Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Skidač laka za nokte
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Skidač laka za nokte

Čini se da lepo izmanikirani i ukrašeni nokti nikada nisu bili popularniji nego danas. Nekada je bilo dovoljno da vam nokti budu određene dužine, a omiljena boja većini dama bio je crveni lak.

skidac laka za nokte

 

U savremenom svetu su stvari daleko drugačije, pa je manikir podignut na nivo umetnosti. U našem tekstu možete da saznate sve što vas zanima o skidaču laka za nokte, kada se koristi, gde možete da ga nabavite, po kojim cenama i slično.

Kako odabrati skidač laka za nokte?

Nekada je aceton bio “zakon“, a danas postoje mnoge varijante kojima možete da skinete lak sa noktiju. To su popularni odstranjivači laka koji uopšte ne poseduju aceton, a deluju tako što veoma efektno, lako i brzo skidaju stari lak.

Pri tome, oni neće ostaviti beli trag, niti isušiti nokte. Pored uljanih skidača laka za nokte, postoje i oni sa acetonom, i to je formula koja skida lak sa prirodnih noktiju. Ovaj proizvod u sebi sadrži ulja koja pružaju negu noktima. Pored toga, aroma je veoma prijatna i dugo se zadržava na noktima, nakon što je skidač laka korišten.

Možete da odaberete različite formule, kao što je ulje sa bademom i ricinusom, gde su njihove najbolje karakteristike to što:

-          Prodiru u samu strukturu nokta i to dubinski, tako da pozitivno utiču na regeneraciju keratina

-          Ukoliko je vaša nokatna ploča gruba i naprsla, upotrebom skidača laka ona može da postane glatka i sjajna, jer se primenom ovog proizvoda reguliše kutikula

-          Najbolja osobina skidača laka za nokte je što regeneriše i okrepljuje, na jedan brz i jednostavan način.

 

Spomenimo i uljni aceton, koji deluje tako što veoma lako a pri tome temeljno i detaljno skida lak sa veštačkih i prirodnih noktiju. Ono što je svim damama važno, to je da neće ostati beli tragovi na noktima.

Pošto svi želimo da imamo lepe i negovane ruke, dobro je znati da ovaj proizvod štiti i kožicu oko noktiju od mogućeg listanja ili isušivanja, odnosno neguje i štiti nokte.

skidac laka za nokte cena

Skidač laka za nokte – prodaja

Ovo je artikal koji je neophodan u svakodnevnom radu u kozmetičkim salonima. Zbog toga je dobro i korisno znati da širok izbor proizvoda možemo da pogledamo i online, jer kuće koje se bave distribucijom kozmetike imaju lepo i uredno osmišljene web prezentacije.

Na internet stranicama odabranih firmi, možete da pogledate skidače laka za nokte koji su predstavljeni u slici i reči, odnosno kroz fotografije i detaljne tekstualne opise.

Ovi opisi podrazumevaju objašnjenje kako skidač laka za nokte deluje, od čega je sačinjen (koji su glavni sastojci), na koji način štiti nokte i okolnu regiju, a zatim u kojim pakovanjima je proizvod dostupan.

Pored informacije da li se skidač laka nalazi na lageru, možete da pogledate i cenu, koja je jasno istaknuta. Proizvodi se naručuju jednostavnim putem, tako da po izvršenoj uplati, možete da očekujete isporuku u veoma kratkom roku.

Skidač laka za nokte – cena:

Prosečna cena skidača laka za nokte je oko 200 din. za pakovanje od 125 ml, a postoje i skidači čija je cena oko 800 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave distribucijom kozmetike, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Nikolija Milojevic
Od svih vrsta skidaca laka za nokte vec duze vreme koristim Sephora skidac laka za nokte. Jeste malo skuplji ali je mnogo kvalitetan i to je ono sto mi je najbitnije.