Za termin venecijaneri često možemo da kažemo da su pravi ukras na prozorima, jer ih zatičemo u raznim bojama.

U našem tekstu saznajte sve što vas zanima o venecijanerima, ukoliko imate u planu da ugradite ovu sjajnu zaštitu od sunca, radoznalih pogleda, ali i da stvorite lep estetski utisak vašeg doma ili poslovnog prostora.

venecijaneri

Venecijaneri prodaja

Venecijanere najčešće prodaju firme koje vrše ujedno i njihovu ugradnju i proizvodnju. Mi ne savetujemo da budete sami svoj majstor, pošto postaviti venecijanere i nije baš tako jednostavno i lako može da se dogodi da nešto pogrešite, na primer, izbušite rupu tamo gde nije trebalo i slično.

Na internet prezentacijama firmi koje se bave prodajom venecijanera moguće je pronaći lepo objašnjeno od kog materijala su izrađeni, a zatim i u kojim bojama su dostupni. To je često čitava paleta raznih nijansi, tako da vam ova odluka neće biti nimalo laka.

Mi predlažemo da birate boju venecijanera u odnosu na boju zidova u domaćinstvu, nameštaj, odnosno kompletan enterijer.

Venecijaneri za balkonska vrata

Balkone često ukrašavaju balkonska vrata, a njih krase – venecijaneri. Kod venecijanera je dobro to što možete da prilagodite da svetlost prodire u unutrašnjost prostora onoliko koliko to vi želite. U tom smislu postoji ručica koja reguliše nagib venecijanera, ili ih uz pomoć uzice možete podići ili spustiti na željenu visinu.

Venecijaneri za prozore

Kada birate zaštitu od neželjenih i radoznalih pogleda i od sunca, tada je važno da se rukovodite kvalitetom proizvoda. Venecijaneri poseduju jednostavan mehanizam. Njihova uloga, pored zaštitne, jeste i uređenje prostora.

venecijaneri cena

Ono po čemu se venecijaneri razlikuju od zavesa i draperija, jeste da sa njima otvarate i prozor, pošto su oni fiksirani na njemu. Takođe, zanimljivo je da se venecijaneri mogu ugraditi unutra, to jest, između dva stakla ako posedujete duplo. To je ujedno dobro i kod održavanja higijene, jer će na ovaj način ugrađeni venecijaneri mnogo manje sakupljati prašinu.

Prema načinu izrade, venecijanere delimo na aluminijumske i drvene, kao i na venecijanere za PVC stolariju.

Aluminijmski modeli će prostoru dati moderan dizajn, a pored toga, i vrhunsku zaštitu od spoljnih faktora (sunce, privatnost...). Ako volite rustiku, tada je vaša dobra odluka da se odlučite za drvene modele, i pružite notu jedinstvene atmosfere. Takođe, postoje venecijaneri koji su namenjeni montiranju na PVC prozore i balkonska vrata.

U svakom slučaju, venecijaneri se sjajno uklapaju u svaki ambijent, bez obzira da li se radi o stambenom ili poslovnom prostoru, a pre svega, kao što smo naveli, zahvaljujući velikom broju boja i dezena u kojima su nam dostupni.

Venecijaneri – cena

Cena sa montažom je u proseku oko 10-12 evra po kvadratnom metru.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, savetujemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Venecijaneri
Pitaj firme

Rolo zavesa dezen Zanzibar + komfort kutija (model sa slike)

Akcija -% 21000 Din.
Rolo zavesa dezen Zanzibar + komfort kutija (model sa slike) - po m2 - 21.000 din!! Aluwing PVC i drvo-ALU stolarija!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon