Dodaj firmu

Ilmondo šarke za vrata

Veleprodaja i maloprodaja okova za građevinsku stolariju, drvena i sigurnosna vrata, interfonski i sigurnosni program u Beogradu
Pročitaj više

Antifasisticke borbe 21, lok 52
Novi Beograd, Beograd
Šarke za vrata su mnogo bitnije nego sto mislite, jel osim funkcionalnosti, garantuju i bezbednost. Za vrata slobodno možemo reći da ostavljaju prvi utisak kada nam neko dolazi u goste, u naš dom, odnosno životni prostor, ili kada očekujemo poslovne saradnike, partnere i klijente u radnom objektu, kancelariji i sl.

Kao što je važno da vrata budu lepo dizajnirana i kvalitetna, tako je važno i da svi ostali delovi koji ih čine, kao što su brava, kvaka ili šarke, takođe adekvatno izgledaju i da čine jednu lepu i harmoničnu celinu.

U našem tekstu možete da saznate razne korisne i zanimljive informacije o šarkama za vrata, koje su njihove karakteristike, gde je moguće da se poruče, kolika im je prosečna cena i tome slično.

Šarke za vrata – prodaja

Uz šarke za vrata obično nam dolaze podaci o opterećenju, kao i to da je šarka potpuno skrivena, te da je moguća primena i sa desne i sa leve strane; veoma je bitno i da montaža bude laka i jednostavna, kao i to da je namena moguća za ravno rezana vrata na blok, čeličnim i postavljenim okvirima. Da bi se obavila promena na pomenutim okvirima, neophodno je da postoje odgovarajući pričvrsni elementi.

Materijal od koga se prave šarke može biti čelik koji je presvučen srebrnom bojom, dok je ugao otvaranja 180 stepeni. Kada je reč o ležajevima, obično se koristi tehnika kliznih ležajeva bez održavanja.

Pored toga, pažnju treba obratiti na nosivost, koja može da bude oko osamdeset kilograma, kao i na falc na vratima, glodanje, i raspon podešavanja – to se gleda sa strane, po visini i po dubini. Mogućnost podešavanja je trodimenzionalna kod nekih modela, a kupci šarki za vrata vode računa i o širini i visini preklapanja.

Da biste pogledali opisani model, i još mnoge druge, nije neophodno da obilazite čitav grad, već će biti sasvim u redu da razgledate internet prezentacije firmi koje se bave ovom delatnošću. Web prezentacije su lepo osmišljene, a artikli su prikazani kroz fotografije i kratki tekstulani opis.

Fotografija često pokazuje šarke pod uvećanjem i iz više uglova, a opis nam govori o najvažnijim karakteristikama proizvoda. Pored toga, često postoji mogućnost da se artikli uporede jedan sa drugiim, u smislu performansi i cene.

Cena je vidno istaknuta i postoji mogućnost da zahvaljujući filterima, birate od najskuplje ka najjeftinijoj šarki za vrata ili obratno – od najpovoljnijih i ekonomičnih modela ka skupocenim.

Naručivanje se obavlja jednostavnim dodavanjem šarke za vrata u korpu, nakon čega sledi potvrda porudžbine i plaćanje. Pri tome, ostavljate adresu za isporuku, i plaćanje vršite putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti. Kada uplata bude potvrđena, tada možete da očekujete poručene šarke za vrata na svojoj adresi, najkasnije u roku od dva radna dana, pod uslovom da se prozvod nalazi na lageru.

Šarke za vrata – cena:

Cena šarki za vrata je u proseku oko par stotina dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane