Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kozmetika za salone
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Kozmetika za salone

Saloni lepote, tj. kozmetički saloni moraju biti opremljeni kvalitetnom kozmetikom, kao i raznim potrošnim materijalom.

kozmetika za salone

 

Kozmetika za tretmane lica

Za negu lica, postoje različite kozmetičke linije, a to pre svega zavisi od toga koji tip kože je u pitanju i u kakvom je ona stanju. Preparati su namenjeni za tretmane u salonima lepote, ali isto tako i za produženu negu, tj. za negu kod kuće.

Kozmetika za kozmetičke salone

Kozmetika podrazumeva profesionalne preparate od vodećih svetskih proizvođača i brendova, što je ujedno i garancija kvaliteta.

Primera radi, u ponudi je kompletan pribor za manikir (kao i za nadogradnju noktiju) i pedikir, kao i ogroman izbor masažnih ulja, krema, preparata za negu i oblikovanje kose, sredstva za negu nakon depilacije, anticelulit kreme, dezinfekciona sredstva i još mnogo toga.

Organska kozmetika za salone

Reč je o prirodnoj kozmetici, gde se u sastavu preparata nalaze biljni i morski produkti. Dalje, to znači da organska kozmetika ne sadrži hormone, veštačke boje, sintetičke voskove, mineralna ulja, proizvode koji su životinjskog porekla...

Nemačka kozmetika za salone

Pri nabavljanju kozmetike za salone lepote, tržište se pažljivo analizira, prate se promene, trendovi, a najviše od svega – osluškuju se želje klijenata. To bi značilo da se prodajni program konstantno uvećava novim preparatima poboljšanog kvaliteta.

Kozmetika za kućnu negu

Kao što smo već naveli u tekstu, postoji takozvana produžena nega, odnosno kućna upotreba kozmetike, nakon tretmana u salonima lepote. Svaka žena želi da izgleda lepo, da ima negovane nokte, kosu, kožu, a da bi se to postiglo, neophodno je svakodnevno upotrebljavati različite kozmetičke preparate.

Kozmetika za klinike

U ponudi se nalaze proizvodi za dermatološke klinike, razne linije medicinske kozmetike, kao i preparati za negu zdrave kože, kose, noktiju...

Kozmetika za profesionalnu upotrebu

Ovde je reč o kozmetičkim preparatima koje koriste stručna lica za negu koja se sprovodi u kozmetičkiim saloniima. Zahvaljujući dobro snabdevenim lagerima, kozmetika je uvek dostupna, a isporuka je u dogovorenim rokovima i terminima.

Najkorisnije je to što se na jednom mestu može pronaći sve ono što je neophodno za jedan salon lepote, a pri tome, ukoliko je potrebno, uvek možete da se oslonite na stručne savete oko odabira kozmetike.

Kozmetika za piling lica

Za piling lica se koriste preparati vodećih svetskih proizvođača, tako da je moguće nabaviti kreme za noćnu i dnevnu negu, za masnu, problematičnu, suvu i osetljivu kožu...

kozmetika za piling lica

 

Derma kozmetika

Vrlo je bitno znati da postoji i personalizovana kozmetika, tj. preparati koji su namenjeni baš vašem tipu kože i problemima koje ona ima. Nakon pregleda kod kozmetičara, sledi izrada krema, koje nakon toga nanosite prema uputstvima.

Kozmetika za organski piling

Postoje organski preparati za negu lica i tela, i oni su zasnovani isključivo na biljnoj bazi, bez ikakvih štetnih sastojaka. Ne postoje alergeni, iritanti, niti bilo šta što bi moglo neugodno delovati na vašu kožu. Za ovu  kozmetiku se kaže da prodire spolja ka unutra, hraneći kožu lica i tela.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.