BG PET Veterinarska apoteka i pet shop

0.0 | 0 ocena
Ulica: Vojvode Stepe 173
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
BG PET Veterinarska apoteka i pet shop
Telefon: 011/
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  28.05.2020 11:07

  Odlicna veterinarska apoteka u Vojvode Stepe

  Milos Mandic
  08.06.2019 03:46

  BG PET Veterinarska apoteka i pet shop spada među najbolje u Beogradu, i to misle i mnogi moji prijatelji, ne samo ja. Dugo već pazarim kod njih, za sve što treba mojim macama. Osoblje je ljubazno, dočekuju vas sa osmehom i isto tako ispraćaju, i spremni su da vam odgovore na sva pitanja koja se tiču hrane, suplemenata, lekova, preparata za krpelje i buve, unutrašnjih parazita... Sve preporuke i pozdrav od Mande iz Beograda!

  Dejan Vlaisavljevic
  08.06.2019 03:44

  Kada su veterinarske apoteke u pitanju, treba biti veoma pažljiv. Ja dugo godina imam psa, i pre toga sam imao još dva, tako da sam naučio šta treba da očekujem od veterinara. Na primer, nije dovoljno samo da kupim neki lek, već želim da čujem više o njegovom delovanju, da li je sa nečim kontraindikovan... Zbog toga sam odabrao BG PET Veterinarska apoteka i pet shop, jer su zaista po mom mišljenju, najbolji u gradu. Sve preporuke za njih!

  Pavle Dundjerovic
  08.06.2019 03:42

  BG PET Veterinarska apoteka i pet shop je odavno moj izbor. Tu se snabdevam hranom, suplementima, raznim preparatima... Uvek sam slobodan da pitam za neki savet, jer ja ne znam tačno šta je najbolje recimo, kod zaštite protiv srčanog crva... Mogu da pretražim internet, ali više volim da razgovaram sa veterinarima koji rade u apoteci... Zbog toga sam odabrao BG PET Veterinarsku apoteku i pet shop i ostaću i dalje verna mušterija, tj. moj pas! Pozdrav od Pavla iz Beograda!