Dodaj firmu

Sciener Solutions pametne brave za vrata

Pametne brave za sigurnosna vrata. Pametna rešenja za otključavanje brava bez ključa uz pomoć šifre, za industrijske objekte, hotele stanove, garaže u Beogradu.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 64
Vračar, Beograd

Stenkom servis i brave za kineska vrata

Servis, montaža i dmontaža sigurnosnih vrata. Zamena brava, kvaka, cilindra na kineskim sigurnosnim vratima u Beogradu
Pročitaj više

Lole Ribara 151
Čukarica, Beograd

Ilmondo brave za vrata

Veleprodaja i maloprodaja okova za građevinsku stolariju, drvena i sigurnosna vrata, interfonski i sigurnosni program u Beogradu
Pročitaj više

Antifasisticke borbe 21, lok 52
Novi Beograd, Beograd

Da bismo se osećali sigurno i bezbedno u svom domu, neophodno je da imamo kvalitetne brave za vrata. U tekstu koji je pred vama, možete da pročitate niz korisnih i zanimljivih informacija o bravama, koje vrste brava postoje, gde ih možete nabaviti, koliko prosečno koštaju i slično.

Brave za vrata prodaja

U ponudi na tržištu postoje razne takozvane, serije brava. To bi značilo da je jedna serija sa cenama koje su prosečne i takve brave su dostupne najširem broju ljudi. Sa druge strane, postoje i tzv. lux serije brava, koje su boljih performansi i sa dosta skupljom cenom.

Šta ćete odabrati, najviše zavisi od vaših stvarnih potreba i zahteva, ali i od budžeta koji ste namenili za ovu investiciju.

Da biste izabrali adekvatne brave za svoja vrata stana, kuće, vikendice, poslovnog prostora i sl, nije potrebno da obilazite ceo grad da biste dobili najbolji kvalitet naspram cene. Dovoljno je da pogledate lepo osmišljene internet prezentacije firmi koje se bave tom delatnošću.

Na njima su prikazani razni modeli brava, u različitim kategorijama, i često možete, putem filtera, da odaberete jeftinije ili skuplje modele, to jest, da se artikli sortiraju od niže cene ka višoj ili od više ka nižoj.

Brave se mogu uporediti, i jasno je prikazana cena. Tako je na veoma jednostavan način moguće da upoređujete karakteristike raznih modela i da naručite takvu bravu koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Proizvodi su prikazani kroz sliku, koja se može uvećati i često je iz više uglova, i kroz kratki tekstualni opis koji navodi osnovne i najvažnije karakteristike.

Poručivanje se obavlja jednostavnim dodavanjem artikla u korpu, nakon čega potvrđujete porudžbinu i ostavljate podatke za isporuku. Sledi plaćanje putem e-bannkinga ili u najbližoj banci ili pošti, i nakog svega toga, obično je potrebno da prođe do dva radna dana (ako je proizvod na lageru) da željena brava bude isporučena na adresu.

Brave za vrata – iskustva

Potrebno je da naglasimo da postoje sigurnosne brave, i da se veliki broj ljudi odlučuje baš za njih. One imaju više tačaka zaključavanja, pa samim tim osiguravaju veću bezbednost. Pored sigurnosnih brava, nije loše da razmislite i o nabavci sigurnosnih vrata, kako biste sasvim mirno spavali i kako bi vaša porodica i imovina bili na sigurnom.

Postoje brave koje su namenjene za drvena i brave za metalna vrata, raznih proizvođača. Ako imate neke nedoumice oko samog izbora, tada je najbolje da posetite prodajno mesto i da porazgovarate sa osobljem, ili da se obratite putem interneta ili telefona, pošto su prodavci uvek spremni da odgovore na sva vaša pitanja i reše nedoumice oko odabira adekvatne brave, sa kojom dobijate idealan odnos cena-kvalitet.

Brave za vrata – cena:

Prosečna cena je oko par hiljada dinara, što zavisi od modela brave.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na našoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane