Dodaj firmu

Krstić Staklo po meri

Izrada staklenih paravan tuš kabina, kuhinjskih stakala po meri na teritoriji Beograda i cele Srbije
Pročitaj više

Ruska 12
Zemun, Beograd

Sol Glass staklo po meri

Sve vrste staklarskih radova po tačnim dimenzijama. Staklene ograde, stakleni zidovi, tuš kabine. Projektovanje, izrada i montaža na adresi u Beogradu
Pročitaj više

Obrenovački drum bb
Čukarica, Beograd

Staklo po meri Glass Urban

Glass Urban je firma za izradu tuš kabina, staklenih ograda,ogledala, police, vrata, stepenica od stakla.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Staklo po meri Staklo Kristal

Staklorezačka radnja „Staklo Kristal“ na tržištu postoji već 25 godina. Svojim trudom i zalaganjem uspela je da postane jedna od vodećih imena na tržištu u oblasti zanatskih usluga. Danas zanatska radnja „Staklo Kristal“ svojim kvalitetom i asortimanom ispunjava i najviše estetske potrebe svojih klijenata.
Pročitaj više

Ozrenska 102
Voždovac, Beograd

Staklo po meri AS GLASS

Izrada ogledala i staklenih paravana, ogledala sa i bez rasvete sa touch paljenjem, kao i staklene paravane za tuš kabine po meri u Beogradu. Mogućnost montaže, kvalitetna stakla debljine 8 i 10 mm.
Pročitaj više


Zemun, Beograd

Staklorezačka radnja Staklopan plus 2

Oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo, staklorezačka radnja Staklopan Plus 2 nudi Vam sve vrste staklorezačkih usluga vrhunskog kvaliteta, po pristupačnim cenama. Osim toga, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor stakala: termoizolaciona, ornamentna, stakla u boji.
Pročitaj više

Cara Dušana 35 (u blizini GSP-a)
Stari grad, Beograd

Staklo po meri Bogovac Dragan

Staklorezačka radnja Bogovac vrsi raznovrsne usluge, kao sto su: sečenja i montaže stakla, izrade termo stakla, uramljivanja slika i ogledala, kaljenja i peskiranja, izrada akvarijuma, prodaje slika, brušenja stakla.
Pročitaj više

Narodnih heroja 63
Novi Beograd, Beograd

Staklo i ramovi Verde

Bulevar Kralja Aleksandra 548
Zvezdara, Beograd

Staklo po meri Staklorezac Moso

Stanka Tisme 31f, Batajnica
Zemun, Beograd

Staklo po meri Jojić Željko staklorezac

Obrada i ugradnja svih vrsta stakala i ogledala, uramljivanje slika i ogledala, tuš kabine od kaljenog stakla po meri, staklena stepeništa, izrada kaljenog stakla, izrada i ugradnja plastificirane i eloksirane stolarije
Pročitaj više

Gandijeva 99b, blok 64
Novi Beograd, Beograd

Staklorezac Staklopan plus 6

Kraljice Marije 29
Palilula, Beograd

Staklorezačka radnja Staklo-ram

Luke Vojvodića 2b
Rakovica, Beograd

Staklo po meri Beostaklo

Stakla, ogledala, ramovi, konveksna ogledala za retrovizore, rad na terenu
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 372
Zvezdara, Beograd

Staklorezacka radnja Muš

Bilo da Vam je potrebno novo staklo ili ogledalo, staklorezačka radnja MUŠ je prava adresa za Vas. Naši vredni i ažurni majstori nude Vam usluge izrade, obrade i ugradnje najrazličitijih vrsta stakala i ogledala, zastakljivanje terasa i balkona, kao i sve vrste hitnih intervencija.
Pročitaj više

Salvadora Aljendea 2a
Palilula, Beograd

Staklo po meri nam je potrebno za razlicite namene. U moderno opremeljenim domovima, često ćemo zateći nameštaj od stakla i metala. Neko će možda prokomentarisati da je to hladna nota u opremanju stana, a istina je da je kombinacija prozirnog materijala i metalnih delova, zapravo odraz elegancije i stila. 

Na kraju, sve je stvar ukusa, a ako vam se dopada da vaš dom bude svojim većim delom proziran, nastavite da nas čitate. 

Stakla po meri

Zamislite da stakla nije moguće iseći onako kako mi želimo. U tom slučaju, bili bismo uskraćeni za mnoge mogućnosti, kao što je oblikovanje predmeta od stakla po našim zamislima.

Na primer, vi možda želite neobičan klupski sto za dnevnu sobu, koji je u obliku trougla, sa zaobljenim ivicama, i to u dimenzijama koje odgovaraju vašem prostoru.

U drugoj varijanti, moguće je da na svom zidu hoćete unikatno ogledalo u masivnom, ornamentima ukrašenom ramu.

Treća verzija je da preferirate tuš kabine po meri, jer vam je možda kupatilo malih dimenzija, pa želite da taj prostor iskoristite od zida do zida, od poda do plafona?

Pri odabiru tuš kabine, već gotovi modeli mogu vas i te kako ograničavati, i to na taj način da nikada ne budete u potpunosti zadovoljni iako ste dali veliku količinu novca. Tuš kabine se mogu izraditi po vašim željama, merama, tako da budu modernog dizajna, i jednostavne za održavanje.

Razni pregradni zidovi, harmonika vrata i sve slično tome, dosta zatvara prostor i isti čini vizuelno manjim. Ako volite svetlost i širinu, onda su za vas staklena vrata. Ona će vam ponuditi u isto vreme izuzetnu estetiku, ali i maksimalnu funkcionalnost. Imaćete preglednost kroz čiste, velike staklene površine.

Staklena vrata možete ugraditi u prostorije koje služe vašem odmoru i relaksaciji, ali isto tako su veoma pogodna za radne prostore. Sistemi staklenih vrata su dosta tiši i diskretniji u odnosu na obična vrata koja imaju svoje zvukove i mogu ometati mir ili koncentraciju pri poslu.

Staklo po meri – iskustva

Da se još jednom rečenicom nadovežemo na prethodni deo teksta, time što ćemo reći da možete odabrati klizna staklena vrata, čime maksimalno štedite na prostoru, a dobijate i na elegantnosti i modernom dizajnu.

Staklo ne mora biti samo providno ili u jednoj boji – plavoj, zelenoj, ljubičastoj... Moguće je dizajnirati staklo, pomoću izrade unikatnih motiva. Na taj način, dobijate najraznovrsnije šare po staklu, tako da vaš stakleni zid, staklena vrata ili bilo koja druga veća staklena površina, ne mora ličiti ni na jednu drugu. 

Još jedna varijanta kada staklo po meri veoma dobro dođe su akvarijumi izrađeni u željenim dimenzijama. Poznato je da sat vremena gledanja u podvodni svet zamenjuje jednu seansu kod psihoterapeuta, a znamo i u koliko stresnom dobu živimo. Stoga ne čudi odluka mnogih ljudi da imaju akvarijum u svom životnom ili radnom prostoru.

Staklo po meri vam daje mogućnost da dobijete akvarijum u potpunosti prilagođen vašim zamislima kao i potrebama prostora u kojem će biti smešten. Da li je to kut prostorije, ili želite akvarijum koji je ovalnog oblika, granice zaista ne postoje. 

Da biste dobili dom po svojoj meri, iskoristite mogućnost sečenja i oblikovanja stakla po meri, te stvorite prostor za sebe o kome ste oduvek maštali.

Staklo po meri – cena:

Cena će najviše zavisiti od vrste stakla koju odaberete. Tako za stakla debljine od 3 mm, treba izdvojiti u proseku 1500 din/m2, dok za debljinu stakla od 6 mm, potrebno je platiti u proseku 2300 din/m2. Usluga sečenja se ne naplaćuje za tanja stakla, a za deblja, od 150 do 350 dinara po rezu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate staklorezačke radnje oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane