Dodaj firmu

Frenulotomija Euromedik

Opšta bolnica i poliklinika Euromedik Beograd pružiće Vam najkvalitetniju uslugu u svim oblastima koje su obuhvaćene našim radom. Bolnica i poliklinika Euromedik Beograd je lider u službi Vašeg zdravlja.
Pročitaj više


Beograd

Gracia Medika - Urologija

Zakažite pregled urologa u savremenoj poliklinici “Gracia Medika” u Beogradu. Lečenje steriliteta i drugh problema kod muškaraca u vezi sa reproduktivnim organima kod muškaraca.
Pročitaj više

Koče Popovića 7
Savski venac, Beograd

Frenulotomija PoliMedik

Polimedik ordinacija bavi se lečenjem uroloških problema, kao i rešavanju problema seksualne disfunkcije, lečenja muškog i ženskog steriliteta, kao i problemima koji su vezani za oblast psihijatrije
Pročitaj više

Cvijićeva 24
Palilula, Beograd

U tekstu koji se nalazi ispred vas moći ćete da saznate šta je to frenulotomija, kako izgleda ta opreracije, koje su cene, i sl.

Šta je to frenulotomija?

Od ranog detinjstva, svim dečacima je penis izuzetno važan i to ostaje tako kroz ceo život. Naime, u životu jednog prosečnog čoveka, najveća briga je funkcionalnost i izgled polnog organa. Oni koji su nezadovoljni time, pribegavaju raznim metodama koje su danas dostupne, a jedna od njih je i povećanje penisa.

U našem tekstu, bavimo se frenulotomijom. O čemu se tačno tu radi?

Prvo da razjasnimo šta je frenulum. To je jedna kožna traka čija je uloga da spoji kožu prepucijuma sa vrhom muškog polnog uda.

Postoje muškarci, kod kojih je ta traka kratka, i to se stručno u medicini naziva frenulum breve. Problemi koji se javljaju zbog ove situacije jesu bolovi koji nastaju kod erekcije, a prisutni su i tokom seksualnog odnosa.

Frenulotomija iskustva

Ukoliko imate ovaj problem, nema potrebe da živite sa njim, jer se veoma lako i brzo rešava. Dovoljno je da dođete u ordinaciju, gde će se frenulum preseći na uobičajen način ili uz pomoć radiotalasnog noža.

Operacija frenulotomija

Da biste se sve vreme osećali prijatno, koristiće se lokalna anestezija, tako da nećete imati bolove tokom intervencije. Sama operacija traje oko petnaestak minuta, nakon čega možete otići kući, ukoliko vam lekar to dozvoli i ako je sve u redu.

Pored frenulotomije, postoji i cirkumcizija, što bi značilo da se kožica koja se nalazi na vrhu penisa uklanja u potpunosti. Ovo je nešto komplikovanija procedura, i često se izvodi kod novorođenčadi, kao i kod male i nešto starije dece.

Razlozi za izvođenje cirkumcizije su ponekad religiozne prirode, ali i želja da se izbegnu mogući zdravstveni problemi u budućnosti, kao što su infekcije, na primer. Takođe, nakon ove operacije, higijena je znatno lakša i jednostavnija.

Bitno je naglasiti da kasnije nije moguće vratiti prvobitni izgled penisa, ali da to ne utiče na plodnost muškarca, kao ni na uživanje u seksualnim odnosima, kada je reč o oba partnera.

Cirkumcizija se obavlja nekada u lokalnoj a nekada u opštoj anesteziji. Nakon operacije moguće je da će se stvoriti krasta na vrhu penisa, te da će on biti crven, bolan i otećen. Ipak, svi ovi simptomi nestaju nakon sedam do deset dana.

Frenulotomija cene:

Cena za operaciju frenulotomija se kreće u proseku oko 15000 dinara.

*Cene su prikazane samo orijentaciono, za sve precizne informaicije, predlažemo da kontaktirate lekarske ordinacije koje su oglašen na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane