O nama - MARA HOME DRVENI VENECIJANERI


Sve češće drveni venecijaneri se koriste kako za zaštitu od sunčeve svetlosti tako i u dekorativne svrhe. Vašem životnom prostoru dodaju toplu i ugodnu atmosferu a pritom, filtrirajući štetne zrake sunca, zadržavaju prostoriju hladnom u vrelim danima.

Drveni venecijaneri predstavljaju način da osvežite vaše prozore, a Mara Home Vam nudi širok izbor drvenih venecijanera sa velikim izborom boja i više načina montaže. Sa njima možete da dobijete idealnu mešavinu topline i modernosti u Vašem enterijeru.

Zahvaljujući prirodnoj teksturi drveni venecijaneri lako će se uklopiti sa najizazovnijim enterijerima, a idealni su i za kuhinje i kupatila.

Horizontalne drvene lajsne se mogu postaviti u različite položaje kako bi se omogućio prolaz sunčeve svetlosti. Izrađene su od drveta odličnog kvaliteta koje venecijanerima daje stabilnost. Ovako izrađeni venecijaneri nisu podložni deformaciji, podjednako su dobri i za manje i za veće prozore.

Šta god da odaberete, garantujemo da će Vaš izbor biti savršeno uklopljen i u Vaš stil i u Vaš budžet.
Kao ideju pogledajte naša rešenja. Dugogodišnje trajanje je rezultat naše posvećenosti i poverenja kupaca. Pomoći ćemo Vam da izaberete odgovarajući materijal, boju, letvicu i mehanizam.

Uz navedeni izbor, Vaš prozor postaće ukras vašeg toplog doma. Zadovoljstvo naših kupaca je na prvom mestu, a u okviru ponude imamo i besplatnu uslugu dolaska radi uzimanja mera.

Naši dizajneri (enterijeristi) su tu da Vam pomognu pri odabiru najboljeg rešenja za Vaš stambeni ili poslovni prostor.

Takodje, naš tim montera će se pobrinuti da se Vaša vizija izvede do kraja. U ponudi imamo i zavese, rolo sisteme, dan i noć (zebra zavese), rimske zavese, plise zavese, paketo zavese, garnišne koje se rade po vašim merama, tapete i mebl štof, kao i podne obloge.

U svojoj širokoj ponudi nudimo lagerske modele, kao i brendove Prestigious Textiles (mebl), IO (zavese), Dilzas, Bayar, Graham&Brown, Textdecor tapete.

Našim kupcima nudimo sve pogodnosti plaćanja: virmanski, plaćanje platnim karticama (Visa, MasterCard, Maestro, Diners, American express), kao i plaćanje pouzećem.
Prijatnu kupovinu Vam želi Vaša Mara Home.

Posetite našu Facebook stranicu: Mara-Home

Radno vreme:
Radnim danima od 10-20h
Subotom od 10-15h

Mara Home drveni venecijaneri, Mileševska 44, Vračar, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Venecijaneri, tende i roletne
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Drveni venecijaneri Mara Home
  • Drveni venecijaneri Mara Home,
  • Drveni venecijaneri Vračar,
  • Mara Home venecijaneri,
  • Mara Home Vračar,
  • Drveni venecijaneri Mara Home radno vreme