Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sredstva za čišćenje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Sredstva za čišćenje

Dobro je poznata izreka da je čistoća pola zdravlja. Nije potrebno dodatno naglašavati koliko je higijena važna, ne samo da bismo se u svom domu ili radnom prostoru osećali prijatno, već da bismo bili zdravi.

sredstva za ciscenje

 

Ekološka sredstva za čišćenje

Niko ne voli izrazito jaka hemijska sredstva i često se pribegava kupovini ekoloških preparata. To bi značilo da će na ovaj način sve da blista, ali sa druge strane, ni na koji način neće štetno uticati na vaše ukućane, decu i kućne ljubimce.

Prirodna sredstva za čišćenje

Ekološkim sredstvima je drugi naziv prirodna, jer u njima nema štetne hemije. Ono što je najvažnije to je da su ona efikasna i da će postići svoj cilj, a to je da održe čistoću na visokom nivou.

Sredstva za čišćenje kupatila

Kupatilo i kuhinja, verovatno su dve najprljavije prostorije u celom domaćinstvu, a pri tome su veoma važne za naše zdravlje. Iz tog razloga je neophodno da im posvetimo posebnu pažnju.

Tuš, pločice, zidovi, plafon, lavabo, ogledalo, ormarići, wc šolja – sve to zove upomoć ne bi li bilo čisto!

Proizvodima za čišćenje bi trebalo naprskati sve te površine (naravno, birate zasebna sredstva za određene elemente i delove kupatila), a potom pustiti toplu vodu i čekati da se stvori para. Neki proizvodi deluju tako što ćete izaći iz kupatila i ostaviti da para i sredstvo za čišćenje deluju zajedno nekih dvadesetak minuta.

Posle toga se sve prebriše čistom krpom.

sredstva za ciscenje cena

 

Sredstva za čišćenje stakla i prozora

Svi znamo koliko je teško oprati staklene površine i zbog toga bi trebalo birati skuplja sredstva koja će vam uštedeti značajno vreme i trud, a što je najvažnije, prozori će se toliko blistati da će izgledati kao da ih nema. Ova sredstva deluju posebnom penom koja se lako uklanja a površina ostaje blistavo čista.

Sredstva za čišćenje kuće i stana

Na tržištu, u ponudi, postoji mnogo efikasnih sredstava koja će uspešno očistiti podove, drvenariju, zidove, pločice, radne površine u kuhinji i sve druge delove jednog domaćinstva.

Postoje univerzalna sredstva za čišćenje, abrazivna, ekološka, sredstva za čišćenje sanitarija, sredstva uz pomoć kojih se čiste odvodi, kao i ona koja otklanjaju kamenac iz veš mašine...

Sredstva za čišćenje tepiha

Ako se odlučite da sami očistite tepih ili ukoliko imate svoj tepih servis – u oba slučaja vam je potrebna profesionalna hemija kako bi tepih, koji na sebi kupi svu moguću prljavštinu, bio uredan i čist. Ne zaboravite da deca vole da sede i da se igraju upravo na tepihu.

Sredstva za čišćenje sanitarija

Kada biste mogli da vidite sve te ružne mikroorganizme koji nastanjuju vašu wc šolju, verovatno nikada ne biste seli na nju! Međutim, dobra vest je da se uz pomoć sredstava koja su namenjena za čišćenje sanitarija, one mogu dovesti do stepena visoke čistoće.

To su takozvani sanitari, i oni odstranju kamenac i prljavštinu, čak i ispod oboda wc šolje. Receptura je sa bio alkoholom, tako da će nakon održavanja ostati svež i prijatan miris.

Sredstva za čišćenje zaprljanih ruku

Svako od nas voli da ima čiste ruke, jer se preko njih najčešće prenose različite zaraze. U tu svrhu može da se koristi antibakterijski sprej za dezinfekciju. Ovo sredstvo ima širok spektar dejstva na bakterije i gljivice. Kada nemate pri ruci vodu i sapun, ono će vam omogućiti maksimalnu higijenu.

Sredstva za čišćenje – iskustva

Za veoma zaprljane površine, moraćete da koristite abrazivna sredstva za čišćenje, kao što su različiti tečni i praškasti vimovi, na primer. Postoje krem sredstva, koja imaju izbeljivač, i zahvaljujući njemu vi dolazite do blistave beline, tako da ćete lako ukloniti nečistoću za koju ste u startu mislili da je nemoguće da je odstranite.

Sredstva za čišćenje – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti zavisi od same vrste sredstva koje se koristi, pa se cene u proseku kreću od 200 din. do 600-700 dinara za određene preparate.

*Cene su prikazane orijentaciono. Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

Iskustva i komentari posetilaca

Andriajana Simic
Svi znamo koliko je teško oprati staklene površine i zbog toga bi trebalo birati skuplja sredstva za ciscenjekoja će vam uštedeti značajno vreme i trud, a što je najvažnije, prozori će se toliko blistati da će izgledati kao da ih nema. Ova sredstva deluju posebnom penom koja se lako uklanja a površina ostaje blistavo čista.