Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara

  • 4
5.00 | 5 ocena

O nama - VETERINARSKA APOTEKA I PET SHOP BUVARA


Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara je prava adresa za sve koji žele da svojim ljubimcima pruže samo najbolje kada je u pitanju hrana, kozmetika, oprema ili zaštita protiv buva i krpelja. Zahvaljujući širokom asortimanu od preko 3.000 artikala sigurni smo da ćete kod nas pronaći sve što je potrebno za Vašeg psa, mačku, papagaja, zeca, ribicu ili kornjaču.

Vođeni ljubavlju prema životinjama, posebnu pažnju poklanjamo kvalitetu artikala koji se nalaze u našoj ponudi. Upravo iz tog razloga poverenje smo poklonili renomiranim svetskim proizvođačima hrane, kozmetike, garderobe i druge opreme namenjene Vašim ljubimcima.

Sa željom da Vašem psu ili maci obezbedimo samo najkvalitetnije obroke, u našoj ponudi nalazi se hrana vodećih brendova: Pedigree, Kitekat, Whiskas, Tomi, Friskies, Brekkies, Dr. Alder's, Trainer, Trixie, Advance, Versele-Laga, Royal Canin, Josera, Belcando, Platinium Pets, Essentail Ponds, Schesir, N&D, Monge, Fun dog, Fun cat, Nutri pet, Hill's. Takođe, u našoj ponudi nalazi se najbolji izbor poslastica i vitaminsko-mineralnih dodataka.

Pet shop Buvara nudi i veliki izbor kozmetičkih proizvoda, uz odličan odnos cene i kvaliteta. Bilo da su Vam potrebni šamponi, balzami ili sredstva za zaštitu od buva i krpelja, svratite do nas i nabavite sve što želite od kozmetike, pa čak i parfeme za Vašeg psa ili mačku. Naš asortiman proizvoda upotpunjen je i velikim izborom garderobe, ogrlica, amova, povodaca i druge opreme.

U ponudi veterinarske apoteke Buvara očekuju Vas lekovi i veterinarski program dijeta za različite probleme sa kojima se suočavaju Vaši ljubimci: alergije, problemi sa varenjem, oboljenja zglobova... Takođe, nudimo kompletan izbor opreme za male vrste životinja, kao što su: glodari, papagaji, zečevi, kornjače ili ribice.

Pet shop Buvara svojim klijentima nudi mogućnost da skupljanjem “buva” (bodova) ostvare popust i do 15%. Za sve iznose preko 3.000 dinara, obezbeđena je besplatna dostava. Prilikom kupovine džaka hrane odobravamo popust, a za veće količine su moguće sve vrste dogovora.

Za sve dodatne informacije možete nas pozvati na telefone:
011/285 06 50
069/370 12 61
069/370 12 65

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08:30h-20:30h
subota od 08:30h-16:30h
nedelja od 08:30h-14:30h

Možete nas pratiti i na Facebook-u: https://www.facebook.com/PetShopBuvara/?fref=ts

E-mail: office@petshopbuvara.rs

Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara, Bačvanska 21, Voždovac, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

08.06.2019 03:25
Jovana Ristić
Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara je najbolja u gradu, to odgovorno tvrdim jer već dugo odlazim, zato što imam nekoliko kućnih ljubimaca. Veterinar koji radi u apoteci će vam uvek predložiti šta je najbolje, i kada je u pitanju hrana i kada se radi o preparatima, igračkama, grickalicama... Svaka životinja ima svoje potrebe, koje treba ispratiti a to ponekad ne možemo bez saveta stručnih lica.
08.06.2019 03:23
Sunčica Bogojević
Volim kad na jednom mestu imam sve što mi treba za mog kućnog ljubimca, a to je slučaj sa Veterinarskom apotekom i Pet shop-om Buvara. Veterinarske apoteke obično u svom sklopu imaju i hranu, razne grickalice i igračke. I tu osim prodavaca, radi i veterinar, tako da vam stoji na raspolaganju, ako ste na primer, u dilemi, koje sredstvo da koristite protiv unutrašnjih i ekto parazita... Sve preporuke za Buvaru!
08.06.2019 03:21
Sunčica Bogojević
Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara je najbolje mesto jer možete kod njih da nađete i lekove i preparate i hranu za svoje kućne ljubimce... Tu su i poslastice, grickalice, igračke... Uz to, veterinari koji tu rade, uvek su spremni da vam izađu u susret sa savetima ako na primer, vaš pas ima osetljiv želudac, pa ne znate koju hranu tačno da mu date. Zato sve preporuke za Buvaru, jer je najbolja u gradu!
27.06.2017 09:42
Zarko Manic
Pet shop Buvara nudi i veliki izbor kozmetickih proizvoda,uz odlican odnos cene i kvaliteta.Bilo da su vam potrebni samponi,balzami ili sredstva za zastitu od buva i krpelja,svratite do njih i nabavite sve sto zelite od kozmetike.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Veterinarske apoteke
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Veterinarska apoteka i Pet shop Buvara
  • veterinarska apoteka i pet shop Buvara,
  • veterinarska apoteka Buvara,
  • pet shop Buvara,
  • veterinarska apoteka Voždovac,
  • pet shop Voždovac,
  • veterinarska apoteka i pet shop Buvara radno vreme,
  • Buvara Beograd,
  • pet shop Buvara Voždovac,
  • veterinarska apoteka Buvara Voždovac