Dodaj firmu

Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara

5.0 | 13 ocena
Član 8 godina Komentari korisnikaNapišite recenziju
Komentari posetilaca
Jovana Ristić
08.06.2019 03:25

Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara je najbolja u gradu, to odgovorno tvrdim jer već dugo odlazim, zato što imam nekoliko kućnih ljubimaca. Veterinar koji radi u apoteci će vam uvek predložiti šta je najbolje, i kada je u pitanju hrana i kada se radi o preparatima, igračkama, grickalicama... Svaka životinja ima svoje potrebe, koje treba ispratiti a to ponekad ne možemo bez saveta stručnih lica.

Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara
Sunčica Bogojević
08.06.2019 03:23

Volim kad na jednom mestu imam sve što mi treba za mog kućnog ljubimca, a to je slučaj sa Veterinarskom apotekom i Pet shop-om Buvara. Veterinarske apoteke obično u svom sklopu imaju i hranu, razne grickalice i igračke. I tu osim prodavaca, radi i veterinar, tako da vam stoji na raspolaganju, ako ste na primer, u dilemi, koje sredstvo da koristite protiv unutrašnjih i ekto parazita... Sve preporuke za Buvaru!

Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara
Sunčica Bogojević
08.06.2019 03:21

Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara je najbolje mesto jer možete kod njih da nađete i lekove i preparate i hranu za svoje kućne ljubimce... Tu su i poslastice, grickalice, igračke... Uz to, veterinari koji tu rade, uvek su spremni da vam izađu u susret sa savetima ako na primer, vaš pas ima osetljiv želudac, pa ne znate koju hranu tačno da mu date. Zato sve preporuke za Buvaru, jer je najbolja u gradu!

Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara
Zarko Manic
27.06.2017 09:42

Pet shop Buvara nudi i veliki izbor kozmetickih proizvoda,uz odlican odnos cene i kvaliteta.Bilo da su vam potrebni samponi,balzami ili sredstva za zastitu od buva i krpelja,svratite do njih i nabavite sve sto zelite od kozmetike.

Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara
Ostavite komentar
  Mapa
  Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara
  Firme u blizini
  Veterinarska apoteka BEKA VET, Novopazarska 12 (ex Sime Milosevica), Beograd, Vračar, Beograd
  Inspirium veterinarska apoteka, Ivana Milutinovića 46, Borča, Beograd
  Pet shop - Apoteka Anima plus, Husinskih rudara 5a, Beograd, Palilula, Beograd
  Veterinarska apoteka Atos i Maša, Studentski trg 4, Stari grad, Beograd
  Idi na vrh strane