Dodaj firmu

Urologija UNA opšta bolnica

Urologija UNA opšta bolnica nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Vojvode Skopljanca 19. U našoj bolnici pružamo medicinske usluga 24 časa dnevno 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Vojvode Skopljanca 19
Voždovac, Beograd

Urologija MSB

Urologija MSB nalazi se na Voždovcu u ulici Vojvode Stepe 323. Naša poliklinika pruža mogućnost pacijentima da se utvrdi tačna dijagnoza, da se preuzme dalje lečenje i da se odredi prava terapija.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 323
Voždovac, Beograd

Urološka ordinacija Ivanović

Urološka ordinacija Ivanović nalazi se na Voždovcu u ulici Kralja Bodina 6. Naša ordinacija pored uroloških pregleda nudi kompletne ginekološke preglede kao i vantelesnu oplodnju.
Pročitaj više

Kralja Bodina 6
Voždovac, Beograd

Urološka ordinacija Dr Nestorov

Urološka ordinacija Dr Nestorov nalazi se u ulici Vojvode Vlahovića 2 u naselju Braće Jerković. U našoj ordinaciji bavimo se unapređenjem zdravlja i ranim otkrivanjem bolesti.
Pročitaj više

Vojvode Vlahovića 2
Voždovac, Beograd

Urološka ordinacija Urologija Vuk

Urološka ordinacija Urologija Vuk nalazi se u ulici Borisavljevićeva br.58, na Voždovcu. Nudimo vam najbolju urološku negu i usluge koje pružaju lekari specijalisti.
Pročitaj više

Borisavljevićeva br.58
Voždovac, Beograd

Urologija Bel Medic

Urologija Bel Medic nalazi se na teritoriji opštine Voždovac u ulici Koste Jovanovića 87. Pored mnogih pregleda koje Vam nudimo, izdvajamo i urološke preglede.
Pročitaj više

Koste Jovanovića 87
Voždovac, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane