Staklorezac Bogovac Dragan

  • 7
4.50 | 8 ocena

O nama - STAKLOREZAČKA RADNJA BOGOVAC

Staklorezačka radnja Bogovac nalazi se u ulici Narodnih Heroja 63, na Novom Beogradu i nudi Vam sve vrste staklorezačkih usluga. Osnovna delatnost naše radnje je izrada, obrada i montaža najrazličitijih vrsta stakala i ogledala.

Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, staklorezac Bogovac nudi Vam usluge:

Bilo da Vam je potrebno novo staklo za kuhinju, kupatilo, predsoblje ili druge namene, staklorezačka radnja Bogovac nudi Vam usluge sečenja, kao i montaže svih vrsta stakala po meri. Jedan od važnih segmenata našeg poslovanja je izrada i montaža termoizolacionog stakla na stambeno-poslovnim objektima.

Ukoliko Vam je potrebno novo ogledalo koje će se savršeno uklopiti u enterijer Vašeg doma ili poslovnog prostora, u staklorezačkoj radnji Bogovac možete pronaći ogledala vrhunskog kvaliteta.
Takođe, nudimo Vam mogućnost uramljivanja ogledala i slika, sa velikim izborom ramova domaćih i stranih proizvođača, po najpovoljnijim cenama u gradu.

Za sve ljubitelje akvaristike nudimo Vam mogućnost izrade akvarijuma od stakla svih vrsta i dimenzija. U našoj radnji radimo i sve vrste dorade, odnosno usluga na staklu, kao što su kaljenje i peskiranje.

Zahvaljujući iskustvu i profesionalnost našeg tima možemo Vam garantovati da će proces uzimanja mera, kao i sam proces izrade i montaže stakla biti efikasan i kvalitetan. Sve staklorezačke radove koje nam poverite, odradićemo uz najviši vid korektnosti i profesionalnosti.

Sve dodatne informacije o našim uslugama, možete dobiti na telefone:

Telefon: 011/ 213 86 33

Mob: 064/ 455 71 03

Radno vreme:

Radnim danima od 9h-17h
Subotom od 09h-14h

Staklorezačka radnja Bogovac, Narodnih heroja 63, Novi Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

09.02.2017 11:59
Kristina Milosevic

Zahvaljujuci svom dugogodisnjem iskustvu,staklorezac Bogovac nudi vam usluge secenja i montaze stakla,izrade termo stakla,kaljenja i peskiranja,uramljivanje stakla,izrada akvarijuma i sve to veoma kvalitetno i povoljno.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Staklorezac
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Staklorezac Bogovac Dragan
  • Staklorezacka radnja Bogovac Beograd,
  • Staklorezacka radnja Bogovac u Beogradu,
  • Secenje stakla po meri,
  • Izrada termo stakla,
  • Termo staklo izrada,
  • Staklorezac Bogovac Dragan radno vreme