Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Staklo po meri
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Staklo po meri

U moderno opremeljenim domovima, često ćemo zateći nameštaj od stakla i metala. Neko će možda prokomentarisati da je to hladna nota u opremanju stana, a istina je da je kombinacija prozirnog materijala i metalnih delova, zapravo odraz elegancije i stila. 

 

 

Na kraju, sve je stvar ukusa, a ako vam se dopada da vaš dom bude svojim većim delom proziran, nastavite da nas čitate. 

Stakla po meri

Zamislite da stakla nije moguće iseći onako kako mi želimo. U tom slučaju, bili bismo uskraćeni za mnoge mogućnosti, kao što je oblikovanje predmeta od stakla po našim zamislima.

Na primer, vi možda želite neobičan klupski sto za dnevnu sobu, koji je u obliku trougla, sa zaobljenim ivicama, i to u dimenzijama koje odgovaraju vašem prostoru.

U drugoj varijanti, moguće je da na svom zidu hoćete unikatno ogledalo u masivnom, ornamentima ukrašenom ramu.

Treća verzija je da preferirate tuš kabine po meri, jer vam je možda kupatilo malih dimenzija, pa želite da taj prostor iskoristite od zida do zida, od poda do plafona?

Pri odabiru tuš kabine, već gotovi modeli mogu vas i te kako ograničavati, i to na taj način da nikada ne budete u potpunosti zadovoljni iako ste dali veliku količinu novca. Tuš kabine se mogu izraditi po vašim željama, merama, tako da budu modernog dizajna, i jednostavne za održavanje.

Razni pregradni zidovi, harmonika vrata i sve slično tome, dosta zatvara prostor i isti čini vizuelno manjim. Ako volite svetlost i širinu, onda su za vas staklena vrata. Ona će vam ponuditi u isto vreme izuzetnu estetiku, ali i maksimalnu funkcionalnost. Imaćete preglednost kroz čiste, velike staklene površine.

Staklena vrata možete ugraditi u prostorije koje služe vašem odmoru i relaksaciji, ali isto tako su veoma pogodna za radne prostore. Sistemi staklenih vrata su dosta tiši i diskretniji u odnosu na obična vrata koja imaju svoje zvukove i mogu ometati mir ili koncentraciju pri poslu.

Staklo po meri – iskustva

Da se još jednom rečenicom nadovežemo na prethodni deo teksta, time što ćemo reći da možete odabrati klizna staklena vrata, čime maksimalno štedite na prostoru, a dobijate i na elegantnosti i modernom dizajnu.

 

 

Staklo ne mora biti samo providno ili u jednoj boji – plavoj, zelenoj, ljubičastoj... Moguće je dizajnirati staklo, pomoću izrade unikatnih motiva. Na taj način, dobijate najraznovrsnije šare po staklu, tako da vaš stakleni zid, staklena vrata ili bilo koja druga veća staklena površina, ne mora ličiti ni na jednu drugu. 

Još jedna varijanta kada staklo po meri veoma dobro dođe su akvarijumi izrađeni u željenim dimenzijama. Poznato je da sat vremena gledanja u podvodni svet zamenjuje jednu seansu kod psihoterapeuta, a znamo i u koliko stresnom dobu živimo. Stoga ne čudi odluka mnogih ljudi da imaju akvarijum u svom životnom ili radnom prostoru.

Staklo po meri vam daje mogućnost da dobijete akvarijum u potpunosti prilagođen vašim zamislima kao i potrebama prostora u kojem će biti smešten. Da li je to kut prostorije, ili želite akvarijum koji je ovalnog oblika, granice zaista ne postoje. 

Da biste dobili dom po svojoj meri, iskoristite mogućnost sečenja i oblikovanja stakla po meri, te stvorite prostor za sebe o kome ste oduvek maštali.

Staklo po meri – cena:

Cena će najviše zavisiti od vrste stakla koju odaberete. Tako za stakla debljine od 3 mm, treba izdvojiti u proseku 1500 din/m2, dok za debljinu stakla od 6 mm, potrebno je platiti u proseku 2300 din/m2. Usluga sečenja se ne naplaćuje za tanja stakla, a za deblja, od 150 do 350 dinara po rezu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate staklorezačke radnje oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

04.08.2018
Zorica Simic

Ukoliko vam je potrebno kvalitetno staklo po meri, onda je staklorezacka radnja Beostaklo definitivno najbolje resenje za vas. Ukoliko se odlucite da svoje poverenje ukazete bas toj staklorezackoj radnju, sigurno se necete pokajati.

10.08.2017
Mihajlo Nastasovic

Kako god da okrenete, svako staklo po meri bi trebalo da se dovoljno dobro plati. Sa cenama bi ova stakla po pravilu trebala da budu relativno pristupacna i nista vise od toga.

15.05.2017
Lea Stankovic

U svakom slucaju sigurno da treba da se dobro plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

30.03.2017
Todor Markovic

Sto se stakla po meri tice, kvalitet je nesto sto vam ni u kom slucaju ne gine, kako pre tako ni kasnije.

15.03.2017
Simona Vucinic

U svakom slucaju kako god da okrenete, treba da se debelo plati.

23.02.2017
Janko Zivanovic

Kolik mi je samo poznato, staklo po meri je nesto sto dosta kosta i sto treba debelo da se plati. Sve drugo je manje vazno.

07.02.2017
Marta Dencevic

Sto se mene licno tice, svako staklo mora posebno da se plati. To je po meni jedino za sada normalno resenje.

26.01.2017
Petar Jankovic

Ovde je samo veoma vazno da se odlucite za kvalitet.

10.01.2017
Ljubinka Sreckovic

Sto se tice stakla, ukoliko planirate da vam se uradi nesot po meri, to zaista ne bi trebalo da vas neto puno kosta. Pre svega je stvar u tome da se sto se tice stakla da se uradi nesto po meri sigurno pre ili kasnije isplati.

10.01.2017
Ivan Stojanovic

Sto se tice ovog stakla, najbolje je da potrazite nekog proverenog staklorezca.

20.12.2016
Nikolina Pantelic

Po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet. Staklo po meri je ipak nesto posebno. Mada, to mora da vam uradi zaisat neko ko je po ovom pitanju dobar staklorezac.

02.12.2016
Marko Petrovic

Ako mene pitate, onda u svakom slucaju treba da kazet da je staklo po meri uglavnom nesto sto se podrazumeva.

17.11.2016
Jana Stankovic

Ukoliko vam je vec potrebno kvalitenot staklo po meri, samo treba da posetite staklorezacku radnju Biva i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.

27.10.2016
Biljana Brankovic

Bifa staklorezac je definitivno kvalitetan i dobar ali sa ovim staklorezcem postoje neki drugi problemi koji se pre svega ogledaju u tome da radi veoma sporo i da moras nekoliko puta da odes kod njega po svaku sitnicu.

27.07.2016
Dusan Markovic

Ukoliko vam je potrebno kvalitetno staklo po meri, onda je staklorezacka radnja Biva definitivno najbolje resenje za vas. Ukoliko se odlucite da svoje poverenje ukazete bas toj staklorezackoj radnju, sigurno se necete pokajati.