Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Krema za celulit
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

BYPHASSE anti-celulit gel 1 + 1 gratis!

Akcija -54% 890 Din.
BYPHASSE anti-celulit gel 1 + 1 gratis! - 890 din! Samo u Parfimeriji Orhideja!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Krema za celulit

Kada zađemo u neke godine, gotovo svi možemo da se „pohvalimo“ kako imamo celulit. Prosto, on je neizbežan pratilac starenja kože, ali takođe i procesa kao što su gojenje ili mršavljenje, trudnoća i slično.

krema za celulit

 

Verovatno je prvo rešenje za kojim ćete posegnuti – anticelulit krema i to iz razloga što je to jednostavno i efikasno.

Anticelulit krema

Da biste stali na put celilitu, postoji mnogo načina, na primer, tu je važbanje, promena načina ishrane... – i to sve traži od vas puno odricanja i zalaganja, dok kod krema morate da budete disciplinovani i strpljivi kako biste videli rezultate kakve želite. To bi praktično značilo, da primena mora da bude redovna, ali od vas se ne očekuje neki poseban napor. To je i razlog zbog čega žene obožavaju anticelulit kreme!

Kako se dele kreme protiv celilita?

Postoje dve osnovne podele:

  • Kreme koje hlade
  • Kreme koje zagrevaju.

Obe navedene vrste krema poseduju aktivne sastojke čija je uloga da poboljšaju mikrocirkulaciju, ili da razgrađuju potkožne masne naslage. Na taj način nestaje i čuvena narandžina kora, a mi vam savetujemo da odaberete takve kreme koje sve te efekte zajedno odrađuju.

Dejstva krema protiv celulita su slična, a razlika je u njihovim aktivnim sastojcima. Bitno je napomenuti da je sve individualno, pa kao i kod drugih stvari u životu, jedna krema možda je pomogla vašoj najboljoj prijateljici, ali to ne mora da znači da će pomoći i vama i obratno.

krema za celulit cena

 

Dobro je da se posavetujete sa dermatologom ili sa kozmetičarem, čisto da biste odredili svoj tip kože i da bi vam bila preporučena prava krema koja će imati najbolje i najbrže dejstvo. Ili, jednostavno – testirajte sami više različitih proizvoda i dođite na taj način do zaključka koja krema protiv celulita je idealna za vas!

Krema za celulit – iskustva

Postoje i biljne kreme, čiji su sastojci kesten, bršljan, menta, kora hrasta... To mogu biti i gelovi koji hlade kožu, a dejstvo ćete osetiti već nakon prvog nanošenja i to tako što krema ostavlja osećaj hlađenja i to veoma dugo, tako da se događa da koža odmah deluje da je zategnutija, glatka na dodir i svilenkastija.

Idealna kombinacija sastojaka jesu oni koji hlade, kao što je menta, i onih koji je hrane, zatežu i daju mekoću (to je na primer, arnika), a tu su i aktivni sastojci koji pospešuju i ubrzavaju cirkulaciju, odnosno omogućavaju detoksikaciju kože i tope masne naslage.

Kod ovakvih tipova krema prave rezultate možete da očekujete nakon tri nedelje pravilnog korišćenja, i to tako što celulit biva primetno smanjen, ili čak i sasvim uništen.

Krema za celulit – cena:

Prosečne cene za kreme protiv celulita su od 500 do 1000 dinara, što sve zavisi od aktivnih sastojaka koji se nalaze u njoj, ali i od gramaže.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

 

 

 

Iskustva i komentari posetilaca

Jovana Stefanovic
Prosečne cene za kreme protiv celulita su od 500 do 1000 dinara, što sve zavisi od aktivnih sastojaka koji se nalaze u njoj, ali i od gramaže. Takodje proizvodjac bitno utice na samu cenu.