Pet shop Happy dog club veterinarska apoteka

0.0 | 0 ocena
Ulica: Kursulina 39 i Kalenićeva 6
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Pet shop Happy dog club veterinarska apoteka
Mobilni: 063/
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Julija Miscevic
  08.06.2019 03:41

  I kada bih živela na drugom kraju grada, opet bih dolazila u Pet shop Happy dog club veterinarsku apoteku. Kod njih kupujem hranu za svog psa, ali isto tako i suplemente koje koristi pri ishrani... takođe, ovo je mesto gde pazarim preparate protiv buva i krpelja, a isto tako i lekove, kada za tim postoji potreba... Osoblje je ljubazno, uvek vas dočekaju sa osmehom, što svaka mušterija voli. Cene su vrlo pristupačne i povoljne.

  Miroslava Anastasijevic
  08.06.2019 03:39

  Lepo je kada na jednom mestu dobijate sve - hranu, lekove, suplemente, preparate... Sve sam to našla u Pet shop Happy dog club veterinarska apoteka, i jako sam zadovoljna. Svima bih ih preporučila, jer su pre svega jako ljubazni, strpljivo vas saslušaju ako imate neko pitanje ili nedoumicu, i trude se da vam daju prave savete koji će zaista pomoći vašem najboljem četvoronožnom prijatelju. Sve preporuke, iskrene i od srca!

  Stevan Stojiljkovic
  08.06.2019 03:37

  Pet shop Happy dog club veterinarska apoteka je sjajno mesto zato što kad odem na jednom mestu nađem sve, plus dobijem i neki dobar savet. Recimo, jednom je moj pas pokvario želudac, i savetovano mi je da uzmem gastrointestinal hranu. Ta hrana je praktično kao lek i mada ima nešto višu cenu, to mi nije bilo važno jer sam pomogao svom ljubimcu i zato je Pet shop Happy dog club veterinarska apoteka, zaista moj izbor br. 1!