Dodaj firmu

Okov za staklo Milić Glass

Staklorezačka radnja za izradu staklenih zidova, tuš kabina, ogledala, i drugih staklenih površina po meri na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Narodnih heroja 4
Novi Beograd, Beograd

Okov za staklo Glass Urban

Glass Urban je firma za izradu tuš kabina, staklenih ograda,ogledala, police, vrata, stepenica od stakla.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

Okov za staklo Casa

Casa je kompanija koja na našim prostorima posluje već 7 godina. Nalazi se na opštini Zvezdara, a svojim klijentima nudi kompletnu uslugu u vezi sa uređenjem enterijera i eksterijera, počevši od konsaltinga, ideja, projektovanja, montaže i s...
Pročitaj više

Bosanska 80a
Zvezdara, Beograd

Sta je to okov za staklo? Mnogi ljudi vole staklo u svom domu. Staklo je jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih građevinskih materijala, jer otvara prostor, tj. daje mu iluziju širine i veličine, pa se posebno preporučuje za prostorije koje su manje kvadrature.

Izrada okova za staklo

Taj efekat se postiže upravo transparentnošću, tj. providnošću stakla. Da bi se elementi od stakla pravilno uklopili, potrebno je imati okove za staklo.

Vrste okova za staklo

Firme koje se bave prodajom okova za staklo, poseduju sve vrste, a kompletnu ponudu možete da pogledate i preko web prezentacija. To mogu da budu šarke za nebušeno i bušeno staklo, bravice i prihvatnici, nosači polica, ručice za staklo iz raznih proizvodnih programa, okovi za staklene vitrine, galanterija za gelendere, okovi za tuš kabine, okov za staklena vrata – sobna i ulazna, klizni mehanizmi za pregradna vrata, spejseri za staklo, kao i aluminijumski profili za frontove nameštaja izrađenog od stakla...

Dimenzije okova za staklo

Dimenzije okova za staklo su različite, u zavisnosti od namene. Glavna prednost stakla u odnosu na druge materijale je njegova dugovečnost, što mnogi na prvi pogled ne bi zaključili. Ipak, staklo može jako dugo da traje, i da izgleda lepo kao i prvog dana kada je kupljeno. Osim toga, ono stvara utisak prozračnosti, blistavosti i vedrine, što je jako značajno za svaki ambijent u kome radimo ili živimo.

Okov za staklo po meri

Okovi za staklo mogu da budu izrađeni i po meri. Obratite se firmama koje se nalaze oglašene na stranici koju upravo čitate, i raspitajte se detaljnije o izradi.

Okov za staklo izrada

Firme koje se bave izradom i prodajom okova za staklo, mogu da vam ponude zaista široku paletu proizvoda, i to od konektora za tuš kabine, pa sve do sistemskih rešenja za klizna i staklena vrata, staklene pregrade...

Okov za staklo prodaja

Okove za staklo moguće je poručiti i preko interneta, pošto firme koje se bave prodajom tih artikala, imaju web shopove na kojima su okovi predstavljeni kroz slike i kratke tekstualne opise. Veoma lako možete da saznate sve što vas zanima o karakteristikama određenog okova, kao i da vidite cenu, koja je jasno istaknuta a često može da se uporedi i sa drugim proizvodima.

Cene okova za staklo

Cene okova za staklo su veoma povoljne, a koliko ćete tačno novca da izdvojite, zavisi pre svega, od toga kakav okov vam je potreban, te da li se on kupuje kao gotov ili se izrađuje po meri. U tom smislu, najbolje je dobiti ponudu na konkretan upit upućen prodavcu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane