Organska kozmetika Beograd

Adresa: Bukovačka 12
Beograd
Adresa: Vranjska 8, lok.br.3
Beograd
Adresa: Kralja Aleksandra 33, Šabac
Beograd
Adresa: Kralja Aleksandra 33, Šabac
Beograd
Adresa: Kataniceva 2, Beograd
Beograd

Organska kozmetika Novi Sad

Adresa: Maksima Gorkog 1
Novi Sad
Adresa: /
Novi Sad

Organska kozmetika Šabac

Adresa: Kralja Aleksandra 33
Šabac
Adresa: Kralja Aleksandra 33
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Organska kozmetika
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Organska kozmetika

 

 
  U poslednje vreme, svi smo primetili, da se čovek polako vraća prirodi, to jest, prirodnim proizvodima, i kada je u pitanju hrana, a i kada se radi o nezi lica i tela.

organska kozmetika

U našem tekstu možete da saznate sve što bi moglo da vas zanima o organskoj kozmetici, kremama, sapunima, preparatima protiv starenja i sl, otkrićete kakva su iskustva korisnika, kao i koje su cene koje možete da očekujete.

Organska kozmetika za negu lica

Slobodno možemo reći – ako nešto nije prirodno, onda se ni ne nalazi u ponudi firmi koje se bave prodajom ove vrste artikala. Radi se o vrlo efikasnim, čistim i kvalitetnim preparatima od organski uzgajanih sirovina, ili se radi o samoniklom bilju iz područja koja su ekološki sasvim čista.

Uz pomoć takvih krema, maski i sl. svoje lice ćete negovati na najbolji mogući način. Osim svega toga, možete da računate na dodatne i korisne informacije koje se tiču namene, sastava, upotrebe i sertifikata, a sve to u cilju da odaberete pravi proizvod za sebe.

Organska kozmetika za kožu

Koža je najveći organ u telu čoveka, pa je jasno da joj moramo posvetiti najviše pažnje. Naime, na koži se najpre vide svi znaci starenja ljudskog organizma, i iz tog razloga je dobro da koristimo organsku kozmetiku kako bismo proces starenja usporili koliko je to više moguće.

organska kozmetika cene

 

Proizvodi su bez mirisa, boja i sintetičkih konzervansa, ne sadrže u sebi genetski modifikovane sirovine, preparati nisu testirani na životinjama, nemaju u sebi parafin i druge petrolate, nemaju mineralna ulja i silikone.

Organska kozmetika za negu tela

Svaka osoba želi da joj telo bude jedro i mlado, čak i u godinama nakon četrdesete, kada počinju da se primećuju prvi znaci starenja. Kriterujumi koje smo naveli u prethodnom delu teksta, moraju da budu ispunjeni da bi se neka kozmetika nazvala organskom ili prirodnom i da bi na najbolji način doprinosila zdravlju i lepoti vaše kože tela.

Možete da birate, između ostalog, eterična ulja, ulja za masažu, biljna ulja, anti celulit, anti aging, dezodoranse, gelove za tuširanje, losione za telo i još mnogo toga.

Organske kreme

Kada govorimo o organskim kremama, fokusiraćemo se na negu lica i ruku. Naročito su popularne kreme za osetljive tipove kože, koje poseduju u sebi silicijum biljnog porekla koji se dobija iz pirinča kao i umirujući aloja vera sok.

To znači da ovakva krema pruža koži neophodnu hidrataciju, to jest, vlažnost, ali u isto vreme i podržava prirodne procese regeneracije kod kože koja je suva i sklona raznim iritacijama.

Organski sapuni

Svi znamo koliko loši sapuni znaju da načine veću štetu nego korist, jer izuzetno isušuju kožu, pa nakon pranja ona postaje suva, ispucala i neugledna. Zbog toga vam preporučujemo organske sapune, koji će na najbolji način negovati kožu ruku, dodajući joj neophodnu vlažnost i obnavaljajući je.

Organska krema protiv bora

Ovde govorimo o popularnim preparatima anti aging. Prve zone gde se najpre primećuje starenje su područja oko očiju, i to se manifestuje suvom kožom i sitnim borama. Klinička ispitivanja organskih preparata su dala rezultate koja govore da je koža povećala svoju vlažnost do 33% i da je do 30% manja dubina bora.

Organska kozmetika – iskustva

Da biste se uverili u sve što smo napisali, najbolje je da pozovete firme koje su oglašene ispod našeg teksta, da poručite neke od proizvoda organske kozmetike i da sami procenite učinkovitost preparata. Sigurni smo da ćete se uvrstiti u mnogobrojne zadovoljne korisnike koji se iznova vraćaju prirodnim proizvodima za negu lica i tela.

Organska kozmetika – cena:

Navešćemo neke primere cena organske kozmetike: cene anti aging preparata se kreću od 700 dinara koliko treba platiti za hidrantnu masku pa naviše – u proseku oko 3500 dinara za age protection day cream, preko 1200 dinara za šampone za kosu, sve do 1000 dinara koliko u proseku koštaju preparati za baby kozmetiku.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pogledajte sve proizvode

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Organska kozmetika po pravilu je bez mirisa, boja i sintetičkih konzervansa, ne sadrži u sebi genetski modifikovane sirovine, preparati nisu testirani na životinjama, nemaju u sebi parafin i druge petrolate, nemaju mineralna ulja i silikone.