Dodaj firmu

Ilmondo okovi za stolariju

Veleprodaja i maloprodaja okova za građevinsku stolariju, drvena i sigurnosna vrata, interfonski i sigurnosni program u Beogradu
Pročitaj više

Antifasisticke borbe 21, lok 52
Novi Beograd, Beograd

Ručice za nameštaj mogu znatno doprineti izgledu samog namestaja. Odavno znamo za izreku da su detalji najvažniji i da upravo oni daju sliku celine, koja bi trebalo da bude lepa i harmonična. U našem tekstu ćemo se pozabaviti ručicama za nameštaj, kako da ih odaberete, gde da ih kupite, i na šta da obratite pažnju kada iste birate... Pored toga, saznaćete još korisnih i zanimljivih informacija.

Ručice za nameštaj – prodaja

Nameštaj može da se nalazi u stambenom ili u radnom prostoru. U oba slučaja, želimo da ovim detaljem, tj. ručicama, upotpunimo estetsku celinu. To bi značilo, drugim rečima, da oslikavate svoj nameštaj i da mu dajete neki svoj, naročiti i posebni pečat.

Ručice su nezaobilazan detalj na nameštaju, tako su male, a tako važne i privlače pažnju. Sa njima možete postići veoma pozitivan efekat ako su pravilno odabrane i suprotno – ako pogrešite, u želji da uštedite novac ili se niste posavetovali sa stručnim licima, tada utisak može biti prilično negativan.

Ručice za nameštaj mogu da budu raznih namena i oblika – dečije, stilske, standardne... Njih ima svuda u jednom prostoru – na fiokama, plakarima, ormarima i dr.

Kada je reč o izradi, one su pravljene od različitih materijala, i to može biti plastika, ali i čelik, a takođe, rade se razne obrade, plastifikacija i sl.

Možete da ih kupite u raznim veličinama, i veoma je zanimljivo i korisno da znate, da zahvaljujući svemu što smo nabrojali, postoje neograničene mogućnosti kombinovanja i to na samo jednom elementu nameštaja. Sjajno, zar ne?

Ponekad ljudi ne znaju ni sami šta bi to najbolje odgovaralo nameštaju koji već imaju, a samo žele da ga osveže novim ručicama. Tada predlažemo da se posavetujete sa ljubaznim i stručnim osobljem odabrane prodavnice okova.

Pitanje u vezi izbora možete da postavite online, ali isto tako i da odete u sedište prodaje i da na licu mesta saznate sve trikove savršenog opremanja prostora.

Prodavnice okova imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije, na kojima su artikli predstavljeni kroz fotografije i kratke tekstualne opise. Slike omogućavaju da ručice za nameštaj vidite iz više uglova i pod uvećanjem, dok opis govori o najvažnijim karakteristikama kao što su dimenzije ili materijal od koga je ručica napravljena.

Poručivanje možete da obavite jednostavnim dodavanjem proizvoda u korpu, nakon čega sledi potvrđivanje narudžbine i ostavljanje adrese za isporuku. Ako se željene ručice nalaze na lageru, tada se obično čeka do dva radna dana da roba stigne na adresu.

Plaćanje se obavlja putem e-bankinga, ali i u najbližoj pošti ili banci.

Naš predlog je da uvek pozovete stručna lica da montiraju ručice, jer biste mogli i da oštetite nameštaj ako to budete sami pokušavali, a niste dovoljno iskusni.

Na kraju, kada nove ručice budu montirane, iznenadićete se koliko je vaš stari nameštaj dobio novi izgled i deluje skoro sasvim neprepoznatljivo; tako da ćete se složiti sa tezom koju smo izneli na početku teksta, a ona glasi da detalji najviše utiču na to kako će izgledati neka celina!

Ručice za nameštaj – cena:

Prosečna cena ručica za namešta je oko nekoliko stotina dinara, što zavisi od modela do modela.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane