Organska kozmetika postaje sve popularniji izbor. U poslednje vreme, svi smo primetili, da se čovek polako vraća prirodi, to jest, prirodnim proizvodima, i kada je u pitanju hrana, a i kada se radi o nezi lica i tela.

organska kozmetika

U našem tekstu možete da saznate sve što bi moglo da vas zanima o organskoj kozmetici, kremama, sapunima, preparatima protiv starenja i sl, otkrićete kakva su iskustva korisnika, kao i koje su cene koje možete da očekujete.

Organska kozmetika za negu lica

Slobodno možemo reći – ako nešto nije prirodno, onda se ni ne nalazi u ponudi firmi koje se bave prodajom ove vrste artikala. Radi se o vrlo efikasnim, čistim i kvalitetnim preparatima od organski uzgajanih sirovina, ili se radi o samoniklom bilju iz područja koja su ekološki sasvim čista.

Uz pomoć takvih krema, maski i sl. svoje lice ćete negovati na najbolji mogući način. Osim svega toga, možete da računate na dodatne i korisne informacije koje se tiču namene, sastava, upotrebe i sertifikata, a sve to u cilju da odaberete pravi proizvod za sebe.

Organska kozmetika za kožu

Koža je najveći organ u telu čoveka, pa je jasno da joj moramo posvetiti najviše pažnje. Naime, na koži se najpre vide svi znaci starenja ljudskog organizma, i iz tog razloga je dobro da koristimo organsku kozmetiku kako bismo proces starenja usporili koliko je to više moguće.

organska kozmetika cene

 

Proizvodi su bez mirisa, boja i sintetičkih konzervansa, ne sadrže u sebi genetski modifikovane sirovine, preparati nisu testirani na životinjama, nemaju u sebi parafin i druge petrolate, nemaju mineralna ulja i silikone.

Organska kozmetika za negu tela

Svaka osoba želi da joj telo bude jedro i mlado, čak i u godinama nakon četrdesete, kada počinju da se primećuju prvi znaci starenja. Kriterujumi koje smo naveli u prethodnom delu teksta, moraju da budu ispunjeni da bi se neka kozmetika nazvala organskom ili prirodnom i da bi na najbolji način doprinosila zdravlju i lepoti vaše kože tela.

Možete da birate, između ostalog, eterična ulja, ulja za masažu, biljna ulja, anti celulit, anti aging, dezodoranse, gelove za tuširanje, losione za telo i još mnogo toga.

Organske kreme

Kada govorimo o organskim kremama, fokusiraćemo se na negu lica i ruku. Naročito su popularne kreme za osetljive tipove kože, koje poseduju u sebi silicijum biljnog porekla koji se dobija iz pirinča kao i umirujući aloja vera sok.

To znači da ovakva krema pruža koži neophodnu hidrataciju, to jest, vlažnost, ali u isto vreme i podržava prirodne procese regeneracije kod kože koja je suva i sklona raznim iritacijama.

Organski sapuni

Svi znamo koliko loši sapuni znaju da načine veću štetu nego korist, jer izuzetno isušuju kožu, pa nakon pranja ona postaje suva, ispucala i neugledna. Zbog toga vam preporučujemo organske sapune, koji će na najbolji način negovati kožu ruku, dodajući joj neophodnu vlažnost i obnavaljajući je.

Organska krema protiv bora

Ovde govorimo o popularnim preparatima anti aging. Prve zone gde se najpre primećuje starenje su područja oko očiju, i to se manifestuje suvom kožom i sitnim borama. Klinička ispitivanja organskih preparata su dala rezultate koja govore da je koža povećala svoju vlažnost do 33% i da je do 30% manja dubina bora.

Organska kozmetika – iskustva

Da biste se uverili u sve što smo napisali, najbolje je da pozovete firme koje su oglašene ispod našeg teksta, da poručite neke od proizvoda organske kozmetike i da sami procenite učinkovitost preparata. Sigurni smo da ćete se uvrstiti u mnogobrojne zadovoljne korisnike koji se iznova vraćaju prirodnim proizvodima za negu lica i tela.

Organska kozmetika – cena:

Navešćemo neke primere cena organske kozmetike: cene anti aging preparata se kreću od 700 dinara koliko treba platiti za hidrantnu masku pa naviše – u proseku oko 3500 dinara za age protection day cream, preko 1200 dinara za šampone za kosu, sve do 1000 dinara koliko u proseku koštaju preparati za baby kozmetiku.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Organska kozmetika
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

18.09.2018
Zeljana Jeremic

Organska kozmetika po pravilu je bez mirisa, boja i sintetičkih konzervansa, ne sadrži u sebi genetski modifikovane sirovine, preparati nisu testirani na životinjama, nemaju u sebi parafin i druge petrolate, nemaju mineralna ulja i silikone.