Dodaj firmu

Pet shop - Apoteka Anima plus

5.0 | 19 ocena
Član 9 godina Komentari korisnikaNapišite recenziju
Komentari posetilaca
Neregistrovan korisnik
01.09.2020 14:10

Da, predivan pet shop, divni lljudi koji tu rade. Svaka pohvala zaa snabdevenost, ljubaznost i cene.

Neregistrovan korisnik
28.05.2020 09:22

Sjani ljudi, sjajna usluga, ljubazno osoblje, lepa reč i dobri saveti.

Raja

Katarina Predojevic
08.06.2019 03:35

Pet shop - Apoteka Anima Plus posećujem već neko vreme i iskreno da vam kažem - neću ih menjati. Znam da u gradu postoji mnogo veterinarskih apoteka, ali sam u Anima Plusu zaista našla sve što mi treba. Volim što su uslužni i izlaze mi u susret sa savetima i odgovorima na razna pitanja koja me interesuju. Svoj posao rade iz ljubavi i to je glavni razlog što ih sada i vama preporučujem od srca. Pozdrav od Katarine iz Beograda!

Snezana Milosavljevic
08.06.2019 03:34

Veterinarske apoteke bi baš trebalo pažljivo birati i ne bi trebalo da vam jedini kriterijum bude blizina mesta stanovanja... Ja bih otišla i u drugi kraj grada do Pet shop-a - Apoteke Anima Plus, zato što su zaista najbolji... I to u svakom smislu. Na jednom mestu i hrana i lekovi, i preparati i igračke i grickalice, povodnici, posude za hranu i piće... Ma, jednom rečju, sve što vam treba da bi vaši ljubimci bili srećni!

Miroslav Jelenic
08.06.2019 03:32

Pet shop - Apoteka Anima Plus je veterinarska apoteka kojoj moja porodica poklanja poverenje već dugi niz godina. Osvojili su nas pre svega svojom iskrenom ljubavlju prema životinjama, i ne gledaju na svoj posao samo kao na nešto od čega zarađuju. To je bilo presudno da se odlučimo za Pet shop - Apoteka Anima Plus i svima preporučujemo njihove usluge, jer su zaista najbolji u gradu, ako nas pitate! POzdrav od porodice Jelenić!

Milos Topalovic
03.04.2017 11:51

Zastina sredstva za krpelje po najpovoljnijim cenama.Pored zastitnih sredstava koje nude u apoteci,ukoliko su vasi kuca ili maca vec negde u setnji zakacili krpelja savetujem vam da dodjete u Anima plus radi strucne konsultacije.

Ilija Radovic
23.06.2016 07:51

Ovde mozete pronaci najkvalitetniju medicinsku hranu za kucne ljubimce,hranu i opremu za uzgoj ribica,malih glodara,vodenih kornjaca i ptica,hranu za pse i macke.Ovde mozete dobiti i mnoge korisne savete od strucnih lica.

Ostavite komentar
  Mapa
  Pet shop - Apoteka Anima plus
  Firme u blizini
  Veterinarska apoteka BEKA VET, Novopazarska 12 (ex Sime Milosevica), Beograd, Vračar, Beograd
  Inspirium veterinarska apoteka, Ivana Milutinovića 46, Borča, Beograd
  Veterinarska apoteka Atos i Maša, Studentski trg 4, Stari grad, Beograd
  Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara, Jurija Gagarina 227, TC Enjub, Novi Beograd, Beograd
  Šapa Vet veterinarska apoteka, Cvijićeva 39, Palilula, Beograd
  Idi na vrh strane