronožnom prijatelju. Sve preporuke, iskrene i od srca!

Stevan Stojiljkovic
08.06.2019 03:37

Pet shop Happy dog club veterinarska apoteka je sjajno mesto zato što kad odem na jednom mestu nađem sve, plus dobijem i neki dobar savet. Recimo, jednom je moj pas pokvario želudac, i savetovano mi je da uzmem gastrointestinal hranu. Ta hrana je praktično kao lek i mada ima nešto višu cenu, to mi nije bilo važno jer sam pomogao svom ljubimcu i zato je Pet shop Happy dog club veterinarska apoteka, zaista moj izbor br. 1!

Katarina Predojevic
08.06.2019 03:35

Pet shop - Apoteka Anima Plus posećujem već neko vreme i iskreno da vam kažem - neću ih menjati. Znam da u gradu postoji mnogo veterinarskih apoteka, ali sam u Anima Plusu zaista našla sve što mi treba. Volim što su uslužni i izlaze mi u susret sa savetima i odgovorima na razna pitanja koja me interesuju. Svoj posao rade iz ljubavi i to je glavni razlog što ih sada i vama preporučujem od srca. Pozdrav od Katarine iz Beograda!

Snezana Milosavljevic
08.06.2019 03:34

Veterinarske apoteke bi baš trebalo pažljivo birati i ne bi trebalo da vam jedini kriterijum bude blizina mesta stanovanja... Ja bih otišla i u drugi kraj grada do Pet shop-a - Apoteke Anima Plus, zato što su zaista najbolji... I to u svakom smislu. Na jednom mestu i hrana i lekovi, i preparati i igračke i grickalice, povodnici, posude za hranu i piće... Ma, jednom rečju, sve što vam treba da bi vaši ljubimci bili srećni!

Miroslav Jelenic
08.06.2019 03:32

Pet shop - Apoteka Anima Plus je veterinarska apoteka kojoj moja porodica poklanja poverenje već dugi niz godina. Osvojili su nas pre svega svojom iskrenom ljubavlju prema životinjama, i ne gledaju na svoj posao samo kao na nešto od čega zarađuju. To je bilo presudno da se odlučimo za Pet shop - Apoteka Anima Plus i svima preporučujemo njihove usluge, jer su zaista najbolji u gradu, ako nas pitate! POzdrav od porodice Jelenić!

Mirjana Vukovic
08.06.2019 03:30

Pošto imam nekoliko mačaka, vrlo mi je važno da na jednom mestu mogu da kupim sve što se njihovog zdravlja tiče, dakle, lekove, suplemente, preparate... Uz to, saveti veterinara jako dobro dođu, jer običan čovek, iako je vlasnik ljubimaca dugo godina, ipak ne može da zna kao stručno lice. A kako moje mace stare, tako se javljaju novi zdravstveni problemi, koji zahtevaju lekove i savete... Srećna sam što je tu Veterinarska apoteka BEKA VET!!!

Danijela Stepanovic
08.06.2019 03:28

Za svoju macu želim samo najbolje, tako da odlazim u Veterinarsku apoteku BEKA VET. Osoblje je stručno, ljubazno, i zaista mogu da dobijem savete koji su mi potrebni a tiču se ishrane, preparata koje maca koristi za buve, krpelje, vaši, kao i za crevne parazite... Kada nisam sigurna, stručno osoblje me uputi, i na tome sam posebno zahvalna. Nikada im ništa nije teško, uvek su dobro raspoloženi i pozitivni!

Darko Milovanovic
08.06.2019 03:26

Veterinarska apoteka BEKA VET je već dugo mesto koje redovno posećuje cela moja porodica. Želimo najbolje za svog psa i zbog toga u Beka Vet-u kupujemo tablete za čišćenje od unutrašnjih parazita, razne zaštite od buva, vaši i krpelja, ali isto tako i od srčanog crva... Pored toga, volimo da kupujemo i suplemente, na primer, jedan mesec je to za jačanje srca, drugi put za urogenitalni trakt i sve tako...

Jovana Ristić
08.06.2019 03:25

Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara je najbolja u gradu, to odgovorno tvrdim jer već dugo odlazim, zato što imam nekoliko kućnih ljubimaca. Veterinar koji radi u apoteci će vam uvek predložiti šta je najbolje, i kada je u pitanju hrana i kada se radi o preparatima, igračkama, grickalicama... Svaka životinja ima svoje potrebe, koje treba ispratiti a to ponekad ne možemo bez saveta stručnih lica.

Sunčica Bogojević
08.06.2019 03:23

Volim kad na jednom mestu imam sve što mi treba za mog kućnog ljubimca, a to je slučaj sa Veterinarskom apotekom i Pet shop-om Buvara. Veterinarske apoteke obično u svom sklopu imaju i hranu, razne grickalice i igračke. I tu osim prodavaca, radi i veterinar, tako da vam stoji na raspolaganju, ako ste na primer, u dilemi, koje sredstvo da koristite protiv unutrašnjih i ekto parazita... Sve preporuke za Buvaru!

Sunčica Bogojević
08.06.2019 03:21

Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara je najbolje mesto jer možete kod njih da nađete i lekove i preparate i hranu za svoje kućne ljubimce... Tu su i poslastice, grickalice, igračke... Uz to, veterinari koji tu rade, uvek su spremni da vam izađu u susret sa savetima ako na primer, vaš pas ima osetljiv želudac, pa ne znate koju hranu tačno da mu date. Zato sve preporuke za Buvaru, jer je najbolja u gradu!

Zoran Josipovic
27.06.2017 09:48

Imaju veliki asortiman proizvoda za negu vase ljubimca.Program kozmetike i sampona uz pomoc kojih ce dlaka vasih ljubimaca biti duga i sjajna.Obavezno ih posetite i sigurno ce te pronaci nesto za njih.

Sandra Marinkovic
27.06.2017 09:45

Najveci izbor kozmetike za vase ljubimce u gradu po najpovoljnijim cenama.Ovde mozete pronaci i sredstva za ciscenje akvarijuma kao i dijetsku hranu za vase pse i macke,sve preporuke.

Zarko Manic
27.06.2017 09:42

Pet shop Buvara nudi i veliki izbor kozmetickih proizvoda,uz odlican odnos cene i kvaliteta.Bilo da su vam potrebni samponi,balzami ili sredstva za zastitu od buva i krpelja,svratite do njih i nabavite sve sto zelite od kozmetike.

Milos Topalovic
03.04.2017 11:51

Zastina sredstva za krpelje po najpovoljnijim cenama.Pored zastitnih sredstava koje nude u apoteci,ukoliko su vasi kuca ili maca vec negde u setnji zakacili krpelja savetujem vam da dodjete u Anima plus radi strucne konsultacije.

Sanja Kekic
03.04.2017 11:48

Zahvaljujuci sirokom asortimanu proizvoda,pristupacnim cenama i ljubaznoscu njihovog osoblja stekli su poverenje velikog broja vlasnika kucnih ljubimaca koji su njihova najbolja preporuka.Posetite ih i uverite se u kvalitet usluge.

Borislav Milic
03.04.2017 11:46

Ukoliko vam zatrebaju lekovi ili veterinarske dijete za kucne ljubimce,na pravom ste mestu.Njihova veterinarska apoteka poseduje sve sto je potrebno vasim psima,mackama, glodarima,pticama,kornjacama i ribicama da budu zdravi i vitalni.

Sanja Kekic
29.12.2016 08:22

Povoljne cene i strucno osoblje pre svega.Osnovna delatnost ove veterinarska apoteke je prodaja asortimana proizvoda ciji je zadatak da unaprede zdravstveno stanje kucnih ljubimaca i podignu higijenu istih na zadovoljavajuci nivo.

Borislav Milic
29.12.2016 08:18

Veterinarska apoteka Ljubimci kod Kalenic pijace nudi veliki izbor lekova i pomocnih lekovitih sredstava,sredstava za higijenu i kozmetiku,hrane za kucne ljubimce, medicinske hrane po najpovoljnijim cenama u ovom delu grada.

Ilija Radovic
23.06.2016 07:51

Ovde mozete pronaci najkvalitetniju medicinsku hranu za kucne ljubimce,hranu i opremu za uzgoj ribica,malih glodara,vodenih kornjaca i ptica,hranu za pse i macke.Ovde mozete dobiti i mnoge korisne savete od strucnih lica.

Jovica Vitakic
22.06.2016 11:11

Obavezno ih posetite.Uz besplatne savete veterinara,u ovoj veterinarskoj apoteci omogucicete vasem nerazdvojnom prijatelju da bude jak i zdrav,i preventivno sreciti vece zdravstvene probleme.

Ana Milosavljevic
22.06.2016 11:08

Sve pohvale za kvalitetne proizvode i ljubazno osoblje.Prodaja pomocnih lekovitih sredstava,medicinske hrane,opreme i kozmetike.Besplatni veterinarski saveti,veliki izbor artikala,primamo cekove i platne kartice.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane