Dodaj firmu

Argirović urologija

0.0 | 0 ocena
Član 1 godinu Komentari korisnikaNapišite recenziju
Ostavite komentar
  Komentari posetilaca
  Stevan Stojiljkovic
  08.06.2019 02:10

  Moj otac je stariji čovek i tražili smo uzrok i moguće rešenje problema što stalno ima peckanje tokom mokrenja... Javili smo se u Argirović urologija, i dočekao nas je tim izuzetno ljubaznih, predusretljivih, stručnih i profesionalnih lekara. Jednostavno, lepo je znati da ste u sigurnim rukama i da lekari imaju prema vama, pre svega, ljudski pristup. Sve preporuke za Argirović urologija. Cene su takođe veoma povoljne, za sve ljude koji ne štede kada je njihovo zdravlje u pitanju!

  Argirović urologija
  Katarina Predojevic
  08.06.2019 02:08

  Argirović urologija je izbor moje porodice kada je u pitanju zdravlje urogenitalnog trakta. Tamo rade zaista vrhunski lekari, celokupno osoblje je ljubazno, dočekaju vas sa osmehom na usnama, sa toplom rečju, što sve pacijentima jako puno znači... Uz to, dobijate i najbolji mogući pregled, analize, dijagnostiku, kao i adekvatnu terapiju za problem koji imate... Zato svima preporučujem Argirović urologija, a dodaću na kraju, da su im i cene vrlo prihvatljive i povoljne!

  Argirović urologija
  Snezana Milosavljevic
  08.06.2019 02:06

  Moja majka je imala problem koji se manifestovao tako što ne može da zadrži urin, i morali smo da kupujemo pelene... Pokušali smo da dobijemo pomoć i obratil smo se u Argirović urologija, ordinaciju za urološke probleme. Tamo je majka pregledana detaljno, urađene su sve potrebne analize, i situacija je sanirana, koliko je to moguće, s obzirom na njene godine. Zbog svega sam veoma zahvalna Argirović urologiji i svima preporučujem njihove usluge!

  Argirović urologija
  Miroslav Jelenic
  08.06.2019 02:04

  Moj izbor je Argirović urologija, kada god imam problema sa ovim traktom. Učestalo mokrenje je veoma čest problem i ako se ne leči na vreme, može da izazove i ozbiljnije posledice. Nemojte ništa da prepuštate slučaju, već na vreme zakažite pregled kao što sam to ja učinio. Cene nisu visoke, spram usluge koju dobijate - stručnost, profesionalnost, ljubaznost, odnos prema pacijentu koji je topao i ljudski... Sve preporuke za Argirović urologiju!

  Argirović urologija
  Mirjana Vukovic
  08.06.2019 02:02

  Imam pedeset godina i Argirović urologija je bila moj izbor kada je reč o urološkim problemima. Osećala sam peckanje pri mokrenju i sumnjala sam da imam neku bakteriju... Uradila sam pregled, i na kraju je sve rešeno na najbolji mogući način, tako da sam izuzetno zahvalna lekarima, pre svega na ljubaznosti, profesionalnosti i cenama koje su pristupačne za svakoga ko vodi računa o svom zdravlju.

  Argirović urologija
  Mapa
  Argirović urologija
  Idi na vrh strane