Glass Urban

5.0 | 7 ocena
Ulica: /
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Glass Urban
Mobilni: 069/
www.glassurban.com

O nama

GLASS URBAN

Ukoliko želite svoj dom da učinite elegantnijim i funkcionalnijim, možda je vreme da razmilsite o staklenim elementima u Vašem domu, koji će Vašem domu dati notu luksuza i čistoće.

Staklo ne mora biti rezervisano samo za kupatilo, već i za staklene police, stepenice i dekorativna ogledala koja će vituelno proširiti Vaš prostor.

Ukoliko nemate ideju ili niste sigurni da li Vaša zamisao može da se sprovede u Vašem domu ili poslovnom prostoru, slobodno nas pozovite. Ponekad klijenti ne znaju šta sve postoji u ponudi a mi imamo entuzijazma i snage da ih edukujemo a na kraju i ostvarimo celokupnu zamisao u prostoru.

Iza nas je preko 30 godina rada sa staklom i zastakljivanjem različitih objekata, pre svega:

 • Tuš kabina: Izrađuju se od kaljenog stakla debljine 8 mm. Kvalitet kaljenog stakla je odličan jer je otporan na toplotu i udarce, što je veoma važno za kupatilo, jer je bezbedno kupanje jedna od važnih stavki prilikom uređenja kupatila. Boje i dimenzije biraju kupci.
 • Šankova: Kvalitetno ugrađujemo staklo za šank debljine od 6-8mm. Možete izabrati jednoslojno, dvoslojno i troslojno staklo od lamiinirano-kaljenog stakla  u boji po želji.
 • Kuhinjskih elemenata: Odlično kaljeno staklo otporno na udarce u više boja.
 • Stepeništa: Iako Vam staklene stepenice zvuče nesigurno, ne brinite mi ih izrađujemo po najvišim standardima, sa gazištima od laminiranog stakla. Folija je između dva sloja laminiranog stakla, pa i ukoliko u retkim slučajevima dođe do pucanja stakla, folija sprečava da se staklo rasprsne.
 • Ogledala po meri: Možete naručiti ogledalo u bilo mom obliku i dimenzijama po želji, sa ili bez rama. U ponudi imamo bogat izbor masivnih ramova različitog dizajna.
 • Staklenih polica: Police mogu biti od različite vrste stakla, peskiranog, mat, crnog ili neke druge boje. Debljinu stakla takođe bira klijent.
 • Zastakljivanje terasa: Važno je da se na terasi osećate bezbedno a to možete i sa zastakljenom terasom od kaljenog stakla čije su prednosti dobro poznate.
 • Obloge zidova: Radimo izradu i montažu pregradnih staklenih zidova, koji su čvrsti i sigurni, otporni na udarce i toplotu.

Ukoliko volite staklo u svom domu, uvedite ga na bezbedan i siguran način. Sa nama ste 100% sigurni da će staklo biti najvišeg kvaliteta i montirano sa najvišim merama bezbednosti tako da će Vam svi naši proizvodi trajati godinama bez oštećenja! Vaša bebednost nam je na prvom mestu!

Osećajte se sigurno u svom domu, pozovite nas!

Radno vreme:

Ponedeljak-petak 8-17h

Subota: 8-15h

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Staklorezačka radnja Staklo-ram, Luke Vojvodića 2b, Rakovica, Beograd
  Staklorezac Staklopan plus 6, Kraljice Marije 29, Palilula, Beograd
  Staklo i ramovi Verde, Bulevar Kralja Aleksandra 548, Zvezdara, Beograd
  Beostaklo staklorezačka radnja, Bulevar Kralja Aleksandra 372, Zvezdara, Beograd
  Staklorezacka radnja Astra Glas, Zrenjaninski put 91/11a, Krnjaca, Borča, Beograd
  Staklorezacka radnja Muš, Salvadora Aljendea 2a, Palilula, Beograd
  Staklorezačka radnja Staklopan plus 2, Cara Dušana 35 (u blizini GSP-a), Stari grad, Beograd
  Staklo Kristal staklorezačke usluge, Ozrenska 102, Voždovac, Beograd
  MG Ogledalo staklorezačka radnja, Borska 68, Rakovica, Beograd
  MB ENTERIJERI staklorezac, Slanački put 123a, Palilula, Beograd