Krema za celulit je nas pomocnik u borbi protiv celulita. Kada zađemo u neke godine, gotovo svi možemo da se „pohvalimo“ kako imamo celulit. Prosto, on je neizbežan pratilac starenja kože, ali takođe i procesa kao što su gojenje ili mršavljenje, trudnoća i slično.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju KREME ZA CELULIT

Beograd

Siberian Wellness SD
Siberian Wellness SD
Terazije 32 Pozovi

Siberian Wellness je poznata svetska kompanija koja koristi moć Sibira I lekovitost sibirskih biljaka da bi očuvala zdravlje i izgled svojih korisnika kroz svoje proizvode za negu lica i tela, suplemenata i sredstva za higijenu....
Pročitaj više

Floresan ruska prirodna kozmetika
Floresan ruska prirodna kozmetika
Pećka bb, lok 59, Đeram pijaca sa spoljne strane
Zvezdara Pozovi

Osećajte se lepo i srećno u svojoj koži uz organske proizvode "Floresan - ruska prirodna kozmetika". Preko 500 artikala ove renomirane kompanije očekuje Vas u distributivnom centru BIOGUARD koji je generalni zastupnik za Srbiju i zemlje Balka...
Pročitaj više

Parfimerija Orhideja
Parfimerija Orhideja
Nemanjina 40, TC Futura
Savski venac Pozovi

DRAGE DAME PROMOCIJA 26.04.2021- 30.04.2021 SCINCODE -20% + poklon MAVALA - 20% popusta na sve prizvode Mavala setovi 1+1 gratis SCINCODE -20% + poklon Parfemi i setovi - do - 50% SVAKE SREDE POPUSTI I PROMOCIJA! ...
Pročitaj više

Krema za celulit je nas pomocnik u borbi protiv celulita. Kada zađemo u neke godine, gotovo svi možemo da se „pohvalimo“ kako imamo celulit. Prosto, on je neizbežan pratilac starenja kože, ali takođe i procesa kao što su gojenje ili mršavljenje, trudnoća i slično.

Verovatno je prvo rešenje za kojim ćete posegnuti – anticelulit krema i to iz razloga što je to jednostavno i efikasno.

Anticelulit krema

Da biste stali na put celilitu, postoji mnogo načina, na primer, tu je važbanje, promena načina ishrane... – i to sve traži od vas puno odricanja i zalaganja, dok kod krema morate da budete disciplinovani i strpljivi kako biste videli rezultate kakve želite. To bi praktično značilo, da primena mora da bude redovna, ali od vas se ne očekuje neki poseban napor. To je i razlog zbog čega žene obožavaju anticelulit kreme!

Kako se dele kreme protiv celilita?

Postoje dve osnovne podele:

Kreme koje hladeKreme koje zagrevaju.

Obe navedene vrste krema poseduju aktivne sastojke čija je uloga da poboljšaju mikrocirkulaciju, ili da razgrađuju potkožne masne naslage. Na taj način nestaje i čuvena narandžina kora, a mi vam savetujemo da odaberete takve kreme koje sve te efekte zajedno odrađuju.

Dejstva krema protiv celulita su slična, a razlika je u njihovim aktivnim sastojcima. Bitno je napomenuti da je sve individualno, pa kao i kod drugih stvari u životu, jedna krema možda je pomogla vašoj najboljoj prijateljici, ali to ne mora da znači da će pomoći i vama i obratno.

Dobro je da se posavetujete sa dermatologom ili sa kozmetičarem, čisto da biste odredili svoj tip kože i da bi vam bila preporučena prava krema koja će imati najbolje i najbrže dejstvo. Ili, jednostavno – testirajte sami više različitih proizvoda i dođite na taj način do zaključka koja krema protiv celulita je idealna za vas!

Krema za celulit – iskustva

Postoje i biljne kreme, čiji su sastojci kesten, bršljan, menta, kora hrasta... To mogu biti i gelovi koji hlade kožu, a dejstvo ćete osetiti već nakon prvog nanošenja i to tako što krema ostavlja osećaj hlađenja i to veoma dugo, tako da se događa da koža odmah deluje da je zategnutija, glatka na dodir i svilenkastija.

Idealna kombinacija sastojaka jesu oni koji hlade, kao što je menta, i onih koji je hrane, zatežu i daju mekoću (to je na primer, arnika), a tu su i aktivni sastojci koji pospešuju i ubrzavaju cirkulaciju, odnosno omogućavaju detoksikaciju kože i tope masne naslage.

Kod ovakvih tipova krema prave rezultate možete da očekujete nakon tri nedelje pravilnog korišćenja, i to tako što celulit biva primetno smanjen, ili čak i sasvim uništen.

Krema za celulit – cena:

Prosečne cene za kreme protiv celulita su od 500 do 1000 dinara, što sve zavisi od aktivnih sastojaka koji se nalaze u njoj, ali i od gramaže.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Jovana Stefanovic
    18.09.2018 01:04

    Prosečne cene za kreme protiv celulita su od 500 do 1000 dinara, što sve zavisi od aktivnih sastojaka koji se nalaze u njoj, ali i od gramaže. Takodje proizvodjac bitno utice na samu cenu.