Dodaj firmu

Euromedik dom zdravlja Zvezdara

Specijalsitički pregledi urologa na Zvezdari i više lokacija u gradu. Urološki ultrazvuk, hirurgija, brisevi uz pomoć najsavremenije opreme.
Pročitaj više

Vatroslava Jagića 1
Zvezdara, Beograd

PoliMedik urologija

Polimedik ordinacija bavi se lečenjem uroloških problema, kao i rešavanju problema seksualne disfunkcije, lečenja muškog i ženskog steriliteta, kao i problemima koji su vezani za oblast psihijatrije
Pročitaj više

Cvijićeva 24
Palilula, Beograd

Gracia Medika - Urologija

Zakažite pregled urologa u savremenoj poliklinici “Gracia Medika” u Beogradu. Lečenje steriliteta i drugh problema kod muškaraca u vezi sa reproduktivnim organima kod muškaraca.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Argirović urologija

„Argirović" urologija nudi kompletne preglede, ultrazvuk, dijagnostičke i terapijske procedure iz oblasti urologije za muškarce, kao i ginekologije za žene. Rad poliklinike se zasniva na velikom iskustvu stručnog tima lekara i savremenim dijagnostičkim metodama
Pročitaj više

Cvijićeva 84a
Palilula, Beograd

Urologija Labomedica

Urologija Labomedica nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Bulevar kralja Aleksandra 193a. Ukoliko vam je potreban specijalisticki pregled i dijagnostika na pravom ste mestu.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 193a
Zvezdara, Beograd

Urološka ordinacija Dr Milivoje Popović

Urološka ordinacija Dr Milivoje Popović nalazi se u ulici Milana Rakića 24, na Zvezdari. Specijalistička ordinacija koja nudi sve vrste uroloških pregleda po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Milana Rakića 24
Zvezdara, Beograd

Urologija UNA opšta bolnica

Urologija UNA opšta bolnica nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Vojvode Skopljanca 19. U našoj bolnici pružamo medicinske usluga 24 časa dnevno 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Vojvode Skopljanca 19
Voždovac, Beograd

Urologija Profmedika Simeunović

Urologija Profmedika Simeunović nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u Bulevaru oslobođenja 18b. Najkomletnije preglede i stručne savete dobićete od naših iskusnih urologa.
Pročitaj više

Bulevar oslobođenja 18b
Savski venac, Beograd

Urologija Dr Đoković

Urologija Dr Đoković nalazi se na Vračaru u ulici Grčića Milenka 51. Radimo sve vrste operacija iz opšte hirurgije, kolorektalne, urološke, onkološke, vaskularne hirurgije
Pročitaj više

Grčića Milenka 51
Vračar, Beograd

Urologija Alfa Medic

Urologija Alfa Medic smeštena je na Paliluli u ulici Osmana Đikića 3. Naša bolnica osim plastične hirurgije nudi i hirurške intervencije iz onkologije, urologije, ginekoloije
Pročitaj više

Osmana Đikića 3
Palilula, Beograd

Urološka ordinacija Potencijal

Urološka ordinacija Potencijal nalazi se na Dorćolu u ulici Dositejeva 15. Bavimo se problemima vezanim za impotenciju, prostatu, urinarne infekcije
Pročitaj više

Dositejeva 15
Stari grad, Beograd

Urologija MSB

Urologija MSB nalazi se na Voždovcu u ulici Vojvode Stepe 323. Naša poliklinika pruža mogućnost pacijentima da se utvrdi tačna dijagnoza, da se preuzme dalje lečenje i da se odredi prava terapija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Urologija MR Čukarica

Urologija MR Čukarica nalazi se u ulici Vodovodska 124, na teritoriji opštine Čukarica. Pružamo kompletnu dijagnostiku kao i specijalističke preglede iz oblasti urologije.
Pročitaj više

Vodovodska 124
Čukarica, Beograd

Urologija Poliklinika Dr Rončević

Urologija Poliklinika Dr Rončević nalazi se na opštini Vračar u ulici Baba Višnjina 37. Stručan tim lekara pružiće vam vrhunsku usluge iz oblasti urologije.
Pročitaj više

Baba Višnjina 37
Vračar, Beograd

Urologija Medikom

Urologija Medikom nalazi se na Vračaru u ulici Braničevska 12a. Kod nas možete obaviti sve vrste pregleda, konsultacija, labaratorijske analize, ultrazvučne preglede.
Pročitaj više

Braničevska 12a
Vračar, Beograd

Urologija Poliklinika Trifunović

Urologija Poliklinika Trifunović nalaz se na Zvezdari u ulici Braće Ribnikar 48. Naša ustanova je posvećena samo jednom cilju, zaštiti zdravlja svojih pacijenata.
Pročitaj više

Braće Ribnikar 48
Zvezdara, Beograd

Urološka ordinacija Joksimović

Urološka ordinacija Joksimović se nalazi na Banovom Brdu u ulici Nedeljka Čabrinovića 48 na Čukarici. Kod nas možete uraditi sve vrste preventivnih i specijalističkih uroloških pregleda.
Pročitaj više

Nedeljka Čabrinovića 48
Čukarica, Beograd

Urološka ordinacija Jani

Urološka ordinacija Jani nalazi se na teritoriji opštine Stari grad u ulici Kralja Milana 20/14. Radimo specijalističke ultrazvučne preglede, kao i konsultativni preglede urologa, onkologa, ginekologa
Pročitaj više

Kralja Milana 20/14
Savski venac, Beograd

Urološka ordinacija Ivanović

Urološka ordinacija Ivanović nalazi se na Voždovcu u ulici Kralja Bodina 6. Naša ordinacija pored uroloških pregleda nudi kompletne ginekološke preglede kao i vantelesnu oplodnju.
Pročitaj više

Kralja Bodina 6
Voždovac, Beograd

Urologija Poliklinika Inter Tim

Urologija Poliklinika Inter Tim nalazi se u ulici Svetog Save 41 na opštini Vračar. Tehnološki smo opremljeni za sprovođenje visoko-specijalizovanih diajgnostičkih postupaka.
Pročitaj više

Svetog Save 41
Vračar, Beograd

Urologija Impuls

Urologija Impuls nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Višnjička 91a. Kod nas možete da obavite sve vrste pregleda, da uradite labaratorijske analize
Pročitaj više

Višnjička 91a
Palilula, Beograd

Urološka ordinacija Dr Lukić

Urološka ordinacija Dr Lukić nalazi se u Bulevaru Zorana Đinđića 88 na Novom Beogradu. Naše osoblje će napraviti maksimalan napor da omogući da Vaša poseta našoj praksi bude prijatna i komforna.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 88
Novi Beograd, Beograd

Urološka ordinacija TTC

Urološka ordinacija TTC nalazi se u ulci Milana Rakića 24, na Zvezdari. Specijalistička ordinacija čiji su glavni ciljevi rada dijagnostika, lečenje i prevencija bubrežnih bolesti.
Pročitaj više

Milana Rakića 24
Zvezdara, Beograd

Urologija Opšta bolnica Petković

Urologija Opšta bolnica Petković nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Koste Glavinića 5d. Obavljamo sve vrste uroloških pregleda, kao i ultrzvučne preglede.
Pročitaj više

Koste Glavinića 5d
Savski venac, Beograd

Urološka ordinacija Argirović

Urološka ordinacija Argirović nalazi se na Paliluli u ulici Cvijićeva 84a. Naša ordinacija pruža vam kompletne usluge specijalističkih pregleda, ultrazvučne dijagnostike, konsultacija
Pročitaj više

Cvijiceva 84a
Palilula, Beograd

Urologija Medical Centar

Urologija Medical Centar nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Mije Kovačevića 10. Obavljamo kompletne preventivne preglede urogenitalnih organa kod oba pola.
Pročitaj više

Mije Kovačevića 10
Palilula, Beograd

Urološka ordinacija Kosa

Urološka ordinacija Kosa nalazi se na Novom Beogradu u ulici Majora Branka Vukosavljevića 48. Specijalnost naše ordinacije je urologija, lečenje i hirurški zahvati iz ove oblasti medicine.
Pročitaj više

Majora Branka Vukosavljevića 48
Novi Beograd, Beograd

Urologija Dr Ristić

Urologija Dr Ristić nalazi se na Novom Beogradu u ulici Narodnih heroja 38. Radimo sve vrste uroloških pregleda i dijagnostiku u okviru našeg doma zdravlja.
Pročitaj više

Narodnih heroja 38
Novi Beograd, Beograd

Urologija Anlave

Urologija Anlave nalazi se na teritoriji opštine Savski venac u ulici Vase Pelagića 68. Dugogodišnja tradicija naše bolnice u Beogradu rezultat je kvalitetnog rada i lečenja.
Pročitaj više

Vase Pelagića 68
Savski venac, Beograd

Urologija Dom zdravlja Vizim

Urologija Dom zdravlja Vizim nalazi se u ulici Knez Miletina 36. Obratite nam se za bilo koji zdravstveni problem imamo stručan tim doktora koji rade za vaše zdravlje.
Pročitaj više

Knez Miletina 36
Stari grad, Beograd
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
30.03.2022 17:37

pozdrav trebami br tel . prof dr Milic Petkovic Urolog imam ozbiljan problem ako neko moze dami da br tel unapred zahvaljujem moj E-Mail miro.eric@live.at

Neregistrovan korisnik
09.12.2020 11:28

Da li neko zna gde sada radi urolog dr. Dejan Milanovic, posto vise nije u Euromediku...

Milos Mandic
08.06.2019 02:25

Moja supruga i sinovi, svi se lečimo u poliklinici Euromedik. Jednostavno, zato što su najbolji. Pored vrhunskih stručnjaka, oni imaju i popuste, vaučere, akcije i razne pogodnosti za sve vrste pregleda. Poslednji put kada sam bio kod njih, posetio sam odeljenje Urologija Euromedik, i zadovoljan sam, kao i uvek. Atmosfera je sjajna, svi su nasmejani i ljubazni, što pacijentima jako puno znači. Sve preporuke i pohvale od Mande!

Dejan Vlaisavljevic
08.06.2019 02:22

Ako birate najbolju urološku ordinaciju, izaberite Urologija Euromedik! To kažem iz svog ličnog iskustva, jer sam ih posetio i rešio problem koji sam imao. Cene su vrlo povoljne, a na njih dobijate još i popust. Euromedik je inače poznat po tome da uvek imaju neke akcije i popuste, tako da ostvarite i uštedu pored toga što vas pregledaju vrhunski lekari. Sve preporuke za Euromedik, savetujem svima njihove usluge.

Pavle Dundjerovic
08.06.2019 02:15

Urologija Euromedik će mi ostati u najlepšoj uspomeni, zato što sam imao jedan urološki problem, koji nije bio naivan, ali koji je saniran na najbolji mogući način. Kada uđete u Euromedik, svi su ljubazni, od devojaka koje rade na prijemnim pultovima, preko tehničara do lekara... Atmosfera je divna, prijatna, i zaista se osećate poštovano i cenjeno, tako da sa zadovoljstvom platite uslugu, na koju ste još i dobili popust... Šta više da poželite?

Julija Miscevic
08.06.2019 02:14

Cela moja porodica se leči u Euromediku, a nedavno je moj muž posetio odeljenje Urologija Euromedik, jer je imao probleme sa mokraćnim kanalima... Sumnjao je da je u pitanju pesak ili kamenčići... Moj savet svima je - nemojte da nagađate nego otiđite kod lekara, jer su oni tu da brinu o našem zdravlju. Euromedik uvek ima i određene popuste, pa tako ostvarujete uštedu na uslugu koju ste izabrali, što je dodatna pogodnost!

Miroslava Anastasijevic
08.06.2019 02:12

Urologija Euromedik je samo jedan deo poliklinike Euromedik koja se nalazi na više mesta u Beogradu, tako da možete da birate najbliže, u odnosu na mesto stanovanja. Imala sam određene urološke probleme, koji su najpre pravilno dijagnostikovani, a zatim i uspešno lečeni. Pre svega bih pohvalila jako prijatnu atmosferu u Euromediku, a onda i ljubaznost osoblja, od tehničara do lekara, svi su super, zaista!

Stevan Stojiljkovic
08.06.2019 02:10

Moj otac je stariji čovek i tražili smo uzrok i moguće rešenje problema što stalno ima peckanje tokom mokrenja... Javili smo se u Argirović urologija, i dočekao nas je tim izuzetno ljubaznih, predusretljivih, stručnih i profesionalnih lekara. Jednostavno, lepo je znati da ste u sigurnim rukama i da lekari imaju prema vama, pre svega, ljudski pristup. Sve preporuke za Argirović urologija. Cene su takođe veoma povoljne, za sve ljude koji ne štede kada je njihovo zdravlje u pitanju!

Katarina Predojevic
08.06.2019 02:08

Argirović urologija je izbor moje porodice kada je u pitanju zdravlje urogenitalnog trakta. Tamo rade zaista vrhunski lekari, celokupno osoblje je ljubazno, dočekaju vas sa osmehom na usnama, sa toplom rečju, što sve pacijentima jako puno znači... Uz to, dobijate i najbolji mogući pregled, analize, dijagnostiku, kao i adekvatnu terapiju za problem koji imate... Zato svima preporučujem Argirović urologija, a dodaću na kraju, da su im i cene vrlo prihvatljive i povoljne!

Snezana Milosavljevic
08.06.2019 02:06

Moja majka je imala problem koji se manifestovao tako što ne može da zadrži urin, i morali smo da kupujemo pelene... Pokušali smo da dobijemo pomoć i obratil smo se u Argirović urologija, ordinaciju za urološke probleme. Tamo je majka pregledana detaljno, urađene su sve potrebne analize, i situacija je sanirana, koliko je to moguće, s obzirom na njene godine. Zbog svega sam veoma zahvalna Argirović urologiji i svima preporučujem njihove usluge!

Miroslav Jelenic
08.06.2019 02:04

Moj izbor je Argirović urologija, kada god imam problema sa ovim traktom. Učestalo mokrenje je veoma čest problem i ako se ne leči na vreme, može da izazove i ozbiljnije posledice. Nemojte ništa da prepuštate slučaju, već na vreme zakažite pregled kao što sam to ja učinio. Cene nisu visoke, spram usluge koju dobijate - stručnost, profesionalnost, ljubaznost, odnos prema pacijentu koji je topao i ljudski... Sve preporuke za Argirović urologiju!

Mirjana Vukovic
08.06.2019 02:02

Imam pedeset godina i Argirović urologija je bila moj izbor kada je reč o urološkim problemima. Osećala sam peckanje pri mokrenju i sumnjala sam da imam neku bakteriju... Uradila sam pregled, i na kraju je sve rešeno na najbolji mogući način, tako da sam izuzetno zahvalna lekarima, pre svega na ljubaznosti, profesionalnosti i cenama koje su pristupačne za svakoga ko vodi računa o svom zdravlju.

Danijela Stepanovic
08.06.2019 02:01

Euromedik je uvek moj izbor, bez obzira o kakvom zdravstvenom problemu da se radi. Tamo sam prvo otišla radi pregleda očiju, a zatim i zbog nelagodnosti sa urogenitalnim traktom, jer sam često morala da odlazim u toalet. Urologija Euromedik je najbolje mesto, ako želite profesionalnu dijagnostiku, pravilnu terapiju, i pre svega ljubazan odnos lekara prema pacijentima, uz poštovanje, osmeh, ljubaznost... Sve preporuke, od srca!

Darko Milovanovic
08.06.2019 01:59

Urološki problemi mogu da stvaraju zaista mnogo nelagodnosti, toliko da ne možete normalno da funkcionišete... Obratio sam se u Urologija Euromedik, i pored toga što sam dobio vrhunski pregled, uz adekvatnu terapiju i dijagnostiku, ostvario sam i pregled na uslugu. Naime, Euromedik je poznat po tome, što uvek ima neke popuste u ponudi, tako da možete i da prištedite neku iznos novca i da budete pregledani od strane najboljih stručnjaka.

Marko Miljanovic
08.06.2019 01:58

Ja sam odabrao Urologija Euromedik za pregled urologa, a razlog je što je ovo renomirana poliklinika, koja ima sedišta na više mesta širom grada, a plus toga daju i popuste na preglede, koji nisu mali. Tako osim profesionalnog pregleda, imate priliku i da uštedite novac. Lekari su izuzetno ljubazni, strpljivi, sa osmehom, što svakom pacijentu jako puno znači. Zbog toga ću se uvek vraćati u Euromedik, ma koji problem sa zdravljem da imam.

Jovana Ristić
08.06.2019 01:56

Ja sam imala problema sa čestim mokrenjem, i obično sam ustajala noću po nekoliko puta, što mi je remetilo san, pa sam se budila neispavana i bez energije. Usled svega toga, lošije sam obavljala svoj posao, bila neraspoložena... Zato sam se javila na urološki pregled u Urologiju Euromedik, gde je ispitano zbog čega se javlja previše česta potreba da se mokri. Dobila sam adekvatnu terapiju i sada se osećam bolje. Sve preporuke!

Sunčica Bogojević
08.06.2019 01:55

Urologija Euromedik je pravo mesto ako imate problema sa urogenitalnim traktom, bilo koje vrste. Posebno što želim da istaknem, to je da poliklinika Euromedik ima uvek neke popuste koje možete da iskoristite i da obavite pregled po povoljnijim cenama. Usluga je vrhunska, lekari su ljubazni, kao i čitavo osoblje... Zaista sam bila veoma prijatno iznenađena i svakome bih preporučila ovu polikliniku!

Radoslav Vujaklija
06.07.2017 09:06

DA LI JE POTREBNO RADITI UROLOSKI PREDMET AKO JE SPERMA DOBRA?

Jovica Vitakic
27.06.2017 09:24

Za sve vrste uroloskih pregleda na njihovim poliklinikama zaduzen je iskusan tim lekara specijalista,a cena pojedinacnog pregleda iznosi dve ipo hiljade dinara.Posle samo dva dana od zakazivanja obavio sam pregled.

Lazar Ristic
03.04.2017 11:29

Uroloski pregled treba da urade sve osobe koje imaju tegobe vezane za mokrenje,pojavu krvi u mokraci i kamenje u mokracnim kanalima.Najbezbolnije resenje za sve one koji imaju pesak ili kamen u bubregu.

Zoran Josipovic
29.12.2016 07:56

Ako imate problema sa kamenom ili peskom u bubregu moj topli savet je da posetite kliniku Euromedik.Najpouzdanija dijagnostika vrhunskom opremom po super cenama.Vrhunski strucnjaci ce vam odrediti pravu terapiju.

Goran Sarenac
22.06.2016 10:46

Najmoderniji i najpovoljniji pregled samo u Euromediku.Uroloski ultrazvucni pregled je bezbolna i neinvazivna metoda kojom se vrsi pregled bubrega,mokracne besike, nadbubreznih zlezda,prostate i testisa kod muskaraca.

Marija Nišić
11.09.2015 04:55

Da li se nativni snimak urotrakta zakazuje unapred?

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane